sahil yolunu kullanan kac otobüs hattı var ki ? ciddi soruyorum.
Printable View
sahil yolunu kullanan kac otobüs hattı var ki ? ciddi soruyorum.
Gecen gun yurtdısından misafirim geldi ve sahil yolundan gittim gitmez olaydım sağ seride gecemiyosun vss. çok sacma bir uygulama olmuşş ..
Arkadaşlar şöyle açıklığım yeşilyurt çarşıdan sahile bağlanan yolda 72t - 81 - 96t otobüsleri çıkış yapmaktadır... 72t bakırköy üzerinden e-5'den taksime - 81 sahilden emin önüne - 96t sahilden aksaraydan girerek taksime gitmektedir... bu otobüslerin seferleri 20 dakikada birdir ve karşılaşsa bile otobüsler en fazla ikisi karşılaşıyor buda trafik'te bi problem oluşturmamakta ... Şimdi asıl soru şurda buraya dikkat etmenizi istiyorum yeşilköy kavşaktan sonra - fly ınn caddesi - mez - beşyol shell olan bölge buradan otobüs geçmiyo!!! ama iki şeritlik yolu sağ şeridini eds otobüs için ayırmışlar zaten iki şeritlik yol tek'e düşüyo... Bunun bi açıklaması var mı ciddi olarak merak ediyorum ? Ben yeşilyurtta oturuyorum sürekli bu yolları kullanıyorum insanlar Eds yazısını görüncü heyecanlanıp şerit değiştiriyolar böyle bir sıkıntıda var , bence bu otobüsler için değilde farklı bi amaç için yapıldı
eds otobüslerin şerit degiştirmemeleri icin koyulmuş olmasın ? yoksa çok saçma yahu
çok sık kullandıgım bir yoldur o yoldan otobüs dogru düzgün geçmiyor, hadi onu geçtim zaten daracık 2 şerit yol bi şeridinide otobüse ayırırlarsa ben öyle mantıga yorum yapmak için kelime bulamıyorum ...
Şaka gibi.
ne içiyorlar bunlar idaaya falan mı giriyorlar yaparım yapamazsın diye.
liseli yapmaz bunu :D
Kamera her noktada yok, ara ara var onlari da goruyorsunuz, dikkat ederek kullanabilirsiniz :D
Anadolu yakasi minibus yoluna da yaptilar bunu igrenc bi durum oldu bence cok gereksiz 2 serit yolda otobus yolu yapmak. 3-4 seritli yolda iyi guzel de..
o iş en çok motorsikletlilere yarar :) alabilirse eds kameraları alırlar plakalarını adamların çoğu plakaları kıvırıp geziyor :)
Anadolu yakası minibüs yolu da aynı dertten müzdarip :D
akşam yeşilkoye gittim ciddi bi çalışma vardı yol kenarlarında :D
Asfalt ustune cizgileri ceken firmayi zengin etmek amac :)
1 ay sonra tekrar beyaza boyayip eds yazilarini da sildirirler.
Otobusun gecmedigi yola toplu tasima seridi yapmak ahmakliktir!
10 numara 5 yıldız iş valla. tebrik ediyorum. yaygınlaştırmak lazım.
saatlerce otobus beklenen yerde ne den böyle bişi yaptılar akıl erdirmek güç
ve eds koyulmamıstır diye her aksam ordan gidiyorm artık solu bırakmam :D