anti silikon denen malzeme var bi de..ne işe yarar acaba
aga yanlış anlamazsan bişey söyliyeyim bizim bir arkadaşlar vardı onlarda kendi aracımızı biz boyayacaz dediler kazıdılar yapmayın dedim elektiriğini kurcaladılar yapmayın dedim en son araba perişan oldu sen haklı çıktın dediler boya işi oto bakım sektöründeki en zor ve pis iştir sen onu bir boyacıya ver adamada git yardımcı ol sadece derim ama senin bu konu hakkında yardım alabileceyin biri varsa o zaman bir kompresö bi zımpara makinası bi astar tabancası boyayıda fırında attırırsın olur biter
ben 94 model astra gsi beyaz rengı kendım boyadım 2 sene once.oncelıkle googleden vıdyoları ızle .
sonra kalın zımparadan ınceye dogru aracın astarı cıkanakadar zımpara yapıyosun .kople zımpara ışlemınden sonra araca dışardada olabılır korkma astar atarsın komrosorle.ama en zor işlemı aracı bantlamak onuda soylıyeyım
astardan sonra pıruzunu alacan .ensaon fırında atarsan daha ıyı ama kapalı bı alndada olabılır boyasını atacan .ama soguk ve nemlı havada olmaz .
benım gsi 1500 le 1000 tl arasında istedıler 300 tl hallettım ama cok zaman alır .bıde becerın olması lazım arkadaşim sonucta eskı araba benımkı gayet guzel oldu senınkıde olur korkma
bugün zımparalama ve macun işlerini hallettik ve kurumaya bıraktık yarın macunu zımpara ve astar atıcaz kısmetse burdan gelişmeleri paylaşırım arkadaşlar şunuda belirtiyim boya yapmak istiyen arkadaşlar spiral ile zımparalama işlemi yapmasın kimi yeri çok alıyor kimi yeri az dalgalanmalar oluşuyor bilginize.
Üretmeyen Türkiye,Yönetilen Türkiye'dir...
ben bizim golf boyanirken boyacida bi taktik gordum cok hosuma gitti..
araci zimparaladi macunladi falan filan..
astari atti..
sonra astarin ustune cok ince bi kat metalik gri gibi bi boya atti, arac boyle hafiften parlak oldu vs..
sonra takoz zimpara yapti, neden boyle yaptin dedim, zimparanin degmedigi yerler hala parlak kaldi, buralarin inceden tekrar macunlanmasi gerek demisti..
ince ama guzel bi detay..
isinize yarar diye anlattim..
If you have no LAG, you have no turbo..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)