1300 + yol + yemek şeklinde bi maaş sözkonusu değil :) yemek + maaş 1300 + ssk + yol şeklinde Takım lideri alıyor zaten 1600 - 2000 arası
Printable View
Benim işe aldıgım adamla alakasıda yok herhangi bi promatörede yapamazlar daha önceki mesajda farketmeden öyle birşey yazmışım Nuri Topatanın mizacınıda yetkisinide kendisinide çok iyi biliyorum arakdaşım değil Çok iyi bir abim Nuri Topatan :) ( arakdasıymıs gibi konusmus yazdıgından dolayı )
2006 sonunda yasa değişimi olmuştu, belki hatırlarsın. emeklilik yaşı ve sigorta girişi ile ilgili, herkes 15-20 günlük sigorta yaptırmıştı o dönemde :). 2007 itibariyle kanun kapsamında eğitim amaçlı olarak 18 yaş altı sigortalı işci yükümünü değiştirmişlerdi. kanun içerini kesin olarak hatırlamadığım için ne yorum yapamıyorum.
öyle bi dünya yok işte :) burda ben torpilliyim demeye getirmiyorum ben mağazada kavga ettim beni mağazadan attılar ben gidip ne akrabama söledim nede Nuri topatana haksız oldugum için söylesem bide onlardan fırça yerdim sonuçta.. amacım promatörleri artık ezemeyeceklerini belirtmek
anıl bende mediada çalıştım, senden istenen tüm evrakları çok iyi biliyorum. hatta sana giriş kartı verip üzerinede tel imei ve 2. bir elektronik ürün varsa seri no yazıldığını, giriş kartında olmayan bir ürünü güvenliğe işletmeden mağaza sokamayacağını olurda sokarsan mağazadan çıkaramayacağını çok iyi bilyorum ;)
Abi ben bilmediğini iddia etmedimki :) Konuyu çok uzatmayalım bence ama Tek diceğim şey şu hiçbir promatör mağazanın kendi çalışanı köşede muhabbet ederken raf silmek ıvır zıvır işlerle uğraşmak zorunda değil isterse yapmayabilir ama herkes orda bişey yaparkende ben promatörüm paramı siz ödemiyorsunuz size yardım etmem ben sadece satış yaparımda diyemez :) olay bu kadar basit
kardeşim konu uzamasın diyorsan şunu anlamak zorundasın. teknosa satış primi üzerinedir, satış danışmanları kota tutturmak için sahada müşteriye bakarken iş varsa yöneticilerin hiç biri onları çalıştırmaz, tüm işi promotörler yapmaz zorunda kalır. mm kendi kadrosuna personeli sadece min seviyede alır ki maliyeti düşürsün, mağazalarının hangisine gidersen git personel sayısının 3 katı promotör vardır. kendi personeli müşteri ile ilgilenir sen iş yaparsın umurunda olmaz çünki satış yetkisi sadece onundur sen tanıtım elemanısın ( işine geldiği gibi bakar) diğerleride ufak tefek farklarla aynısının laciverti ben bu firmalarda çalıştığım daha önemlisi personel çalıştırdığım için her haltını biliyorum. sen burdan sabaha kadarda benim personelime kimse bişey diyemez diye bas bas bağırsanda senin bu firmaların gözünde nokta kadar değerin yok, sana bir abi tavsiyesi olarak fazla sivrilme madem bir yer edindin işinden olma.
Abi ben promatörlük hayatım boyunca ilk başlarda bunlarla karşılaştım ama hepsini hallettim ve sonrasında bunlar ortadan kalktı gerek benim gerek arkadaşlarımın işe aldığı promatörlerdede bu tip sorunlar olmadı ya media markt personeli ile beraber yapıldı yapılan iş yada sadece media markt personeli yaptı örnek mağazalar ( Optimum Göztepe media markt - Pendik pendorya media markt - ümraniye Media Markt - bostancı electroworld - viaport electroworld ) gibi gibi sayarım biçok yeri gidip bu magazaların tkaım liderlerine bunu söleyin szin eleman satış yapacak promatörler sürekli çalışacak diye size verecekleri cevap benim verdigim cevaplarla aynı olacaktır. ben mağazacılık sektörünü bıraktım başka sebeblerden dolayı istesem geri dönerim. kimsede beni promatörümü koruyorum diye işimden edemez.
eminsin yani, o zaman dahada açık sorayım. bu bahsettiğim arkadaşım işten çıkarılmış ve işe iade mahkemesini kazanmış, yargıtaydan karar onanmasına ragmen; firma tazminat ödeme yolunu seçerek geri işe almamıştır. bu firma benim kadromdan ayrılan personel hiç bir şekilde mağazalarımda çalışamaz diye iddaa ediyor. sizin firma işe alınarak bu arkadaşımızın o şirkette promotör olarak çalışmasını sağlayabilirmisin. bunu daha da farklı yorumlayabilirizde bu arkadaş rotasyon sonucu eski firması içerisnde görev yapması gerektiği zaman magaza kabul etmediğinde ne yapacaksın ?