üstündekı jantların gorunusude ıyıymıs
üstündekı jantların gorunusude ıyıymıs
aracınız üzerindeki jantlar gerçekten mükemelmiş keşke problemi olmasaymış. ben size düşündüğünüz jantlardan farklı bişi önericem bana göre corsa ya gayet hoş vede sportif bir görünüm sunuyor.bende bu jantlardan aracıma takmayı planlıyorum.belkide fikriniz değişir.
jantlar:
araç üzerindeki duruşu:
![]()
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
''eski E36 mın şasesi sızlasın''
[QUOTE=irfanakbas;6355207]aracınız üzerindeki jantlar gerçekten mükemelmiş keşke problemi olmasaymış. ben size düşündüğünüz jantlardan farklı bişi önericem bana göre corsa ya gayet hoş vede sportif bir görünüm sunuyor.bende bu jantlardan aracıma takmayı planlıyorum.belkide fikriniz değişir.
jantlar:
bu jantlar 14 zannedersem yada 13 ofset sıkıntı olur benim aracımda jant ölçüsü düşerse araç daha da düşer bu ayrı bi sıkıntı üzerinde bulunan lastikleri takıcam tekrar bide
aracınız üzerindeki jantlar kaç? ebat 15 mi? bunlar 15, 16sıda yakında çıkacak diye biliyorum, face sayfasında öyle yazıyordu.
http://www.limitwheels.com/page7.php sayfayı inceleyin isterseniz farklı ofsetlileride mevcut...
profsyoneller yüksek hacimli motor kullanır.acemilerse ufak motor.benim 1.3 dizel tercihim ise tamamen ekomnomik sebepler.
Bunu deneyin UP'' taki te37'in ölçüsüne yakın.185 45 15 le sürtme yapmaz bence takıp deneyin
YÜZLAS JANT 4X100-108 15İNÇ 15X8 ET20 - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 104034267
BMP
şu anda aklımda bu jant var bi denicez bakalım
15 İNÇ JANT___2012 ADVAN MODEL_MAT GRİ___MUZAFFER TİCARET - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com' da - 104299151
bu ebatdaki jant ile lastik kombinasyonunu corsa c de denediniz mi? acaba.göz kararı hesaplarıma göre jantla çamurluk arası milimlik bir mesafe kalıcagını düşünüyorum, çünkü şuanki et35 lik jantım ile çamurluk ağızları arasında 2-3cm kadar bir fark var artı lastiklerimin yanakları 0.5 cm kadarda jantın dışına taşıyor, bu boşluk bile beni rahatsız ediyor gözüme hoş görünmüyor.et20 lik bir jant taktığımda ve lastiklerin tabanınıda bu jantın dışına taşmayacak bir biçimde seçtiğimde şimdikinden 1.5cm daha lastik dışa atacak yani çamurlukla lastiklerim arasındaki o göz tırmalayan mesafe azalacak, ayriyeten aracım yere daha geniş basacak, aracım için pozitif bir özellik tabi jant çamurluga sürtmezse, sürmeyeceğini düşünüyorum ama yinede corsa c aracında bu ebatları denemiş birinden yorum almak daha sağlıklı olucağı kanısındayım.
resmini attığım jantların ölçüsü: 7.5x15 4x100 ET20 schmidt th line.
bu ilandaki jantlar benim şuan aracımın üzerindekileri hafifte olsa andırıyor.ama çabuk sıkılacağınızdan eminim çünkü ben aldıktan 1 ay sonra sıkılıp mat siyaha folyoladım.ve jantlarımdan kurtulmak istiyorum.jant sade jant halindeyken güzel görünüyodu üzerine lastik geçirip araca takılınca hiçte havası kalmadı.ama bu resimdeki jantlı araca 1 senedir her baktığımda hayran hayran bakıyorum hiç sıkılmadım jantlarından
ayrıca resimdeki aracın jantları 14lastiklerse 185x50x14. bu jantların 15 i daha iri olucağı için kendini daha çok gösterecektir
benim aracın jantları:
folyolu hali
![]()
Bronz spoon tavsiye ederim, çok yakışıyor bence, sık kollu jantları bi türlü yakıştıramadım C kasalara.
Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptallar küstahça kendinden emindir..
benim comboda
17 jant vardı lenso samurai on numara bi jant çok büyük gösteriyordu
corsa gsi jantına en yakın jant 2006 model combo jantıdır.
gsi jantı türkiyede 10 tane var yada yok
GOT DİESEL&TORK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)