User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
56 sonuçtan 39 ile 56 arası

Konu: Mersin hakkında bilgi lütfen

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı boretto Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mersinde Erhan var ... daha ne ... ))
    bensiz mersin col olur

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı naci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kamer nasılsın
    valla huzur istiyoruz, bakalım hayırlısı, iş yerinden nakil için yoklama yapıyorum bakalım ne çıkacak.
    eyvallah abı saolasın sen ınsallah ıstedıgın gıbı olur artık gorusuruz bol bol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte o temiz semtler neresi oraları arıyorum.
    siz gelin mersini gezdirir temiz semtler hakkinda yardimci oluruz olmadi yakinda biyer bulur komsu oluruz

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakalım hayırlısı, şu tayin-nakil işini bir halledelim, o zaman rahatsız ederim sizleri
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin çok güzel şehirdir... merkez akdeniz dışında bütün ilçeleri temizdir... göç almış olabilir ama şehrin batısı ve kuzeyi yörük'tür... gece clublerini geçiniz mersinin son 2 3 yılda biraz düzeldi şehri baya temizlediler ama bundan 3 4 sene önce pislikten geçilmiyordu şehir ama şu anda baya düzelmiş durumda... hırsızlık gasp vs zor karşılaşırsınız güvenli bir şehirdir geceleri rahatlıkla 12 1 de sokakta çok insan görürsünüz başka sahilde erkekli kızlı hiçbirşeyde olmaz... üstelik geldiğinde insanların tavırlarından fazla rahat bir şehir olduğunuda görürsün.... modern değil diyenlerede gülüyorum sadece modern değil diyenler sanırım etilerden çıkmıyorlar sanırım..... bana göre tek kusuru şehrin yapılaşma ve belediyesi... rezalet ötesi bir belediyesi ve yapılaşması var ilçe belediyeleride aynı şekilde şehri sahile yaymışlar kuzeyi bomboş arazi ve rezil konutlar yapılıyor... son 2 3 senede ama onada el attılar adam akıllı projeli evler yapılıyor şimdi... bide şehrin merkezi doğuda şehir batıya doğru uzuyor... ama sorun teşkil etmiyor mersinin hemen hemen heryeri merkez gibidir dükkanı alışverişi bol yapabileceğin bir şehir.... trafik sorunu var denemez... ama yazın çevre yolu rezaletdir 50 metreye bir 20 km boyunca ışık vardır... göç möç diyorsunuzda güney sahil şehirlerinin hepsinin kaderi aynı sadece mersin göç alıyor diyemezsiniz sadece göç edenler fazla rahatlar burda.... ben seviyorum mersini ama bir yandanda acağip sıkıcı bir şehir ucuz temiz bir şehir.... ev bakıyorsanda yenişehir ve mezitli arasındaki kısımdan aldınmı mis gibi yaşarsın...
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mersin çok güzel şehirdir... merkez akdeniz dışında bütün ilçeleri temizdir... göç almış olabilir ama şehrin batısı ve kuzeyi yörük'tür... gece clublerini geçiniz mersinin son 2 3 yılda biraz düzeldi şehri baya temizlediler ama bundan 3 4 sene önce pislikten geçilmiyordu şehir ama şu anda baya düzelmiş durumda... hırsızlık gasp vs zor karşılaşırsınız güvenli bir şehirdir geceleri rahatlıkla 12 1 de sokakta çok insan görürsünüz başka sahilde erkekli kızlı hiçbirşeyde olmaz... üstelik geldiğinde insanların tavırlarından fazla rahat bir şehir olduğunuda görürsün.... modern değil diyenlerede gülüyorum sadece modern değil diyenler sanırım etilerden çıkmıyorlar sanırım..... bana göre tek kusuru şehrin yapılaşma ve belediyesi... rezalet ötesi bir belediyesi ve yapılaşması var ilçe belediyeleride aynı şekilde şehri sahile yaymışlar kuzeyi bomboş arazi ve rezil konutlar yapılıyor... son 2 3 senede ama onada el attılar adam akıllı projeli evler yapılıyor şimdi... bide şehrin merkezi doğuda şehir batıya doğru uzuyor... ama sorun teşkil etmiyor mersinin hemen hemen heryeri merkez gibidir dükkanı alışverişi bol yapabileceğin bir şehir.... trafik sorunu var denemez... ama yazın çevre yolu rezaletdir 50 metreye bir 20 km boyunca ışık vardır... göç möç diyorsunuzda güney sahil şehirlerinin hepsinin kaderi aynı sadece mersin göç alıyor diyemezsiniz sadece göç edenler fazla rahatlar burda.... ben seviyorum mersini ama bir yandanda acağip sıkıcı bir şehir ucuz temiz bir şehir.... ev bakıyorsanda yenişehir ve mezitli arasındaki kısımdan aldınmı mis gibi yaşarsın...
    evet tımu guzel analız etmıs

