User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
69 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Trafik Saçmalıkları

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyi kaldırıyorum sorun yok ama en nefret etdiğim arkamdakı arac gereksız yere orta şeritde giderken gotume kadar gırıp sellektör yapan veya boklu arabasıyla yanımda eşim olsa bile gelip yolda salça olan makas atan veya kırmızı ışık yeşil yanaryanmaz kornaya asılan sonra sokaklarda gıderken setlere yaklaşdıgımda gıne gıcıma kadar gıren o g.o.tvrenlerden nefret ediyorum.
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araçlar değişti ama onu kullananların kafa aynı kafa..
    100ü geçince panik yapıyor insanlar hala.. hız sınırını kaldırırsan ne olur düşündün mü.. trafik hızlanır arada o araçlarını hızlı kullanamayan kişiler yüzünden bi ton kaza..
    evet dediğiniz çok mantıklı ama en azından bir miktar artması gerekir kalksın demiyorum ama artsın havaalanı yolundan yeşilköy bakırköy yoluna doğru gidilen 3 şeritli geniş yolda 70 hız sınırı ve konulan radar doğrumu 90 yada 100 olsa daha mantıklı olmaz mı 70 aşırı yavaş o kadar geniş ve düz bir yol için

Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herşeyi kaldırıyorum sorun yok ama en nefret etdiğim arkamdakı arac gereksız yere orta şeritde giderken gotume kadar gırıp sellektör yapan veya boklu arabasıyla yanımda eşim olsa bile gelip yolda salça olan makas atan veya kırmızı ışık yeşil yanaryanmaz kornaya asılan sonra sokaklarda gıderken setlere yaklaşdıgımda gıne gıcıma kadar gıren o g.o.tvrenlerden nefret ediyorum.
    en sağ şeritte sellektör yediğim oldu o konuda çok haklısınız bende makas atıyorum fakat bazı sol şeritte gidip te aynayı hiç kontrol etmeyenler olduğunda yapıyorum ve başlamışken de duramıyorum.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orhan_guney Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Setlere gelince dibimize girip korna çalan adama bende uyuz oluyorum arabam yüksek olsak normal bi şekilde geçicem ama basık araçla mecbruun yavaş geçmeye adamda görüyor arabanın yerde olduğunu ve hala kornaya basıyor dengesiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hepsıne katılıyorum ayrıcaa bu tarz ınsanları uyaran bı sıstem olmalı 3.den sonra ehlıyete trafiktr salakca gdip insanları trhlikeye soktukları iiçn belli surelerdfe ehliyetlere el konulmalı

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobil kullananların %70 inin trafikde otomobil kullanmayı bilmediğini düşünüyorum.
    Bence ehliyet için verilen eğitim çok çok yetersiz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide edirne tarafına giderken otobanda 70 le aynaya bakmadan sol şeride geçen salaklar var soldan kapatmış gidiyorum 180 - 200 arası herif 70 le bi çıktı sollamaya aynaya bakmadan durmam imkansız zaten 2 şerit yol direk sağa kaçıp arıza şeridinden tekrar sola geçtim allahtan corsayla gitmişim ( yerle 1 olduğundan ) babamın arabasıyla gitsem ya takla atardım yada direk adama patlardım arkadan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide edirne tarafına giderken otobanda 70 le aynaya bakmadan sol şeride geçen salaklar var soldan kapatmış gidiyorum 180 - 200 arası herif 70 le bi çıktı sollamaya aynaya bakmadan durmam imkansız zaten 2 şerit yol direk sağa kaçıp arıza şeridinden tekrar sola geçtim allahtan corsayla gitmişim ( yerle 1 olduğundan ) babamın arabasıyla gitsem ya takla atardım yada direk adama patlardım arkadan...
    işte ben o sorunu her gün yaşıyorum okulum çatalcada bahçeşehirden yola çıkıyorum otobandan gidiyorum yada gidemiyorum böyle kullananlar yüzünden. hızımı almışım yakıt tüketimim gayet düşük önüme atlıyor ve tekrar hızlanmak için yak yakabildiğin kadar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düzgün asfaltlı rampada frene neden basılır ki ? Bunlardan da var
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaralı olanlar bilir 70 radarı var onlarca yerde şerit 4 şeritli yol 70 ne mantıktır anlamış değilim

