beykoz çorbacı
Özçelik Aspava@ Esat
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
beykoz kelle paça, esat aspava , pikolet sebzeli kokreç , germeç tavuk, gordion karşısı sanayii köfte.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
aspava veya cayyolunda gusgana , ankaradaki tercihlerde ilk sıradalar
edit : bilkentte bir köfteci vardı ama adını unuttumbirde tabiki beykoz corbacı atakuleye yakın ama caddenin ismi aklımda degil
![]()
Türkiye demi bu mekanlar..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
ünv okuduğum zamanlarda Bilkent doğu kampüs girişindeki köfteciye giderdim, güzel yapardı,
Ümitköy de Küçükev var oda iyidir, sanatoryum civarında aydın işkembecisi var güzel yapar birde ulusta eski meclisin aşağısında durakların orada bir köfteci var, ayrıca bestekara akşamları gelir tavuklu pilav yapan bir eleman var, daha bir çok var aklıma geldikçe yazarım.
aspava iyidir çogu zaman geceleri bizde gidiyoruz ekipce. ordan da waffle'a geçiyoruz sonrasında mesa veya besevler bg yada sanayi
eskilerden özçelik aspava yada yıldızbeyi, bilkent doğu kampüs girişi esat abi kokoreç yada antrikot, çayyolu guşgana, şili meydanı köfteci, çankaya 4 yolda da bi köfteci mevcuttu, bahçelievler giriş meşhur merolu kokoreççi![]()
aklıma geldikçe yazarım![]()
beşevler bp burger ve çetin emeçdeki mc de baya geç saate kalıyor diye biliyorum 24 saat olmayabilir ama
ben gece acıkdığımda ya aspava'lara giderim yada söylerim gelir. adamları tek gecerim gidince gece hizmet aynı... yada Köroğlu İşkembe'ye gidilebir gece soğuk olunca güzel oluyor
Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.
Pikoletin kokoreçi çiftliğe göre daha başarılı ama daha pahalı.Balgatta Saim Baba da çok iyi kokoreçte.
Aspava'dan hiç bi zaman bıkacağımı sanmıyorum, esattakiler bence çayyolundakinden de 100.yıldakinden de daha başarılı.
Çukurambarın eskişehir yolu tarafından girişinde köftehor var minibüs kebapçısı, fiyatları uygun, lezzeti güzel tavuk,köfte,kokoreç çeşitleri var..
Gitmeyeli uzun zaman oldu ama balgatın migros tarafındaki göbekte Kırçiçeği var, 24 saat açık ve pideleri gerçekten başarılı..
şili meydanı köşesi köftecikokoreçi yaramaz bence
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)