yine götünden anlayanlar olmuş.
"...korktum, korkutucu geliyor bana. ama hiçbir zaman kimseye "neden başını örttün?" deme hakkını kendimde görmüyorum. dolayısıyla hiç kimsenin de bana "sen niye başını açık geziyorsun? niye içki içiyorsun?" gibi bir şey sorma hakkı da yok..."
demiş kendileri.
OEM+
Ataturk kilik kiyafet reformunu yapmamis miydi?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Sende kadına ' karı ' diyosun sana kimse geçip bişey demiyo ?Hitap şeklin bu şekilde ise batmaması gerekli aslında sana kadir yanlışmıyım ? Önce sen daha objektif,agresifliği bırakıp ne yazdığını okusan(okumadıgımı nerden bılıyosun gıbı bır cıkısmaya hıc gerek yok).Belki daha gzel olcak herşey.He gene sana göre yanlışsa yanlıştır,o ayrı dava yani.Daha tartışmayı doğru düzgün beceremiyorken kiminin dogrusu baskasına yanlıs,baskasının yanlısı kimisene dogru gelebiliri ayırt etmek lazım.
- K -
________
Dr.Ecu
bu konu çok hassas bi konu
yani pek dalgaya alınacak bi konu değil
biz erkeğiz bu konularla alakamız bile yok
ama yani ne karapeçe takana öcü denir
nede kçı açık gezene vesikalı denir
hoş bu kadın reyting için söylemiş saçma salak şeyler
sokaktaki hippilerden apaçi lerden rahatsız oluyorum diye ekranlara çıkanı ben görmedim daha
başörtülü, çarşaflı olunca zengin olunca noluyor ?? hep orası burası açık a.mı g.ötü görünenler mi zengin olmalı? zengin tipi bu mu yani?![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
haklısınız fakat dediğiniz gibi niyeti iyi olsun,
kapanmayı niyetle yapanlar var, ortama girmek veya dışlanmamak için yapan şıkarcılar var birde bu kapalılığı kullanan insanlar var.
yani nasıl diyim, bu karafatma diye tabir edilen simsiyah kapanmayı insanlar gizlemek için kullanabiliyor. yani ağzı yüzü görünmeyen sadece gözü gözüken bir insanın ne olabileceğini üstünde ne taşıyabileceğini kestiremiyorsun. evet hakkıyla gönlüyle bu yola baş koyup kapananlar var ama bu artniyetli çıkarcıları, kendini bilmez ülke düşmanlarının bu simsiyah kapanma tarzını kullanmadığı gerçeğini değiştirmiyor. buda yüzü bile gözükmeyen bir insana korkularak bakılmasına neden oluyorgönül isterki böyle şeyler olmasın. insanlara tam anlamıyla güvenebilinsin. bu tür yasak maddeleri, patlayıcıyıları yutanlar bile varken bu kapanmayı kullanan insanların olmadığını düşünmek bu dönemde bence imkansız gibi gözüküyor. şerefsizler yüzünden.
çocukça veya filmlerden çıkma bir yorum gibi görülebilir ama burası Türkiye.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)