Arkadaşlar merhabalar. Gitti gidiyordan ipad için kılıf aldım. Ödemeyi yaptım hemen satıcıya mesaj attım Eskişehirde değilim ankaradayım tanımlı adrese değil **** kargo firmasının **** şubesine gönder diye. Adam ısrarla adrese göndermiş. Neyse biraz sinirlendim. Şimdi asıl mesele şurda başlıyor. Gitti gidiyorda satıcı bilgisi olarak istanbul bölgesi olarak geçiyor. Kargonun çıkış yeri olarakta istanbul gözüküyor. Ben İstanbul Ankara istemiştim kargoyu onlar Eskişehir'deki adrese yollamışlar. Az önce bana telefon geldi Diyarbakır **** kargodan bi yanlışlık olmuş şu adrese teslim edilmiş diye daha sonra tekrar bir telefon Diyarbakırdan satıcı ordaymış. Biz yolladık teslim almışşın onayı ver diye. Adamda telefon numaram niye var anlamadım. İşin güzel yanı ev adresimde var. Adamın profilinde %99 olumlu ama aksilik bize geldi. Nasıl bir iş anlamadım Satıcı kargo çıkış yeri İstanbul olarak görülüyor beni Diyarbakırdan arayıp duruyorlar. Şikayet için GG desteğe mesaj attım dönmüyorlarda. Telefonlarıda cevap vermiyor. Nasıl bi yol izlemeliyim. Para transferinide onaylamadım.