Elite World İstanbul OtelTaksim Otel |Online Rezervasyon|5* Otel|Otel
sahibi ex girl friend.yardımcı olurum 110 a veriyolardı en son.Biraz daha uygun istersen hemen yanında elit prestige var 4 yıldızlı onuda 80-90 arası veriyolar
Elite World İstanbul OtelTaksim Otel |Online Rezervasyon|5* Otel|Otel
sahibi ex girl friend.yardımcı olurum 110 a veriyolardı en son.Biraz daha uygun istersen hemen yanında elit prestige var 4 yıldızlı onuda 80-90 arası veriyolar
bugün rez. yaptırdım ptesi ve salı için taksim point otelde tek kişi 90euro gecelik sanırım fiyatlar genel olarak bu civar. ama grupfoni vs sitelere bakmanı tavsiye ederim
90 eur civari soyak residence diye aratin bir booking.com dan bence
cok guzel bir butik oteldir.
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Aynı tarz biyer bende bakıyodum büyük londra oteli aklıma yattı trtnin orda otoparkının hemen yanındaymış 184 lira standart odaya verdikleri fiyat
bakırkoy tarafında arayanlar içinde
sahil yolundaki
ibis oteli tavsiye ederim odaları küçüktur ama yol ustunde ulaşım rahat otopark sıkıntısı yok kaliteli bir otel en son kaldığımda 200tl vermiştim 2 kişilik tek kişilik farketmiyor tek oda fiyatı var zaten
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Nisanli cift bir arkadasim var taxmde cok şık bir cafeleri var ve 4 adet kiralik evleri var cafenin ustunde ici inanilmaz temiz ve inanilmaz guzel dekore edilmis resmilerinide gordum bana gezdirdilerde bir donem butik otel projemiz vardi siraselvilerde onlarinda yeri sira selvilerde ismi Seran 0 (531) 941 05 37
Numarasinida yazdim Arenden aldim dersin numarayi
Allah çarpsın konuya çift tıklayarak girdimAma benim durumlar farklı izmirde ünide okuyan öğrenci arkadaşlar varmı? Diye sorucaktım
![]()
Kardeş istanbulun en güzel yeri taksinde sana İnterContinental İstanbul'u ( InterContinental ) öneririm. Konumu çok güzel. Çok memnun kalacaksın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)