Arabam meguıarste cilalı şampuanlarla okşana okşana yıkanıyorsa heryeri cilalanıp parlatılıyorsa bende elimde sigara diğer elimde kolam oturup bu olan biteni izliyorsam HUZUR budur işte![]()
Arabam meguıarste cilalı şampuanlarla okşana okşana yıkanıyorsa heryeri cilalanıp parlatılıyorsa bende elimde sigara diğer elimde kolam oturup bu olan biteni izliyorsam HUZUR budur işte![]()
para var huzur var, ama Türkiyede huzur yok bugünlerde...
gene bu akşam gibi sevgili arkadaşlarım sevgili mofidiye tutkunu dostlarım viskimi yudumLadım..ben cok mutluyum böle bi form var die böle arkadaşlarım var die 30 ytl gazLa 250 km gidenn hundayım var die 145 ytl mazotLa 800 km giden astram var diene mutLu bana k27 eg yunus die formdan banlanmiş arkadaşım var die aahahahaha
oo geLin kardeşim EFES GÜNESİ RESTAURANT formdan baya arkadaş ve dostlarım gelmiştıralkol kuLLanmasalar bile
![]()
canım kardeşlerim arkadaşlarım bi gun toplantı olsun benım ust katta buLuşalım techturkey EFES GUNESİ@ süper oLur![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
haklısınız alkollu araba kuLanmaya hayır ben töbe etmişim subaruya alkollu binmıorum meseLa.. yekta beklerım kardeşim her zaman sorun deil restaurantım tuning restauranıdır cok güzel sohbet ve konular gecergrkm kardeşim beklerim özgunude al ama o cok iyi içermiş
![]()
kanka aLLah inandırsın 5 kılo cier yedıler kaynayan forkudayan et sote yedıler ekmek vs yetiştiremedım ama gene doymadılar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)