User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: 34 SBR 30 yardım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Subaru impreza gc8 yardım

selam arkadaşlar. bu ilanla ilgileniyoruz. araca dair bilgisi olan var mıdır acaba ? zamanında çok ölü gidiyor diye yazılmış burada, hatta videoları var. şu an durum nedir ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1996 Model 18.750 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 104905508
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

Seven7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne kadar GC8'lere zaafım olsa da bu kadar uygun bir fiyata vermeleri düşündürüyor. Normal şartlarda sırf o plakası bile fiyat koyarlardı.
    Ön yargılı olmak istemem ama, Ucuz etin yahnisi.

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu fiyata alınaca imprezadan her zaman korkmak lazım. satan kişi galerici, pasta cila ile aracı temiz gösterip birisine itelemek istiyor gibi bir düşünce oluştu ilk bakışta bende

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence fazla ilgilenmeyin araç iyi yürüyor, önceden sefa arkadaşımdaydı, hatta rollde beni ufak ukfak ayırıyordu araç, ancak krank keçelerinden falan yağ kaçırıyor(motorun inmesi lazım..., bikaç eksiği daha olacaktı ama şuan pek aklıma gelmiyor....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayrıca ilanda yazan hydra beyin tamamen bi yalan safc ile yürütülen araçta beyinin işi ne, zamanında ayarlarına bakıym dedim şifre koyulmuş afcye hiçbişey yapamadık, motor forget değil... baskı balata exedy değil değiştiği günü biliyorum orjinal takıldı... hks gösterge paneli falan yazmış o ne arkadaş yok öyle bişey... recaro yarış koltuğu falnda yok bildiğimiz orjinal koltukları var üstünde...

-HAKTAN- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu yazı karekterini icad edenin hergün annesini anıyorum bu nedir arkadaş ya...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki şu sıralar max 22.000 liraya bir gc8 arıyorum. önerebileceğiniz motoru-yürüyeni iyi fazla masraf çıkarmayacak bir araç var mıdır satılık ? ufak kazalar olabilir, boya olabilir önemli değil.

şu araçların durumlarıyla ilgili bilginiz var mı acaba ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...4164846/detay/

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3299185/detay/
    Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç hakkında bilgim yok ama sanırım 2007 yılında çekmiştim bu fotoyu

SEFAKALACAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç hakkında yeterli bilgiyi sağolsun Yiğit kardeşim vermiş..Araç evveliyatında iyiydi sonra benden kuzenime geçti biraz hırpalandı bakımsız kaldı yürümeyecek hale geldi yağ kaçağı elektiriksel problemler ve daha birçoğu en sonunda kuzenimde 1 sene kaldıktan o da ciddi manada sıkıldı aracın yatmasından ve aracı bedava ya verdi (12,600 TL) Rakam bu arkadaşlar araca galerinin yapmış oldugu sadece parlatmak dileyen ciddi pazarlık yapıp aracı güvendiği servise ustaya götürüp baktırabilir ancak Yiğitn dediği gibi araçta hydra beyin ve exedy debriyaj yok ve diğerleri de şu anda max gücü clio rs le denemiştik 1 boy ayırıyordu 220 hp civarıdır diye tahmin ediyorum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bunu bu fiyata aldıgın zaman bir bu kadarda masraf edersin eder sana bir ep3
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son paylaştığınız temize benziyor. tabi baktırmakta fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca dair bilgileri elde ettim, pek iç açıcı değil. yok mudur orta halli bir gc8

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SEFAKALACAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Araç hakkında yeterli bilgiyi sağolsun Yiğit kardeşim vermiş..Araç evveliyatında iyiydi sonra benden kuzenime geçti biraz hırpalandı bakımsız kaldı yürümeyecek hale geldi yağ kaçağı elektiriksel problemler ve daha birçoğu en sonunda kuzenimde 1 sene kaldıktan o da ciddi manada sıkıldı aracın yatmasından ve aracı bedava ya verdi (12,600 TL) Rakam bu arkadaşlar araca galerinin yapmış oldugu sadece parlatmak dileyen ciddi pazarlık yapıp aracı güvendiği servise ustaya götürüp baktırabilir ancak Yiğitn dediği gibi araçta hydra beyin ve exedy debriyaj yok ve diğerleri de şu anda max gücü clio rs le denemiştik 1 boy ayırıyordu 220 hp civarıdır diye tahmin ediyorum ...
    olm benide ayırıyordun sen benim araç ozamn 270hp idi la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Subaru_STI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki şu sıralar max 22.000 liraya bir gc8 arıyorum. önerebileceğiniz motoru-yürüyeni iyi fazla masraf çıkarmayacak bir araç var mıdır satılık ? ufak kazalar olabilir, boya olabilir önemli değil.

şu araçların durumlarıyla ilgili bilginiz var mı acaba ?

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 21.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 104164846

Subaru Impreza 2.0 GT Turbo 1998 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Mavi renk - 93299185
    ilk ilanla ilgili diyeceğim tek şey, ben bugüne kadar hiçbir subaruda güneş yanığı görmedim olmasıda imkansız, 98 trafik çıkışlı aracımın tavanı ilk günki gibi, yine 98 trafik çıkışlı olan bi arkadaşımın gc8'inin(inanılmaz bir şekilde bütün boyası hala orjinal) boyası hala ilk günkü gibi sorunsuz, subaru dediğin araç yattığı yerde bile çürümez, nükleer bomba düşsün yinede çürümez bu aracın sağına soluna bol bol sürtülmüştür eminim

ikinci ilanda ise kafama tek takılan orjinal olmayan dreksiyon... sanki kazada airbag açmışta orjinal airbag i pahalı geldiği için ucuz yollu bi momo takmışlar havası uyandırdı bende... tabiki gidip bi bakmak lazım buradan kötülemek olmaz, ancak ne olursa olsun aracın orjinal dreksiyonu ve airbag'inin halendaha durup durmadığını sorun, eğerki yoksa o araçtan uzak durun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar temiz gt yi orta halli bile olsa o fiyatlara vermezler. Mutlaka sorun vardır diye düşünüyorum. Kaldıki ne olursa olsun arabaya bineceğim dediğin anda aldıktan sonra en temizine bile 2-3 bin tl masraf yaparsın . o masrafı yapıp iyi bir gc 8 in fiyatına geleceğine ve moralin bozulacağına sorunsuz yıpranmamış bir gc8 al titiz birinden..
    Yiğitin dediği doğru.. Subaruda güneş yanığı olmaz. boyatıldıysa ancak temizlik çizik amaçlı boyatılmıştır. Veya kaza nedeni ile. Birde temizlik amaçlı belden aşağı boyalıdır da ne demek.. Güneş yanığı olursa bir arabada önce tavan, kaput ve arka bagaj boyanır..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)