tek turbo bu supra
Printable View
tek turbo bu supra
Hadi diyelim ki param oldu, gidip de bunu almam, bu kadar amatör davranılır mı bir supra'ya.. Her yerden faul
gözlerim kapanmıyor..
arka tampon ile sağ arka çamurluk arasında renk farkı mı var ışıktan mı acaba :beuj:
Jantlar da çok üzdü..
üzerinde oynamalar yapılmış bir araç zamanında sanırım single turbo cooler v.s birde yanılmıyorsam blıtz parçalar v.s wardı pek hoş bakılmamıs gibi duruyor o zamanlarda aynıydı
herkez bu aralar supradan anlar oldu , daha hacmi kaç ustunde ne turbolar var , piston çapı ,şanzuman özellikleri vs vs vs bilmeyen herkez supracı , tebrik ediyorum hepimiz supracıyız pampalar biriniz yapında bi 2jz gazlayalım artık dimi yaz yaz nereye kadar :icon_wack
2JZ-GTE Motoraltı 6 silindirli, çift üstten eksantrik olup, Toyota Motor Corporation tarafından tasarlanan ve üretilenbir araçtır 1jznin silindir çapı 86 mm dir sıkıstırma oranı 8.5 olarak tasarlandıgı biliniyor 1.2 1JZ-GTE 6200 RPM ve 4800 rpm tork 363Nm at 280hp.dir farklı seçenekleride war 1.1jz-ge Turbo olmayan 1JZ-GE 6000 rpm 200 hp (147 kW) ve 185 Lb 4000 rpm (250 Nm) ve1.3 1jz-fse 2.5-litre 1JZ-FSE 1JZ-GE gibi aynı blok kullanıyorlar ve full otom. imal ediliyorlardı bir programda izlemiştim daha sonra zaten 2jzler patlama yaptı JZ motoru 2.5-ve 3.0-litrelik versiyonları var 24-valf DOHC motor kullanılır
lexuxlarda sanırım 2jz motor kullanılıyor
bu araba 100 bıne alınır 20 bın harcanır boncuk gıbı bınılır.
adım çağrı soyadım dündar kartal atalarda oturuyorum konuya yorumumda ne gibi bir mahsur gördünüz acaba sayın admin şikayet derken sanırım benle ilgili değildir çünkü kimseyle husumetim olmadı tanıyanlar elbette war apo abi war metin war alican war ahm ahmet ustayla tanıstım shellde ue ile urucun arabasını ilk denemelerine geldiğinde ethemle gelmiştik hatırlarlar baska ısım yazmakmı gerekiyor yada birimi tanımalı cub war kadir abiyle güzel diyaloglarımız war yüzyüze olmadıysada ppr kaan kardeşimizle tanısmışlıgım oldu keza alpadre arkadasımdan bazı isteklerimiz olmuştu ***** kendisi yurtdusundakı motor işlerini iyi biliyor alpinestar fatih ustayla cok sefer muhabbetimiz keza askan ve ibrahim rc gibi değerli arkadaslarımızla tanısmıstım v.s gibide bunların önemi warmı
memenuniyetle x6 daha öncede konusu olmustu 13 senedir yanında çalıştıgım abim dediğim kenan abimin aracıdır özgün beyde sormustu aracın fotosuda mevcuttu kaldırılmıstı daha sonra ekleyebilirsin demişti iste gelirsen istediğin kadar gezeriz mahsuru olmaz sanırım ankaradasın geldiğin zaman haber werirsen alırım seni bulundugun yerden videounu çekeceğim zaten bu aralar sza x6 ile ilgili
satılık supra buldukta alınır alınmaz tartışması yapıyoruz :D keşke boş senede imza atsam ömrümün sonuna kadar maaşımdan bu para faiziyle kesilse de bu supra benim olsa :mad: