User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Trafik Saçmalıkları

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    tükürük görseler frene abananlar veya özellikle yağmur yağıp bittikten sonra atıyorm 500mtsi kuruyup arada bir 2metrelik ıslak kalınca onu görüp frene yeni gelinin bişeye sarılıdığı gibi

sarılanlara. radarın(özellikle ankarada) 70 olduğnu bile bile tam o kameraların önünde aynı modelde frene asılana ve 70 yazarken 50ye bağlayanlara

Minibüscülerin - özel halk otobüslerinin alayına

Tekirdağ - İstanbul arasındaki 2 şeritli otobanda sol şeride zamkla yapışmıs sellektör korna ayna nedir anlamayan tüm vasıtalara saygılarım sonsuz
    1881 - 193

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tükürük görseler frene abananlar veya özellikle yağmur yağıp bittikten sonra atıyorm 500mtsi kuruyup arada bir 2metrelik ıslak kalınca onu görüp frene yeni gelinin bişeye sarılıdığı gibi

sarılanlara. radarın(özellikle ankarada) 70 olduğnu bile bile tam o kameraların önünde aynı modelde frene asılana ve 70 yazarken 50ye bağlayanlara

Minibüscülerin - özel halk otobüslerinin alayına

Tekirdağ - İstanbul arasındaki 2 şeritli otobanda sol şeride zamkla yapışmıs sellektör korna ayna nedir anlamayan tüm vasıtalara saygılarım sonsuz
    Başarılı bi sövme şekli

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendende sevgilerr

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ogs de en soldan 10-20 km hızla geçenler korkuyorsan yavaş geçiceksen en sağdan geç lütfen

bu haric bir coguna katiliyorum.

OGS`den gecmek biraz guven ozveri tecrube istiyo..hem gercekten bi araba gecicek kadar genisligi var hemde asiri bozuk asfalti.+ olarak b.ici koprusunu ele alalim sol ve orta serit ogs icin dimi.Adam sol seritten gidiyosa 180le gecicek hali yok zaten.Kaldiki yukarda yazdigim gibi asiri bozuk ogs gecisleri.

Birde yaya konusunda ydisi konusunda bicok sey yazmissin evet dediklerin dogru..Ben burdan Tr geldigimde yayaya yol verdim floryada adam gecmedi el kol yapti bide bikerede ykoyde kadin kaldirimda bebek arabasiyla yola inmeye calisiyodu durdum dedim yardim ediyim isterseniz kadin bi ciglik atmadigi kaldi tecavuz ediyolar bana diye.Turkiyede yasamak zor valla.Hanzo barzo olcaksin,trafikte elkol cikartcaksin camdan ana avrat sovuceksin o zmn rahatsin..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ogs de en soldan 10-20 km hızla geçenler korkuyorsan yavaş geçiceksen en sağdan geç lütfen

OGS`den gecmek biraz guven ozveri tecrube istiyo..hem gercekten bi araba gecicek kadar genisligi var hemde asiri bozuk asfalti.+ olarak b.ici koprusunu ele alalim sol ve orta serit ogs icin dimi.Adam sol seritten gidiyosa 180le gecicek hali yok zaten.Kaldiki yukarda yazdigim gibi asiri bozuk ogs gecisleri.

Birde yaya konusunda ydisi konusunda bicok sey yazmissin evet dediklerin dogru..Ben burdan Tr geldigimde yayaya yol verdim floryada adam gecmedi el kol yapti bide bikerede ykoyde kadin kaldirimda bebek arabasiyla yola inmeye calisiyodu durdum dedim yardim ediyim isterseniz kadin bi ciglik atmadigi kaldi tecavuz ediyolar bana diye.Turkiyede yasamak zor valla.Hanzo barzo olcaksin,trafikte elkol cikartcaksin camdan ana avrat sovuceksin o zmn rahatsin..
    abi sabah sabah cok guldum sayende allah senide guldursun
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadan çarpanların her zaman kusurlu olması. Neymiş takip mesafesini korumakmış. Sağına soluna bakmadan önüne atlayana çarptığın zamanda suçlu sen oluyorsun. Takip mesafesi denen şey varda fren mesafesi diye de birşey var. Sen 90 ile giderken 5 metre önüne 30 ile giden araba fırladığı zaman neyle nerede duruyorsun soran yok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kadinda kendine gore hakli,genelde insanlar herkese uff yavrum gariya bak tarzinda baktiklari icin,genel manada yardimlasma sifir oldugu icin,hakli yani.

