Tamda yeni sevgili yapmıstım. Daha çiçek böcek aylarındaydık be.
Printable View
Tamda yeni sevgili yapmıstım. Daha çiçek böcek aylarındaydık be.
iyi yazmışlar ama len, kendi elini göremeyeceksin falan, entersaan.
:D o astronot maskotu içindeki vatandaş benim.
Not: Şaka yapmıyorum :D
depo fullemek iyi fikirdi :D depolar fullensin ortalık düzelene kadarda roll yaparız
aga ne güzel olur böle bişi olsa. benzin bile beleş olucak düşünsenize olum? keşke olsa diye dua edin nan :D
geceleri rolling yapıyoruz. dünya kararırsa hep gece olucak benzin mazot beleş olucak paso gazlıcaz daha ne istiyonuz spor gazetesi!
oh be dükkana da gitmem o 4 gün
21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır.
Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2012'de beklenmektedir.
dünyanı tersine döndürürüm demişlerdi de inanmamıştım :eek: :eek: :eek:
Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
Tibetlilerin borcu cok demmek ki bu yüzden de olabilir arkadaşlar :D
Bu arada şirincede ev var satsak mi acaba napsak :D
Bundan önce defalarca yok elektrikler kesilecek yok bilgisayar sistemleri çökecek vb. safsatalar atıldı. İnsanlara geyik malzemesi işte...
5.
Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek.
Yemin ediyorum bunları yazanlar bankalar vs. millete borçları kapattırıcaklar sonrada sıfır hattı dünyaya teğet geçti diyecekler :D
iyide dünyanın sonu yaklaşsa kimse borçlarını ödemezki. aksine daha çok borç takar herkes.
bence gop'un ünlü cafelerinden şanzelizeye gidelim o gün :D
KURANDA tarih verilmeden bu bilgiler zaten mevcut kıyamet alametleri içerisinde anlatılıyor sırasıyla olacak ki güneşin doğudan batıp batıdan doğduğu gün artık tövbe edilemeyecek evet burada yoğun bir ta... geçiyoruz ama konu maya değil zaten maya takvimi sadece bir tahmin listesi
temprama yazılım,egsoz,cai yapmadan ölmek istemiyorum ....:D:D
o gün kesin benzine zam gelir :D
bunların mayasından olsa olsa poça olur...
beyler sıkıntı yok 7 bölümdür revolution izliyorum çok tecrübeliyim.
ogün merter mc te bi buluşma yapalım :D