aynen ya, yeşilden çat diye kırmızı yapıyorlar dursam arkadaki yapışacak mecbur geçiyorsun 2 hafta sonra eve bir geliyorum full hd çekim
yoksa kırmızıda geçecek kadar cahil insanlara kessinler tabi, ama kasıtlı olarak yaptıkları çok belli sayaçsız, edsli ve sarı olmadan direk kırmızıya dönenleri..
diyemedim ya la
Keşke cezalar dahada ağır olsa fakat petrol fiyatları ucuz olsa.Belki daha çok gezip ceza yiyebiliriz![]()
Daha beter yapsinlar, 300 lira degil 1300 lira olsun cunku bizim halkimiza kurallari, cevreye ve insana saygiyi iyilikle ogretemezsin, canini yakicaksin ki ancak insanlar anlicak.
70 ile gidilecek yolda 170 basan, emniyet seridinde elini kolunu salliyarak giden, kirmizida gecen bilimum ayi, hanzolar icin caydirici olmasi temennisiyle.
Bu ceza fiyatlarının artması benim için sorun teşkil etmiyor bi işte tehlikeli araç kullanmak yersek yiyorum birde dur ihtrırna uymamak onun dışında hepsi zamlanabilir
Kış lastiği uygulamasıda güzel bir sistem sevdim. Almanyadaki gibi kış döneminde bütün arabalar Çelik jantlarla yazın aluminyum alışımlarla gezenlere gözlerimiz alışacak![]()
şu ters şerit kullananlara zamansız yolu kapatanlarada güzel cezalar gelse ne iyi olur...
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
hayırlı olsun![]()
Kış lastıgı olayını sadece yük ve esya tasıyan kamyon,tır,kamyonet diye biliyorum..Bi süre önce okumustum haber sitelerinde falan..
kış lastiği fiyatlarını bilen varmı normal lastik fiyatındamı ? Birde kış lastiğimiz varsa zincire gerek varmı ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
az bile olmuş
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
güzel para hayırlı olsunbu da nedemek oluyo kırmızı ışıkda durcaz muayneyi yaptırcaz paşa paşa 90 la gidicez...
SM PERFORMANCE
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)