aylık geliri merak ediyorum cidden
iş de arıyorum ama istanbulluyuzbide iş olarak hiç bilmediğim bi konu pazarlama
aylık geliri merak ediyorum cidden
iş de arıyorum ama istanbulluyuzbide iş olarak hiç bilmediğim bi konu pazarlama
pazarlamacının söylediğinin %50 sinin yalan olduğunu göz önüne alarak ortalama 13-14 bin civarı diyebilirim..bu sakin çalışarak tabi benim için..asılırsa daha da fazla olabilir..
old is cool
ne diyon kanku sen :d
olum nişantaşının göbeğinde telefoncu tükkanı var müşteri portföyü cidden çok geniş az gelirliden ultra zengine kadar
şu işi bi anlatta pnm den tükkanda bide süpürge satalım![]()
cok zor bı ıs kapı kapı gezıp sunum yapıyosun saatın makıne bası para alıyosun, gırmemle cıkmam bır oldu![]()
Makine cok guzel gayet memnunuz biz. Eger basarabilirseniz cidden guzel pirim alabilirsiniz. Kisacasi ilani ciddiye alin![]()
Bende detaylı pm alabilirim .Bu sene Beykent Üniversitesi İktisat bölümünden mezun oldum .İzmir Karşıyakada oturuyorum.
bende pm rica edeyim
arkadaşlar özel mesaja falan gerek yok..gerçekten bizim kapımız herkese açık..ufak çaplı tabiiki bizde değerlendiriyoruz ama sizi aslında seçen müşteriler...
sakın aklınızda kapı kapı gezen satıcılar canlanmasın..
yanımızda öğretmenden emekli askere kadar bir çok insan bulunuyor..
ben buradan önce adnan menderes havalimanı inşaatı ı.t müdür yardımcılı yaptım..katar'a gitmektense burada kalıp bu işi yaptım..bu işe henüz inanmadığımda para kazanamadım..inandıktan sonra ise çok şey değişti hayatımda..
böyle bi işe başlarken kafanızda pazarlamacılık da iş mi ? sorusu kalırsa yapamayabilirsiniz ama benim gibi kendi işiniz olduğunu benimserseniz işler o zaman değişir işte
şu an izmirin iddaalı bir çok işinde bende bulunuyorum..
isteyen herkesle görüşebilirz..sadece gelip görün detayları öğrenin yeter..ha unutmayın burası bi ihlas mağazası değil...
umut sümer
0 533 275 16 16
old is cool
Umut reyiz Allah Müşterini arttirsin.
kendi esyalarimi hep ucuza veriyorum yada elimde kaliyor, kendime ait olmayan seyleri acayip iyi satarim amabu is tam gore ya neyse. izmir'e donersem birgun sansimi denerim. simdilik 2015 sonuna kadar burdayim. ihaleyi alirsak tekrar, kaldik burda omur boyu
![]()
Fusion35 ------> OnurD.
kardeşim bodrumdaysan görüşelim yaz döneminde çok sık geliyorum..bodruma da bir şube düşüncemiz var bakarsın işine yarar..
old is cool
banada askerliğini bitirmiş, cidii anlamda çalışmaya ihtiyacı olan 2 3 ay sonra ben kaçıyorum demeyecek. günde 2 3 saat şöförlük yapacak (dükkan merterde imalatlar topkapı ve bayrampaşada ve z.burnundaki şubeye gidilip gelinecek) onun dışında dükkanda bize yardımcı olacak gelen müşteri ile ilgilenecek bi arkadaş arıyorum.
şuan için maaş 1000tl + yemek
maaş ve ssk için gelen arkadasın çalışma ciddiyetine göre ilerleyen günlerde tekrar görüşülür.
çalışma saatleri sabah 8:30 akşam 7:00 pazar günü tatil c.tesi günü 3 e kadar çalışıyoruz.
merter ve çevresi olursa iyi olur. gidip gelecek arkadaş sorun etmesse isterse yalovadan gelsin![]()
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
1 gun bile calistirsaniz ssksini yaptirmadiginizda ciddi cezasi var biliyorsunuz degil mi? Tespit edildiginde hem geriye donuk prim odetirler hem de cezayı... sgk denetimleri siklasti ve artik bimer olsun 170 olsun sikayet cok kolay, durumu ogrenen rakibiniz, eski calisanlariniz bile sikayet edebiliyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)