Iphone 10 SLX yapsınlar, anca rakip olur S3e![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
- Türkiyede adam gibi garantili satışı yokken s cıktı ya yuh hahaha![]()
#KGdetanirlar
Yersenkirşen....
Ben herkesin tersine doğru olabileceğini düşünüyorum.
Apple ın başında Steve Jobs olsaydı ben de çoğunluk gibi düşünürdüm ancak şirketin politikaları değişmiş durumda.
Aynı haberler Mini iPad için de çıkmıştı.
Ocak sonu Şubat başı gibi çıkan bu haberlerde; Mini iPad in "2012 son çeyreğinde" çıkacağı bilgisi verilmişti. (2012 son çeyrekte çıktı)
Üstelik bu haber çıktığında insanlar iPad 3 (New iPad) ne zaman çıkacak tartışmaları yapıyordu, internette ipad3 ün özellikleri tahmin ediliyordu, tabi bu dedikodular yapılırken bu ürünün lansmanı yapılmamıştı. (7 Mart ta yapıldı)
E doğal olarak da "iPad 3 yokken neyin minisi" diye de herkes dalga geçmişti..
Şu anda yine buna benzer haberler dedikodular var ve her ikisinde de ortak payda Tim Cook abla nın Apple'da CEO oluşu..
Türkiyedeki blog sitelerini kaynak olarak göstermeyeceğim..
Ancak aşağıdaki iki site de iPhone 5 tasarımlarını aylar önce verdiğinde ben dahil herkes, bu tasarımların 3D rendering ya da photoshop ile yapıldığı düşündüğünü söylemişti.
Ancak adamlar haklı çıktı.. iPhone 5 yayınladıkları fotoğraflardaki gibi en ince ayrıntısına kadar aynısı idi..
Dolayısıyla bana göre haberin doğru olma ihtimali yüksek.
Zira dünyada Apple a gönülden bağlı milyonlarca kullanıcısı ve potansiyel müşterisi varken Tim abla anlamsız bir şekilde Samsung tan korkuyor.. Biraz da o yüzden Mini iPad i çıkardı Apple.. Pazarda gücünü korumak ve rekabet için... Bu kadar fanatik kullanıcısı olan bir ürünün bu tip kaygılarının olması çok yersiz.
İşte düşüncelerinden ödün vermeyen, olaylara bakışı ve stratejisi çok farklı olan, öngörüsü çok kuvvetli olan Steve amca ile Tim abla arasındaki fark da bu..
iPhone 5S e konusundaki düşüncelerim ise;
Şekilsel farklılıktan ziyade, donanımsal olarak farklı olma ihtimali daha yüksek.. Çizilmeyen kasa, belki farklı bir işlemci, belki farklı bir ekran teknolojisi, belki daha iyi bir kamera, belki daha yüksek dahili bellek ve ram vsvs.. Ama ekran boyutunun ve görsel şeklinin aynı olma ihtimali yüksek.. Aynen iPhone4 ve iPhone4S teki gibi..
Tabi tüm bunlar benim düşüncelerim ve yorumlarım..
Bahsettiğim Linkler ise;
Rumor: Apple to begin trial production of 'iPhone 5S' in December
Apple to Begin Trial Production of iPhone 5S for Earlier Than Expected Launch? - Mac Rumors
5s i soylerken zorlandim bence telafuzu hic hosdegil 5 guzel istebence cikmali piyasada bolca apple var zaten bir yenisi daha olsun samsung dan her sekilde ustun olacagi asikar
Gerçek bir haber değil Apple'ın bu yana kadar iPhone satış stratejisini takip eden birisi bunu kolayca anlayabilir İP5S 2013 haziran eylül veya ekim aylarında çıkacaktır sadece donanımsal 2-3 değişiklilik ile tasarım'da belki ufak tefek makyaj'lamalar olabilir..
İP5S çıktığında bana bu yazıyı hatırlatın![]()
i pad mini nin çıkışı ile 5s in arasında paralel mantık kurmamak lazım. çünkü ipad3 ile i pad mini çok ayrı dünyalarda. 3g bile çıkmadı ipad mini.
i phone 5s ise 5 modelinin bir üstü direk. daha çoğu ülkeye resmi olarak girmeyen iphone 5in 3. çeyrekte kalkıp yenisini çıkarmak kendi bacaklarına kurşun sıkmak olur. Biraz ticari odaklı düşünen biri bu haberin ne kadar saçma olduğunu hemen kestirir.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
APPLE de tofaş gibi oldu
iphone L
iphone SL
iphone S
iphone SLX
iphone SLX 1.6ie
versiyonlarıda çıkar yakında
tim cook faktörünü neden atlıyorsunuz? apple eski apple değil..
tenefüste yazılmış bu haber.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
abi zaten kaşla goz arasında ipad ide revize ettiler
new ipad idi şimdi ipad with retina display oldu işlemci a5x değil a6 artık
ama ne tanıdım ne açıklama hiçbirşey yok aynıymış gibi satılıyor![]()
ki bence kesinlikle yeni bir model gelicek ipad mini gibi pat diye çıkarıcaklar![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
valla Onur umarım yanılıyorumdur düşüncelerimde ama yaz gelmeden iPhone 5S çıkarsa çok pis hortlatırım bu konuyu![]()
bende bekliyorum![]()
birsuru model çıkarmaya başladı eskiden macbook pro veya air vardı
şimdi pro nun bile 2 versiyonu var şimdi 13inc retinalarda geliyor
airde aynı şekilde
bunu iphonede yapıcakklar büyük ihtimalle
galaxy s2 s3 gibi çıkmaya başlar yakında![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)