User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Windows Phone uygulamam "Cep Para"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Quantum, inşallah sende kısa zamanda uygulamalarını canlıya geçirirsin kardeşim. ios ile uzmanlığım yok ama basit bir fiyat listesi yapmıştım. ojective-c 'ye de o şekilde geçtim zaten ama ilerletmedim. kitap listemde objective-c de var. bende senden ios üzerine yardım isteyebilirim. android ile general mobile 'da çalışırken haşır neşir olmuştum ama kısa sürdü çok da sarmadı beni açıkcası. iyi dileklerin için teşekkür ederim. görüşmek üzere.
    Her zaman.. Görüşmek üzere

volume81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler

bende bi ara android için uygulama yazacaktım fakat sonradan vazgeçtim bu işte eğer para kazanmak istiyorsan hiç ne win nede droid ile uğraşmayacaksın

ocj.-c ile app store'a yaz gitsin en güzeli çünkü driod'de apk'yı patlatıp ücretsiz kullanabiliyorlar ki istemesemde bende yapıyorum arada

win. gerçekten çok geç kaldı store konusunda ve özellikle eski dönemdeki PDA'larına bakınca insan ister istemez windows'lu bir telefondan soğuyor böyle bir ön yargıda var bakalım 8'de aşabileceklermi

kolay gelsin tekrardan tebrikler umarım dahada ilerletirsin

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tebrikler

facia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    wp8 bence piyasayı değiştirecek bir işletim sistemi olacak. Pc ile entegrasonu süper... Benim arkadaşım HTC aldı wp8 şahsen çok beğendim. Henüz ülkede kaydettiremediği için detayları inceleyemedm ancak android gibi sistemi kasmıyor.
    Everyday I ** Çapulling!!!

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim arkadaşlar.

@facia, sana katılıyorum. ilk akıllı telefonum benq p50 'i di. ozaman windows mobile 2003 vardı. zaman içerisinde microsoft gelişti geliştirdi ama bu süreci çok yavaş işletti. şuan ki durum temelden yepyeni bir işletim sistemi olan windows phone 8. tamamen microsoft ürünleri ile sekronize olarak çalışıyor. bilgisayarınız, tabletiniz, telefonunuz tam senkronize. aynı zamanda skydrive ile bulut depolama alanınızdaki dosyalara tüm microsoft cihazlarınızdan erişebiliyorsunuz. flash disk veya harici disk taşımanıza gerek kalmıyor. hatta bu dosyalarınızı arkadaşlarınızlada sizin belirlediğiniz yetki çerçevesi içerisinde paylaşabiliyorsunuz. sadece skydrive değil outlook maillerinizi zahmetsizce tüm microsoft cihazlarınızdan erişebiliyorsunuz. sosyal paylaşım ağları ile de tam senkronize çalışıyor. facebook üzerinde bir arkadaşınıza cep telefonuzdan erişip sizin telefon rehberinizde kayıtlı bile olmasa facebook üzerindeki mobile numarasından arayabiliyorsunuz. yada telefon rehberinize onu facebook bilgileri ile kayıt edebiliyorsunuz. daha bir çok şey yapabiliyorsunuz. bu senkronize olayı gerçekten hayatımızı kolaylaştırıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrikler devami gelir ins

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mynet'den aldığım endeks veri servisi linkini kapatmış. telefonuna uygulamayı yükleyen arkadaşlarda sorun olabilir. forex ile görüşüyorum eğer anlaşırsam hisse senetleri ve fon bilgilerinide koyacağım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)