Cok buyuk sayilmaz yasim ama 80-90 cocuguyum,zamaninda ne guzel teyzelerimize vs yardim ederdik pazar arabasini tasirdik vsvs..Genelde yardimlasmayi seven biriyim ama bigun pazar sepetiyle karsidan karsiya gecmeye calisan teyzeyede yardim ediyim dedigimde geri cevrildi.Insanlarin yardim duygusu olmadigi ve trafikte birbirine saygisi olmadigi icin,anlayana hakedene hakettigi gibi davranicaksin..Yabanci plakayim diye istanbullu degilim sananlaarin agzina kirinca mesela anliyolardi..gibi diyelim.
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 100le giderken soldan gidiyorsam ve sağ şerit boşsa bilinki sağ şeritte yol bozuktur

ztn arkamdan gelenede sürekli yol veriyorum öle bi durumda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    + herkesin unuttugu bisey daha var.Sol serit sollama serididir.Cikin avrupada otobana gidin bakalim sol seritte surekli noluyo gorun Direk gezici radar arkanizdan kaydi alir ceker sizi en yakin benzinlige odersiniz cezayi yuklu sekilde sonra gitmessiniz bidaha yada paraniz coksa gidersiniz amma velakin 2.yada 3.de ehliyeti aldiklari icin gene gidemezsiniz hatta hiz sinrini fazla asarsaniz direk 1ay ehliyete el koyarlar

Turkiyede herkes sol seridi hiz seridi olarak goruyo,yok oyle bisey kardesim kimse kusura bakmasin.E-5 70 yaziyo orta seritten 70le giderken isterse ustume ciksin ben gidip sag seritten seyir etmem kusura kalmasin kimse.Kurallara uyulsun once,sonra trafikte saygi beklensin.

Ekleme ;

otobanda hiz limiti 130 harici olan tek ulke bildigim almanya hiz siniri olmayan otobani var.Onun harici bircok ulkede yer yer 110-120-130 olarak hiz kurallari var.Sehir ici hiz 90 zaten olamaz..
    - K -

________
    Dr.Ecu

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benide düşündüren bir şey var senelerdir anlamadım gitti.

En sol şeritte 100 ile giden bir araba,sen arkasından 160 ile geliyorsun diyelim.
    Adama 2 km önceden başlamıssın sellektör atmaya dibine kadar geldiğinde seni fark edip sağa geçicek tabi senin hızın 98 e düşmesini bekliyor ondan sonra neyse düştün sende 98 e dayı sağa geçmeye yeltendiğinde bir de üstüne frene basarak geçiyor.Bunu da ben anlamıyorum ve bunu 10 arabanın 6 sı yapıyor.
    Psikolojik bir şey sanırım sen frene basmasan ben seni solundan geçemicem sanki..
    İste bu sebepten kimseden yol istemiyorum ewe gelirken basıcaksam arkadaşların dediği gibi en sağ şerit otobanda bomboş kamyonlarda 2 ve 3 ü kullanıyor nasıl olsa

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evet b.içi köprüsünde bunu yapmak çok zor fakat mahmutbey gişelerinde trafik olmadığı vakit en soldan inatla en soldan aşırı yavaş geçenler var benim lafım bunlara yol bozuktur aralık dardır ogs nin 6-7 gişesi varken neden en sol? ben buna saçmalık diyorum

ben her hafta o yaldan geçiyorum hatta her gün okuluma gitmek için o yola çıkıyorum o yolda aşırı oluyor sonra neden makas atıyorsun. adam kamyon sollamak için önüme atlıyor solluyor bir sonraki kamyon 500 m uzakta illa onuda geçip sonra geçicek sağ şeride bende bunu görünce makas atıyorum.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + herkesin unuttugu bisey daha var.Sol serit sollama serididir.Cikin avrupada otobana gidin bakalim sol seritte surekli noluyo gorun Direk gezici radar arkanizdan kaydi alir ceker sizi en yakin benzinlige odersiniz cezayi yuklu sekilde sonra gitmessiniz bidaha yada paraniz coksa gidersiniz amma velakin 2.yada 3.de ehliyeti aldiklari icin gene gidemezsiniz hatta hiz sinrini fazla asarsaniz direk 1ay ehliyete el koyarlar

Turkiyede herkes sol seridi hiz seridi olarak goruyo,yok oyle bisey kardesim kimse kusura bakmasin.E-5 70 yaziyo orta seritten 70le giderken isterse ustume ciksin ben gidip sag seritten seyir etmem kusura kalmasin kimse.Kurallara uyulsun once,sonra trafikte saygi beklensin.

Ekleme ;

otobanda hiz limiti 130 harici olan tek ulke bildigim almanya hiz siniri olmayan otobani var.Onun harici bircok ulkede yer yer 110-120-130 olarak hiz kurallari var.Sehir ici hiz 90 zaten olamaz..
    abi dedigin dogru olabilir yardımlaşma bitmiş gibi görünebilir ama edenlerde var 22 yaşındayım mahallede yaşlı teyzeleri gördügümde gene yardım ederim cocukluktan kalma bişi küçükken el arabasını felan cıkartırdım

ayrıca artık hız sınırlaması turkiyede duble yollarda 110 otobanlarda 140 oldu diye biliyorum.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)