User Tag List

Sayfa 24/26 İlkİlk ... 142223242526 SonSon
485 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Techturkey Sitesine Yapılan Terbiyesizlik ???

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler bir foruma komple sövmeyin yanlış. bende üyeyim oraya(takılmıyorum o ayrı) ama ben kimseye sövmm aralarında bi kaç içgüzar var herşeyi karıştıran onlar.

araç sahibide gerçekleri bildiği halde alınmış bana saydırmış. onunda gazına gelmişler. bi kaç dengesiz için komple bütün üyelere sövmek yanlış.

onlardanda bu foruma komple söven oluyordur. ama herkesin kendi ayıbıdır.

ben ne insanlara ne foruma ne kimseye sövmedim.

burası techturkey gerçekler burda açıklanır. burdaki üyeler korkusuzca bildiklerini yazar.

eğer yanlış biliyorsak dedikodu yapmış olsaydık çıkar delikanlı gibi özürde dilerdik.

ama ben arabasının 85bin tl pert kaydı olduğunu bile gizliyordum. adama 6-7 farklı müşteri bile yolladım. ben adama resmen iyilik yaptım o hakkımızda şerefsizlikle suçladı.

yazık günah ayıp allahınızdan bulun diyorum bu tür adamlara.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O benim bigladyim en buyugu o

Bigladyim = bileydim gibi çevirdim,
    Yemin ediyorum 3. okuyuşumda big lady olduğunu çözdüm

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi senden 2 kişinin adres ya da telefonunu istiyorum biri kutluhan denen velet öteki mehmet aşçı. Bunları bul bana başka bişe istemiycem söz megane bile istemiycem daha
    Alıntı

Kutluhan ve Mehmet Aşçı... Fireman oflu reyiz fişlemiş sizi eyvah eyvah yapma bunu yapma :d

VolkanA. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mody Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    küfürler için print screen alın deniyor ya, bunu hakikaten delil olarak kullanabiliyorlar mı mahkeme de mesela? zaten şikayet edersen server üzerinden silsende ne yazdıysan çıkmıyor mu? bilişim suçlarından bu tespit edilebiliyor diye biliyorum, yanılıyor muyum acaba?
    Evet bilişim suçları tespit edebilir ancak print screen bir işe yaramaz göz boyama

Yiğit Ş. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    85bin tl lik hasar var diyosun. pert kaydını saklayıp 6-7 kişi yolladım diyosun buda iyiymiş
    *
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
    *simdi yok homsitora gidelim yok midpoyint yok starbaks
    *a..... o zmnlar yoktu oyle
    *bi cay iciriodun
    *bisinema
    *finishim

cMg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şu okan çok komik ya hiç görmediysem 10 tane fake üyeliğini gördüm burda
    GEC13 GTİ

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alayına go haha
    AP Type-R

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geyik yapmayin *****em hea
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamin aleykum
    Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
    Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
    Hadi bakalim selametle.
    Havarrrr komşula havarrrr!!!ozgunun profılı hacklemişler...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    O benim bigladyim en buyugu o
    ozgun su renault forumunun adminin üyeliğini açsanıza demokratik değilmişiz tek taraflı yazıyormuşuz bırakalım derdini dermanını anlatsın tarafsız demokratik olalım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit Ş. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    85bin tl lik hasar var diyosun. pert kaydını saklayıp 6-7 kişi yolladım diyosun buda iyiymiş
    saklamadım sadece rakamı söylemedim. pert kaydı var ama araba düzgün duruyor. gidin bakın alın 25milyar çok uygun. normaldir kaydı olması dedim.

sadece 85milyar gibi 2 defa pert olduğunu söylemedim. az yesinlerde 3.5 TL ye kıyıp mesaj atsın insanlar.

biz adama iyilik yaptık herif bizi suçladı.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğruyu söylemek mi suç arkadaşım?

aracının 31000 TL bir kaydı var PERT

2nci defa diğer sahibide pert etmiş o da 44.500 TL. bana inanmayan arkadaşlar lütfen plakayı 5664 e mesaj atsınlar.