ama şimdir bir adana değil dimi lan hashahsa hele insanı of

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet tımu guzel analız etmıs

ama şimdir bir adana değil dimi lan hashahsa hele insanı of
    Adanaaayınnn insanı başka babboooş....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersin deniziyle, 2013 akdeniz oyunlarıyla, sahiline yapılan cafeler vs. ile şu anda bence türkiyede yaşanacak sayılı yerler arasına giriyor. adana mersinden büyük bir şehir mesela ama sanayisi dışında mersinden hiçbir artısı yok. en kral mekanlardan kişi başı 50-60 liralara balık yiyip kalkabilecegin doga harikası bircok yeri olan huzur istiyosan huzur hareket istiyosan hareket var olan bir şehir. mezitli veya viranşehir tarafları mersinden ayrılan kaliteli bir bölge olmaya başlıyor bence. egitim olarak sıkıntı yaşayacagınızı düşünmüyorum. ev bütçeniz ne kadardır bilmiyorum ama viranşehirde deniz manzaralı evler 200 bin liralara falan alınabiliyor bildigim kadarıyla. yakınlarında da egitimleri iyi olan okullar mevcut. akşamları sahile inip büyük keyif alarak oturabileceginiz parklar cafeler vs olan bir semt. balık tutmak isterseniz 5 dk uzaga yürüdügünüz zaman bomboş son derece sakin bir plaja geliverirsiniz birden. hareket istediginiz zaman en iyi mekanların oldugu mersin marina arabayla 5 dk sürer.

mersin cidden yaşanacak şehir. adanada iş yapıyor olmasam kesinlikle mersine yerleşirdim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adanaaayınnn insanı başka babboooş....
    mersinde adres sor gostermezler adanada kolunuzdan tutup adrese teslim yaparlar

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onn_dear Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araba ile 20 dk yol gidip kartopu oynayip, 20 dk daha gidip denize girip balik tutabileceginiz baska bir yer biliyorsaniz iste orasi mersinden guzeldir ancak...
    Aynı konuya değinecektim + olarak Yenişehir en nezih yerleşim birimidir...Çamlıbel semtide nezihtir...Anlamanız için söylüyorum Carrefourun orası ve daha yukarısı en temiz sakin nezih semttir...En olmadı Mezitli'ye yerleşin oralarda iyidir...Kozmopolit bir şehirdir...Ucuz bir şehirdir...Gezilecek yerleri fazla anlatmıyorum zaten küçük bir şehir , hemen öğrenirsin Ama havası çok pistir , her tarafınız ağrıyarak gezersiniz nem yüzünden...Yemek , lokanta olayları falan baya iyidir , hem ucuzdur hemde lezzetlidir...Kışın narecnciyeyi bedavadan biraz pahalı alırsınız

Kiralık ev konusunu ne yaptınız ?
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı konuya değinecektim + olarak Yenişehir en nezih yerleşim birimidir...Çamlıbel semtide nezihtir...Anlamanız için söylüyorum Carrefourun orası ve daha yukarısı en temiz sakin nezih semttir...En olmadı Mezitli'ye yerleşin oralarda iyidir...Kozmopolit bir şehirdir...Ucuz bir şehirdir...Gezilecek yerleri fazla anlatmıyorum zaten küçük bir şehir , hemen öğrenirsin Ama havası çok pistir , her tarafınız ağrıyarak gezersiniz nem yüzünden...Yemek , lokanta olayları falan baya iyidir , hem ucuzdur hemde lezzetlidir...Kışın narecnciyeyi bedavadan biraz pahalı alırsınız

Kiralık ev konusunu ne yaptınız ?
    Kiralık ev konusunu daha halletmedik, ama Yenişehir tarafı iyidir demişsin oranın kiraları nasıl, okulları nasıl.?

birde nem yüzünden ağrıyarak gezersiniz demişsin, eşimin romatimzal sorunları var nem çok mu rahatsız eder bilmiyorum, bir doktoruma sorayım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kiralık ev konusunu daha halletmedik, ama Yenişehir tarafı iyidir demişsin oranın kiraları nasıl, okulları nasıl.?

birde nem yüzünden ağrıyarak gezersiniz demişsin, eşimin romatimzal sorunları var nem çok mu rahatsız eder bilmiyorum, bir doktoruma sorayım.
    Carrefour tarafları dağlara biraz daha yakın olduğu için nem sahil taraflarına göre daha azdır...Ama yinede Ankara'dan geleceğiniz için nemin etkileyeceği kesin...Kiralık eve gelirsek 4+1 full eşyalı otoparklı daireyi 1300 lira'dan verdik biz...Teyzemin bir evi vardı , bilmiyorum kiraya verdimi ama istersen bir sorayım ?Okul açısından bakarsak pek fazla bilgim olduğunu söyleyemem ama , ilköğretim okullarında devlet okulu olanlardan bahsedecek olursam Pozcu'daki Barbaros i.ö(Muğdat caminin yanı) ve Cemevinin aşağısında 2-3 senedir faaliyette olan bir okul vardı ismini unuttum semti itibariyle(zaten carfoura çok yakın) orasıda çok temizdir...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

