yok yaw karışıklık benden kaynaklandı . alıntı yapmayıp copy paste yapıp cevap yazmışım..:soru:
Printable View
Valelik iyiymiş idare edebilcek seviyede ingilizcem ve anadilim gibi konuştuğum ankaraca var :D
Kardeşim eğer istersen şu şekilde yardımcı olabilirim işi anlatayım kısaca
Sabah 11:00 iş başı akşam 20:00 paydos
gün İçerisinde 1 saat yemek ve 2 çay molan var 15 er dakika
Hafta içi 1 gün tatil
Maaş+yol+yemek : 1050 TL + SSK
AVM lerdeki mağazalarda elektronik ürün satışı yapacaksın ( Teknosa,electro world,Media Markt,Saturn ) gibi
işini çok güzel yaparsan 1 sene sonra Merch olursun 1300 TL + 260 yemek + haftasonu pazar tatil
Merch işinide çok iyi yaparsan 1 sene sonrada Supervisor olursun
Cumartesi pazar tatil hafta içi çalışma saati yok belirli rut planları var onlar uygulanacak 1600 maaş 260 yemek + şirket aracı :)
işi düşünürsen haberleşelim 0537 927 42 43
Filtre var akışkanlığını izleyemiyorum tarif edebilirmisin kıvam nasıl ?
kendi bolumum bılgı ıslem bunun ıcın uygun valelık kadar yıpratıcı degıl 12 saat ayakta takılıyorum anne babamın yuzunu goremıyorum spor yapamıyorum hıcbır sosyal aktıvıtem yok yani ama soyle bır sorunda var ki askerlık yapmadıgım ıcın cogu ısyerı sıkıntı gormekte :(
Mesajımı görmedin herhalde biraz yukarıda :) o tip bir iş düşünmezmisin ?
arkadaşlar hepinize teker teker yardımlarınız için cok tesekkur ediyorum hepinize geri donus yapıcam telefon numaraları ile allah cumlenizden razı olsun yaaa duygulandım :)
Herkes için geçerlidir Personel alımı sadece istanbul değil tüm iller için geçerli tüm illere alım yapabiliriz yeterki evinize yakın bir elektronik market olsun (media markt electro world teknosa saturn ) gibi gibi :)
:) ne demek kardeşim görevimiz :)