hepiniz öleceksiniz
Printable View
hepiniz öleceksiniz
nasaya ithafen
http://i.imgur.com/rXnr4.gif
bi arada illüminati dalgası vardı
yok geri sayım başladı nolcak şimdi diye
amerikan oyunları bunlar
evleri boşaltın hırsızlar kol gezsin ahahahah
keşke olsa lan bir farklılık yaşarız çok monoton hayat
Dünya nüfusunun %10 u akli dengesinden ölecek yazıyor, 700 milyon kişi eder bu nasıl bi akli denge bozuklugu arkadaş dengesiz insan kalmiycakmı aramızda
Katılıyorum :D
Revolution - Trailer - YouTube
horttt.
son 4 gün.
çinde mal bir iş adamı tüm servetini harcayıp gemi yaptırmış. kıyametten öyle kurtulcakmış. sporgazetesi malı iş adamı 21inden sonra oturup ne kadar ağlayacak merak ediyorum.
geri zekalının biride tek varlığı olan evini bir fakire hibe etmiş gider ayak iyilik yapmış olmak için.
yeminle mal bu insanlar ya
9.
Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir.
Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir.
Birey önemli hale gelecektir.
Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır.
KURANI KERİM DE YAZDIĞI İÇİN İNANDIĞIM TEK KISIM BU
Maya takvimine diil de Pirelli takvimine inanlari bi araya toplasak Maya muhabbetini yeriz bitiririz bence :D
Manevi değerlerim benim 21 aralık'tan yaklaşık 1 ay öncesinde değişti,
üzerime kırana, makas atana, yol vermeyene, haşırt diye frene basana, dibimde gidene, önümde arka sis lambalarını yakanlara, yeşil yandığında kımıldamayana...vs küfür etmez oldum :D:D:D
Demek ki bende 21 aralık etkisi erken başladı :D:D:D
23 aralık'ta poliçe yenilemem var, acaba 21'nde mi teklif alsam, belki bu seferki bizden olsun falan derler :D :D :D
ben kurtlar vadisinde oynamak istiyorum polat ın ekibinde olursam yırtarım bu 21 aralık muhabbetinden
hakan ağa 21 aralığı erken açmış :D yokmu indiren? dicem biz kaldırıyoz diyene çarparım ha :D