magaza kabul etmıyorsa ıs bıtmıstır
Printable View
ama anıl elemanını koruyor, kendi personeli olması o mağazada çalışması için yeterli. hem adam hukuki açıdan haklı bulunmuş :soru:
hangi firma yada neden sebep önemli değil, sonuçta bu kişi hukuken haklılığı sabit bulunmuş.
firma çok önemli ise teknosa ve çıkış sebebi gizli müşteri kriteri.
kendi personelim olması önemsiz anlatamıyorum hala - ne sebeble mağaza istemiyor onu söyleyebilirmisiiniz
nasıl senin personelinin olması önemsiz? sen personelimi ezdirmem diye o kadar yazdın çizdin! bu adam hırsızlık yapmamış adam öldürmemiş, zaten yüz kızartıcı suçu olsa senin firmanda çalışamaz. yaptıgın işi sektörü zaten yakın tanıyorsan işe iade davalarını neden açıldığını ve hangi şartlarda kabul gördüğünüde biliyor olmalısın.
anıl şaka yapıyorsun sanırım, promotör kendi firmasından atırla o firmayı baglar. teknosanın umrunda bile olmaz. neyse sorumun cevabını ben aldım galiba. sen bu vatandaşı firmadan işe alıp, hiçbir teknosa magazasında görevlendiremezsin. bunun için sabaha kadar kendini yırtsan benim elemanım ben onu korurum desende hiçbirşey elde edemezsin. oyüzden büyük lokma ye büyük konuşma. sana iş hayatında başarılar diliyorum, son bir tavsiye kimse vazgeçilmez değildir o yüzden namert sofrasında mert olmaya çalışma.
arkadaşın CV sini Mail atabilirmisin abi nerde başlaması gerekiyor ? anildalga@hotmail.com