geçen psikoloji dersinde geçti konusu beyin onların yanında içmeyi kodlamış kfasına tek çözüm sigarayı hatırlatan etmenleri ortadan kaldırmaktır![]()
geçen psikoloji dersinde geçti konusu beyin onların yanında içmeyi kodlamış kfasına tek çözüm sigarayı hatırlatan etmenleri ortadan kaldırmaktır![]()
16 yaşımdan beri düzenli içiyorum. Bir ay önce yarım pakete kadar düştüm. Yarım paket devam ediyorum hala. Keşke satışı yasaklansa hiç bi yerde bulamasak. Fiyatın artırılmasıda çok etkilemiyor illa alıyorum.
Ben günde 3 paket içiyorum bi bıraksam sıfır hummer alırım taksıtlerını oderım heralde
bırakmak degılde pekı azaltmak ısteyenlere nasıl bı tavsıyenız var ?
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
8 senenin ardından 11 aydır içmiyorum ve bırakmak için hiçbirşeye ihtiyacının olmadığının garantisini veriyorum sana
Bende champix aldim yarin basliycan bakalim kismet
Tavsiyem allen car in kitabiyla champix combosu yapmanFull smoke protection
Everyday I ** çapuling...
Ben eskiden elektronik sigara kullanmıştım.Çare olmuyor.Yinede canı sigara istiyor insanın.Bir de tatlı bir aroması var.Kesmiyor o isteği.
Nadide şeyler değerlidir.
maşallah baya varmış sigarayı yeni bırakanlar birbirimize destek olalım bari burada deneyimlerimizi paylaşalım bizimkilerden hayır yok
pazartesi akşamı ankarada nargileyi iyi yapan bi yer mi ne varmış oraya gittik arklar götürdü sırf benim için nargileyi içince bi kendime geldim duman girdi içime sevindim bizimkilere baya malzeme oldumarada yaparım diye düşündüm nedeni
nargileyi içtiğim zaman sigarayı iyiki bırakmışım dedim çünkü yaklaşık 1 saat boyunca 3-4 ke köz değişti ve hep elimdeydi dumanıda abazan gibi çekmedim hafif hafif sigaradan azcık fazla çekerek içtim ciğerleri pert etmeyelim diye bu sefer sıkılınca iyikide bırakmışım sigarayı tribine girdim pskolojikmen kendimi rahatlattım belkide
sakız kullandım agzımın içine s**maktan başka bir işe yaramadı agız tadımı bozdu sadece;
sigarayı bir kez daha 23 gün bırakmıştım sonra bizimkilerden bir kez istedim bi versene tadı nasılmış tiksinecek miyim vs die çektim daha sonra diğer günlerde böyle oldu sonra son fırtı bana verin oldu sonra günde 1 tane verin oldu sonra bizim elemana paketi verdim onda kaldı bana günde 3 tane veriyordu okulda sonrası yine fosur fosur içmek oldu azaltayım vs vs tıs hikaye yalan dolan iradenin çok yüksek olması lazım
kitap nasıl bir şey merak ettim şimdi
sigarayı hem maddi hem manevi olarak beni yıprattıgı için bıraktım sadece biri değil 2si için çünkü ben gayet güzel sporumu yapan düzenli gidip gelen futbol oynayan fitness yapan bir insandım benim sigaraya yogunlugum son 2 senede baya baya arttı sporuda bıraktım futboluda ( zorunlu bıraktım çünkü kalp krizi geçireceğim diye korkar oldum halısahalarda vs )
maddi zararına gelirsek ilk olarak winstonla başlamıştım daha sonra şekil olsun diye 1 sene boyunca marlboro içtim sonra baktık olmuyor pall mall a döndüm daha sonra lark a döndükten sonra triplere girerek parliament içmeye başkladım uzun bi süre böyle devam ettikten sonra larka tekrar döndüm çünkü inanılmaz param gidiyordu aylık 300 350 lira arası para gidiyordu yemek yemeyip sigara alıyordum ( BEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİYİM BU RAKAMLAR BENİM İÇİN NİMET)
şİMDİ BIRAKTIk bi gaza gelip inşallah allah soguklugunu hissettirirde başlamam tekrar inşallah aramam sigarayı vs peder beyde 30 senedir içiyordu oda bıraktı onunda 3 hafta oldu birbirimize destek olalım ne kadar boktan bir şey oldugunu hatırlatalımda ilerlediği kadar ilerlersin
bırakalı 6 sene oldu canın çektimi içilmiş sıgarayı al elinde ufala yada kültablasını kokla içesin gelmez dene
hiç içmedim su an içenden eskisi gibi nefret ediyorum braktıktan sonra anlıyosun alıskanlıktan baska bişi degil sadece ilk ay onemli kahvenin yanında sigara degilde gofret yada benzeri bişiler tuketin tuvalette içerdim uzun kalıyorsan dergi oku sevindim üzüldüm yak bitane alakası yok hersey beyinde bitiyo
aynen bende içediğim zamanlar içen insanlara afedersiniz sözüm meclisten dışarı amele derdim denyo derdim sonra kendim o dediklerim oldum
eskisi gibi olunuyorsa inşallah içmem tekrar yav
edit şuan yanımda bir arkadaşım var lise 1 den beri 2-3 günde bir tane sigara içiyor kafayı yiyorum oğlum nasıl yapıyorsun diyorum bilmiyorum siz nasıl alışıyorsunuz bende onu merak ediyorum diyor mesela bugün hiç içmedi en son 2 gün önce içti vurayım mı öldüreyim mi ne yapayım bunu
nefes alman duzelsin hırıltın kesilsin odan kıyafetlerin mis gibi koksun heleki dişlerin beyazlasın ozamn bidaha içmessin
benim burun kırık ameliyat oldum nefes alma sıkıntım vardı senelerdir o düzeldi çok şükür dişler hep beyazdı benim 2 kez fırçalarım sigara içerkende bırakırkende colgate diye çağırırlar bazen
fakat nefes gayet iyi düzeldi gerçekten
benim merak ettiğim yanınızda bir iiçince ne yapıyorsunuz aklınıza gelmiyor mu ulan içsem bi demiyor musunuz yada unuttunuz mu ondan keyif aldığınızı acaba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)