anlamadigim neden sirince bilader, baska yermi yok?
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Sabah evden çıkmadan azıcık haberlere bakayım dedim, mikrofonu Şirince'de bir teyzeye uzatıp saçma salak soruyu sordular, ama teyzem süper cevapla spikeri kilitledi. "Evladım Selçuk batacak, Şirince'ye birşey olmayacak, senin aklın alıyor mu"![]()
![]()
![]()
![]()
milyonlar beklerken 1.500 kişi ile kopuyolarmış şuan
rezerveler iptal olmuş.İstanbul gece hayatı daha canlı gelmiş millete
Dr.Ecu
Bu iyiydi
Bu arada Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay da kıyametin kopacağı ve Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünün bundan etkilenmeyeceği iddialarına ilişkin “Bütün söylentileri destekliyorum. Şirince’ye insanlar akın akın gitsinler ama Şirince’den mutlu ayrılsınlar. Şirince’de kötü yemekle, içecekle, yatakla hele abartılı fiyatla karşılaşmasınlar. Onun için benden ‘selam’ söyleyin Şirince halkına, eğer gelenler mutlu ayrılmazsa esas kıyamet 22’sinde onlara kopacak” yorumunda bulundu. Eğer Mayalar’a göre Dünya yok olmazsa yedek kıyamet tarihleri de hazır. Sıradaki iddia Astrolog Jeane Dixon’e ait. Dixon, İsa’nın 2020’de geri gelerek kötülüğe karşı savaş açacağını ve bu savaşın 2037’de sona ereceğini, daha sonra da dünyanın yok olacağını ileri sürdü.
Maya takvimine inanıp şirinceye giden, Pirelli takvimine inanıp nereye gider ?
Ateistleri sahneye bekliyoruz.
evet baylar yeni teori nedir. yeni bişe çıkana kadar kendimi boşlukta hisedecem sanırım...
13.11 i bekliyoruz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)