hb ek civic'im olsaydı takıcağım ilk parçalardan biri bu olurdu. Ben yakıştırıyorum.
ilk fotoğrafı görünce adamın tutunduğu , kesinlikle taktırman fikrindeydim sonra 2. sayfaya geçince fikrim anında değişti![]()
Livestrong
kesin takılacaksa siyah mı olsa![]()
Abi sakın takma yazık günah ya spoon rüzgarlık koy pr deki gibi tavanıda boyat rüzgarlığıda onda sonra söz cilasını ben atıcam))
Kesinlikle takılmamalı ..
"abi apaçimisin ya" diyenlere kulak ver![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
kesınlıkle takılmamalı ..
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Abi onu takıcan sonra alt kısmına en kırmızısından led cekıcen owwwww dıyorum sana![]()
![]()
+8,5 hp
![]()
doğruların gözle görülmeyen orduları vardır...
bence tak gitsin biraz gezersin gözüne hoş görünmesse çıkartırsınyani sonuçta kendi zewkini yansıtacaksın arabada eğer senin hoşuna gidiyorsa tak gittsin kimseye aldırma
![]()
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Abicim senin hoşuna gidiyosa milleti boşver arabaya millet içinmi biniyosun millet ne derse desin senin içine sindiyse taktır![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)