70 E KADAR HERKES AYNI YANYANA GİDİYOR 70TEN SONRA YARDIR ROLLING YAPIYOR BÜTÜN SEGMENT ARABALAR MAŞALLAH

kasırqa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında berbat olmaz da mesele kafada bitiyor şöyle bişey şuan hız sınırı 110 millet basmak istiyor basamıyor cazip geliyor ama sınır olmasa basıcak basıcak biyerden sonra iddiia ediyorum şoförlerin %80i basmayacak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NaNick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte ben o sorunu her gün yaşıyorum okulum çatalcada bahçeşehirden yola çıkıyorum otobandan gidiyorum yada gidemiyorum böyle kullananlar yüzünden. hızımı almışım yakıt tüketimim gayet düşük önüme atlıyor ve tekrar hızlanmak için yak yakabildiğin kadar.
    Aynen öyle yakıt yakmasındada değilim kaza yaptıracaklar

Alıntı weST.27 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankaralı olanlar bilir 70 radarı var onlarca yerde şerit 4 şeritli yol 70 ne mantıktır anlamış değilim

70 E KADAR HERKES AYNI YANYANA GİDİYOR 70TEN SONRA YARDIR ROLLING YAPIYOR BÜTÜN SEGMENT ARABALAR MAŞALLAH
    evet ankara güzel ama sıkıntı heryer radar.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NaNick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yurt dışında araba kullanma fırsatım oldu sistem o kadar güzel ki sağa dönecek araç sağ şeritte trafik olduğu halde sol şerit bomboş olsada asla geçmiyor bizdeki gibi en soldan en sağa dönüş yok ve ayrıca bir yaya, yaya yoluna adım attığı anda bütün arabalar durmak zorunda bunu Türkiye de yapsan arkadan gelen sana öyle bir vurur ki olan hem yaya ya hem sana olur

üstadım eğer bunu en sağda ki ogs de yaparsan kimsenin sana sövmeye hakkı olmaz ama ben sol şeritten hızlı geliyorum belki yanlış yaptığım ama ogs dende hızlı geçiyorum boşşa tabii hızlı geliyorum bi bakıyorum sol şeritte durmuş çok yavaş geçiyor kaza sebebi bana göre

ben bu sebepten ogs'den geçmiyorum milletin kaza yapmasına sebep veriirm diye o yüzden kgs aldım
    Livestrong

zgnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafiğin sebebi bilinçsiz sürücüler zaten. bayramda izmite gittim herif koskocaman otobanda sol şeritte 80 le gidiyodu. o kadar selektör yaptım yolda vermedi amk aptalı. otobüs şöförleri desen ayrı bi denyo araba sollayacaklar diye sol şeridi parselliyolar. şu otobanda sol şeritte yavaş gidip yol vermeyenlerin allah belasını versin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zgnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafiğin sebebi bilinçsiz sürücüler zaten. bayramda izmite gittim herif koskocaman otobanda sol şeritte 80 le gidiyodu. o kadar selektör yaptım yolda vermedi amk aptalı. otobüs şöförleri desen ayrı bi denyo araba sollayacaklar diye sol şeridi parselliyolar. şu otobanda sol şeritte yavaş gidip yol vermeyenlerin allah belasını versin.
    onların önüne geçip fren yapacaksın şahsen ben öyle yapıyorum ondan sonra bidaha yapmazlar herhalde..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onların önüne geçip fren yapacaksın şahsen ben öyle yapıyorum ondan sonra bidaha yapmazlar herhalde..
    Sonra silahla kovalasınlar

mert_leon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim en uyuz olduğum arkadan hızlı geldiğimi görüyor sellektör filan bin rica sağa atıyorum bu sefer sağa geçerkende frene basa basa aheste aheste. Geç sağ şerite ne halt yiosan ye beni neden yavaşlatıosun amacın ne.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güneşin açısı değiştiğinde kendi gölgesine fren yapan gördüm beyler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkay_aydin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonra silahla kovalasınlar
    Ahahah Sonra kamilin biride elinde biber gazıyla beklesin dimi berkay Berkay adamsın silaha karşı biber gazı kullanıyordun az daha ahahha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zktrs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşin açısı değiştiğinde kendi gölgesine fren yapan gördüm beyler..
    Allah bizleri korusun öyle sürücülerden

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)