çok fluence tokatladım 2 3 boy farkla her biriyle focus candır
trend en boşu sanırım onun yerıne fluence daha mantıklı bence
kesinlikle focus fluencete mesela şöyle birsey bahsedeym cok fena bi freni war her basısta cama yapısabılırsınız sinek gibiama focus cok cok iyidir
temel beklentiler nedir
konfor, ic mekan kalitesi , yol tutus, performans,
konfor agirlikli surus keyfi onemli deil derseniz reno
surus keyfi onemli konfor ortalama olsun derseniz focus,
Sürüş dinamikleri daha iyi olsun diyorsanız Focus, donanım istiyorsanız Fluence
fluence bedava verseler alınmaz, canını seviyosan alma. al focusu temiz temiz bin karşılaştırmak bile gereksiz
her işte usta olmaya çalışan, her işin çırağı kalır.
fluence ın bir çamurluğunu çıkmasını 60-70 tl ye bulabiliyorsunuz sanayide çok rahat.. günlük kullanıma katır niyetine bence binilicek araba.. focus güzel ama trend olması çok kötü trendin döşemeleri bile kalitesiz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sadece ; FOCUS![]()
burada kım ne derse desın bence sız gıdın bakın en konforlu hangısı duruyorsa içinize hangisi siniryorsa daha çok onu alın gelın hem arkadasınız mısda sorunda olmaz![]()
edit :yedek parca olsun yakıt olsun donanım olsun hersey fluence dıyor![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
isterse focusda sadece dreksiyon ve tekerlek olsun fluence yerine tercih ederim
ne kadar ford a antipatik biri olsam bile
..Bikere okadar yüksektesinizki güven sıfır
2011 Model aracın içerdeki ve kapılardaki plastik tıkırtıları beni bitirmişti..
yakıtı 1.6 benzinli olanını sürmüştüm.. 100 le giderken 5 civarları yakıyo makul seviylerde
180 km hızda giderken ters bir rüzgardan dolayı kontrolmü kaybedip nerdeyse takla atıcaktım.. alttan gelen rüzgar kaldırıp atıcakmış gibi bir his uyanduruyo..
rahatlık konfor orta seviye iç mekan orta seviye bagajı büyük .
frenleri cok cok iyi .. ilk kullandığınızda cama yapışabilirsiniz
o paraya alıncak bir araç kesinlikle değil
Şirket aracı olarak focusa da bindim fluence ye de.
Bence ikiside verilen paraları haketmiyorlar. İkisinide almazdım. Aynı paraya daha düşük modelli başka markalara bakarım daha iyi...
babam 6 yıl megan 2 kullandı ve son 1 yıldır fluance var bendede 1,5 yıldır focus var dizel focus bos deniliyo ama 4 hava yastığı abs klima ısıtmalı aynalar en bosunda bile var. ayrıca focusta trend ile collection arasındaki fark 'sis farı çelik jant ve cruise kontrol' fiyat olarakta yanlış hatırlamıyosam 3000 tl civarı bi fark var. ben trend olan aracıma sis farı çelik jant ve cruise controllü direksiyon simidi aldım taktım ve yazılımla cruise controlüde aktif hale getirdim su an sorunsuz kullanıyorum ve aracım collection modeli oldu başka hiç bir fark yok. en basiti dolu modellerinde aux torpitoda hazır bos yani trendlerde torpidoya kadar gelmiş ama arkasında ucuna bi jack takıyosun ve kullanıyosun. aynı şekilde sis farı yok ama tesşsatu tamponda hazır sisleri takıp çıkma bi far anahtarı alıyosun tamam.
focusun sadece ve sadece dez avantajı yalıtım kötü onun dışında fluanceden her bakımdan çok çok iyidir.
Her Zaman Dile Getirdiğim Bi Cümle'' Millet Olarak Bişeyin B.kunu çıkarmayı çok Seviyoruz''
focus asla üzmez.... renault ile ford kıyas kabul etmez![]()
''hondas never get old, they just get faster''
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)