haldun31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    naci bey bensize nokta arış yapayım bari.pozcu palmiye,inönü mah.güzeldir.mezitli merkeze uzaktır.yenişehir daha kozmopolittir.ama artık göç mevzuunu gereksiz büyütmeyin.çünkü heryer göç alıyor.bu sosyo ekonomik bir olay.her şeye kolay ulaşabilrsiniz.sağlık ,okul(semte göre değişir ki bu heryerde böyledir.) ve sosyal yaşam çok güçlüdür.hatta ankaradan çok daha iyidir.bunu iki şehirdede yaşadığım için söylüyorum.en önemlisi ailenizi alıp gittiğinizde aşırı masrafa girmeden zaman geçirebileceğiniz çok yerler vardır.deniz ve yayla kültürü gelişmiştir.yaylada yörükler ve yerli halk diyebileceğimiz arap kardeşlerimiz vardırki çok düzgün insanlardır(istisnalar her millette vardır.)kilise ,opera vb değişik gelecek kültür yapılarıda vardır.çok şehirde opera kelimesini duyamazsınız.mersinin kendi opera ve bale salonu vardır.yat limanı gibi şehrin gelişmişliğini (ekonomik olarak)ölçebileceğiniz bir çok gösterge vardır.kiralara gelince 400 500 civarı güzel bir ev tutabilirsiniz.çünkü kendi evimi ben o fiyata verdimve sahile 20 metre olmasına rağmenanlıyacağınız keyif alırsınız.olmazsada hayat bu olan bir yere tekrar yolculuk başlar.ama bu kültürüde yaşamış olursunuz saygılarla.soracağınız bir şey olursa zevkle cevaplayabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kira olarak en fazla 500 tl düşünüyorum, birde havuzlu olup aidatlar la artmasın, Ankara'da evim var ama satıp Mersin'den almayacağım, buranın kirası ile karşılayayım diyorum.

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersine araba almak için gitmiştim. Antalya otogardan Mersin otobüsüne bindim alanyayı geçtik ulan otobüste bi konuşma sesleri var ama hiç birşey anlamıyorum ne oluyor lan demiştim. Meğer arapça falan konusuyorlarmıs Baya anlamak için ugrastım baktım olcak gibi değil vurup kafayı yatmıstım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kira olarak en fazla 500 tl düşünüyorum, birde havuzlu olup aidatlar la artmasın, Ankara'da evim var ama satıp Mersin'den almayacağım, buranın kirası ile karşılayayım diyorum.
    Abi havuzlu olsun dersen o fiyata Mezitli'ye bakacaksın öyleyse , Mezitli'de temizdir...
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İbrahim ben havuzlu olsun demiyorum, gerçi öyle bir şehirde belki havuzlu siteler iyidir bilmiyorum, ama sırf havuz var diye aidatın dibine vurmasınlar, 700 tl kira ödeyeceksem ne gerek var diye düşünüyorum ora gelmenin

Birde bilen arkadaşlardan ricam Devlet Su işlerinin misafirhanesi varmı orada, bizim misafirhane tadilatta ve 15 gün sonra açılacakmış, bu hafta sonu bir gezmeye gelmeyi düşünüyoruz eşimle.

enginetune - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin Yazları sıcak ve kurak ki adanalı ve mersinli arkadaşlarda bilir 55 dereceyi gördük bu yaz Kışları ise ılık ve yağışlıdır ben 5 senedir mersin - tarsustayım kışları sadece yağmur yağar bir hafta boyunca hiç durmadan yağdığını bilirim. İnce bir montla çok rahat bi şekilde kışı çıkartırsınız. Yazları da burda olucaksanız ankara dan gelen birisi olarak bende klimalı olan bi ev tutmanızı öneririm. Bir diğer bilgi burda ev kiaları genelde yıllık. Yani 1 yıllık kirayı peşin ödeyip eve yerleşiyorsunuz. Trafik çilesi yok denecek kadar az. AVM sadece Mersin Forum var ama o da yeter. Ankara daki enka kadar değil ama ctesi akşamları serbest bölgede kalkış yarışları olur. Genelde ( Tarsus için konuşuyorum ) zengin kesim var yani dergide gördüğüm otomobilleri 1-2 gün sonra tarsus caddelerinde görüyorum Sakinlik istiyorsanız önereceğim yer mersinin dışına çıkmanız lazım
    Etrafında olmasını istediğin kişiler, aslında senin kim olduğunu gösterir.”

Drift King: Do you know who I **, boy?
    Shawn Boswell: You're like the Justin Timberlake of Japan.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)