Valla bütün mesajları adam akıllı okuduktan sonra ve de annemle konuştuktan sonra şimdilik devam etme kararı aldım en azından sınavlara giriceğim, eğer ki umut olursa allahın izniyle devam ederim şimdilik bırakmayacağım![]()
Valla bütün mesajları adam akıllı okuduktan sonra ve de annemle konuştuktan sonra şimdilik devam etme kararı aldım en azından sınavlara giriceğim, eğer ki umut olursa allahın izniyle devam ederim şimdilik bırakmayacağım![]()
Benim 2 yıl boyunca okul okuduğum yerin fotoğrafı aşşağıda ve eminin burgaz benim okuduğum yerden çok daha güzeldir...Hayat kolay değil okulu bırakınca ne olacak tekrar kazanabilecekmisin...Askerlik gibi gelip geçiyor 2 yıl dediğin nedir...Ömür boyu kalmayacaksın orada anne baba emek verip göndermiş seni kazandığın için sevinmişlerdir hevesleri kursağındamı kalsın 20 senedir senin için birşeyler yapmıslar sen onlar için 2 yıl kalamiycakmısın orada...
Son postunda bırakmayacağını yazmışsın ama yinede yazmak istedim...
Benim Üni okuduğum ilçeCaminin olduğu yer (caminin ön cephesi) ilçenin çarşısı
![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Bence sen ıcınde bıtırmıssın lakın bence ıcındekı seyı kıpırdat yoksa yıne aynı tereddute dusersınallah hakında hayırlısnı versın dıyeyım en ıyı kararı vermıssın
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)