hava harp okulu sapağından sonra floryaya kadar o yolu kullanan OTOBÜS Yok :D hepsi yeşilyurt içine giriolar..ama gel gör ki MEZin ordan bile çizgiler başlıyor tamamen ;
iş güzarlık. rant herşey var. Ayrıca kamera yok suan o yollarda ;)
Printable View
hava harp okulu sapağından sonra floryaya kadar o yolu kullanan OTOBÜS Yok :D hepsi yeşilyurt içine giriolar..ama gel gör ki MEZin ordan bile çizgiler başlıyor tamamen ;
iş güzarlık. rant herşey var. Ayrıca kamera yok suan o yollarda ;)
bu uygulamayı bir çok yerde yapıyorlar benim görüşüm insanları bu şekilde toplu taşımaya yönlendiriyorlar...
bostancı-erenköy arasına minübüs yolunada yapmışlar bu uygulamayı ama sağ serit kenarına park eden arabalar yüzünden, ne otobüs geçebiliyor nede eds korkusundan araba girebiliyor :D sağ serit bomboş duruyor sol serit zaten duruyor saçma sapan işler Türkiye'ye gitmicek uygulamalar :(
valla bugun okula giderken normal o yoldan gittim kısmet artık :D
mantıklı yapılan yerler var mesela bizim burası (millet caddesi) 3 şeritli yol ve sürekli otobüs var tek şeridi ayırmışlar onlara 10 numara bi hareket olmuş trafikte çok rahatlamış durumda
ancak ;
ben bakırköyde 10 yıl oturdum abartmıyorum o yolda bir kere otobüs bile görmedim saçmalığın ötesi bi hareket olmuş o yola.
Kameralar koyulduktan sonra o yolda sürekli ceza yazılcak diye bişey yok belli saatleri var sabah 7 10 akşam 16.00 21.00 sanırım
Amaç otobüs değil yolu boş tutup Atatürk havalimanında inen devlet adamlarının sahilden manzaralı yoldan trafiksiz şekilde merkeze ulaştırmak...
Embesiller iş başında. Ömrümde o yolda otobüs görmedim. Yol zaten 2 şerit.
Ya niye kötü yönden bakıyosunuz kardeşim hökömet belkim bizim bilmediğimiz duymadığımız bir plan procenin içinde ?Belkim yeni tomofüs hatları kyocaklar MORMOR ? Kötü düşünmeyin :D Şaka bir yana kuş uçmaz kervan geçmez yere dağın tepesine Otel yapmakla,otobüs geçmeyen yere hat-yol-şerit adı herneise yapmak,bana aşırı saçma geldi..
Bu arada ben s.yolunda birkez gördüm otobüs :D florya istikametine gidiyodu ama sadece 1kez :D
dün akşam floryadan çıktm sahin yolundan yavaş yavaş gidiyorum sağ şeridi kullanamıyoruz soldan gidiyorum arkamdan gelen taksiciler sellektör kolunu kırıcak sanki, soldan gitsen ayrı dert sağdan gitsen ayrı
otobusler için olabılır o eds (tabı eds varsa)
ben yapıldıgı gunden beri gidiyorum o yoldan 1 2 ay olmustur gelen gıden yok henüz hatta sirkeci yeşiköy güzargahını baştan sona geçiyorum soldakiler hızlı geliyor diye mecbur sağdan sagdan, yardırmak zorundasınız yoksa 2 şeridin 1 şeridini kapamış dangalaklar.
http://i.imgur.com/RbZLg.jpg
abi bu şeritlerden gidince cezalar ne zaman sonra eve gelir:D benim sanırm bayağı bi cezam birikti