senaryo çok iyi ya hemen bi filmini çekmek lazım bunun on numara yazmışlar valla![]()
Facebookta denk gelmişti yakın görüşler.
BU FIKRAYI DIKKATLI OKUYUN !
Bir gün Azrail Temel'in yanına gelir ve "Hadi seni almaya geldim" der.
Temel itiraz eder ve beş yıl daha ister. Pilot olur, havada beni yakalayamaz hesabı yapar. Beş yıl sonra Azrail Temel'i havada bir uçakta bulur ve almaya geldiğini söyler.
Temel yine itiraz eder ve "Canımı alırsan arkadaki 300 yolcu napar"diye sorunca,
Azrail: Sizi bir araya toplayana kadar anam ağladı" der.
Bu işin fıkrasıydı. Ama fıkranın son cümlesi dikkatimi çekti. Ne demiş "Sizi bir araya toplayana kadar.." Şimdi günümüze dönün ve 21 Aralık'taki kıyameti(!) düşünün. Kıyamette sadece iki yere hiçbir şey olmayacakmış. Bunlardan biri de Şirince. Allah'ın işine kesinlikle karışılmaz ama insan "sadece bu iki yerde felaket olabilir" diye düşünmüyor değil. Belki de bu iki yer o gün felakete uğrayacakların toplama kampı. Şimdi fıkrayı neden anlattığımı anladınız mı?
yanlış post.........
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
bu espirilere yarıldım. en beğendiğim bold olan.
''Şimdi al 2013'te ödemeye başla.''
-Mayalar bunu beğendi.
mayalar: "kapatıyoruz! %90 a varan indirimler!"
20 aralık süper loto çekilişinde 6 bilen şanslı vatandaş intihar etti. bıraktığı notta 'parayı yiyemedikten sonra yaşamanın anlamı yok. ayrıca kefenin de cebi yokmuş. ben böyle talihin emk' yazılıydı.
21 aralıkta kıyamet kopsa, polat yine ölmez amk.
Mayadan korksaydık yoğurt yemezdik
Ayin 18 inde 3 gunluk dunya esprisini yapan bizden degildir.
Mayanız tutmadı zaaa
Doğum günü 21 aralık olan bir arkadaşım 1 haftadır manga dinliyor "dünyanın sonuna doğmuşum yada ölmüşüm de haberim yok"
Merak etmeyin Ali Ağaoğlu 21 Aralığı Satın almış Direk 22 Aralığa geçecez no panic![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Evet once onlar kutlayacak. Ilk once Avusturalyada izlicez kiyametin kopusunusonra sirayla hindistan, orta dogu derken bize gelecek. hava fisekler esliginde biz de kutlayacagiz.
Pardon ya o yilbasiydi
Dusunsenize bilmem kac bin yil onceye gidip Mayalara ulan siz bugun bi takvim yazdiniz bundan bilmem kac bin yil sonra birileri bu takvimi malzeme yapip soylenti yayip para kazanacak desek adamcagizlar kimbilir ne dusunurdu![]()
Mayalar felan hikaye. Gercek olan suki birgun gercekten kiyamet kopacak. İnsanin olumu kendi kiyameti dunyanin olumu bu bahsettigimiz buyuk kiyamet olayi. Bu bilgi Peygamber efendimize bile verilmemisken mayalarin cani sikilip takvim yazmayi biraktiklarini kesin gozuyle bakiyorumha kiyametin alametleri kitaplarda yazar yecuc ve mecucun meydana cikmasi , hz. İsa'nin yeryuzune inmesi savslarin cikmasi vb. Bi kac bilgi daha. Ha bunlarin icinde kiyametin cuma kopucagi ve ayni gun gunesin batidan dogucagi din kitaplarinda yazar. Mayalar cumayi tutturdular kalkar bakariz gunes batidan doguyorsa sictigimiz andir
o an tovbelerde kabul olmuyor cunku
velhasil nasilsa olucez onemli olan diger tarafa ne goturdugumuzdur ne sekilde gittigimiz degil.
hayır Kuran-ı Kerimi bırakıpta mayaların hazırladığı takvime inanmak neyin kafası ben onu anlayamadım.Korkacak bir şey yok ölümün ne zaman geleceği belli değil.Zaten kişinin kıyameti kendi ölümüdür gerisi kişiyi ilgilendirmez.Anlaşılan insanlar monotonluktan sıkılıdı bir şeyler olsun istiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)