şimdi aracının toplamda 85 milyar liralık pert kaydı var. ben bunu açıkladım diye suçlumuyum?
    Söylediklerinize göre hasar 75500 liraya denk geliyor.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ozgun su renault forumunun adminin üyeliğini açsanıza demokratik değilmişiz tek taraflı yazıyormuşuz bırakalım derdini dermanını anlatsın tarafsız demokratik olalım.
    Nicki neymis sor
    www.drecu.com

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    kemal neden pembe oldu ?
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

mesutt1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blueboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal neden pembe oldu ? :d
    +101201051524
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mesutt1bir!!!!!bir!!!1111bir!

Rec.O - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kemal koker niye pembe oldu
    AP Type-R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Selamin aleykum
    Oncelikle sitemizin uye alimlariyla ilgili olan konuyu acikliga kavusturalim. Gun icinde 300 den fazla uyelik talebi geliyor, bunlarin cogu spam, bot vs oldugundan, salakca mail adresleri, dogum tarihlerini doldurmamalar vb sebeplerden dolayi kabul edilmiyorlar. Hicbir uyenin tum bilgilerini eksiksiz girmeden siteye uye olmasini saglamiyoruz. Bunun yaninda okanss gibi arkadaslarin gunde 20 defa uyelik girisimi oldugu icin daha dikkatli davraniyoruz. Buna ragmen arada maalesef kaciriyoruz. Bu hassas tutumumuza ragmen , bu sekildeki uye reddedislerimize ragmen, yine de kisiliksiz/ isbirlikci / karaktersiz gibi sifatlara maruz kaliyoruz. Eger sen uyelik formunu duzgun doldurmus olsaydin , bu siteye uye de olurdun sikayetini de yazardin. Gokhan_rs olsun, baska biri olsun, benim siteme kimi uye olarak alip almayacagimi soyleyemez. Ben kimsenin emir kulu degilim, onaylanmiyorsa inan vardir bir sebebi. Bizim diger forumda karaktersiz oldugumuzu soyluyorlar ya hani, oyle oldugunu dusunen her kim varsa, bu foruma girmek zorunda degil. Ama benim forumuma obur tarafta sovup sonra dayanamayip bu siteye girenler de serefsizdir onu soyliyim. Araba konusuna gelince, araban gider, gitmez, kazalidir, kazasizdir bizi kesinlikle ilgilendirmez. Bizim forumumuzda herkes soyledigi laftan sorumludur. Neticede cok da hesap sormak istiyosan google a yazarsin gokhan rs diye adamin butun bilgileri isyerine kadar cikar. Benim o renault forumuna uyeligim yok, buraya yaziyorum ister okursun, ister cevap yazarsin, istersen burda sessiz kalip o forumda saydirmaya devam edersin. Ama hani diyorsun ya insanlar bilip bilmeden konusuyor arabam hakkinda diye, bir de buna sinirleniyorsun ya, bunu soyluyosan o zaman sende tanimadigin bilmedigin insanlar hakkinda orda burda atip tutmayacaksin. Bu konuyla ilgili cok da cuk oturan bi atasozumuz var bildin mi? Kendine yapilmasini istemedigin seyi baskasina yapip serefsizlik yapmicaksin.
    Su yazimdan sonra bi derdi , meselesi olan varsa benim telefonum 24 saat acik, ozgun gulec yazarsan hakkimda her bilgiyi bulursun sorun yok.
    Hadi bakalim selametle.
    he ya birde işbirlikçi olmuşuz kanka ben kimseye ne pm attım ne bişi söledim.

kaldı ki bunu yapsaydım mesaj atsaydım arasaydım bile tınlamazdın. aksine seni aradım yoğundun söyleyemedim. ben sana ulaşsaydım bir arkadaş cevap hakkı istiyor üyeliğini onaylatabilirmisin diye en fazla bu konuda ricada bulunacaktım ki sanada ulaşamadım.

biz adam için iyi yönde çaba gösterdik kendi 2 tane formu doldurmaya üşendiği için üyeliği onaylanmayınca bide işbirlikçi işgüzar yaptılar insanları.

ayıp ya. sanki benim yetkim varmış gibi sallamışlar.

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan abi gene dağatmış piyasayı ya aga rs de indin gene rs e bindin adamlara salça oluyon yakıştıraadım sana
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BLuEBoY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemal neden pembe oldu ?
    Cok konusuyodu ondan oldu sende olmak istermisin?
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)