User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Bağdat Caddesi Goztepe-Kadıkoy istikametinde bisiklet yolu ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya zaten güzel bişi yapcak olduklarında bile tam yapmamalarına sinir oluyorum yapıyorsun tam yap bari.

ayrıca günlük 25 TL bisiklet kirası mı olur ya? ayıptır. turistik adalarda bile 10 lira çekiyorlar pazarlıkla indirimli bile alıyorsun tüm gün.
    25tl mi çokmuş.. Haberlerde 6 tl diyorlardı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sakat bir hareket oldu, barıyerle ayırmazlarsa ölen çok olur
    gecen gun bısıklet yolu ıhlal etmeden yolumda gıdıyorum feneryoluna dönmek ıcın zorunlu olarak sol sokaga gırıcem bu sırada bısıklet yolu ustunden donucem tabı, bisikletli tersten kapamıs gelıyor ben sokaga gırerken kafadan carpıyordu bana bide el kol yapıyor.
    yol yapılalı 2 gun olmus dayı gecenın bı vaktınde yolu benımsemış
    C M G

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya nasıl bir mantıktır arkadaş,
    evim bu sokakta.
    akşam 18:30 da iki şerit göztepe parkından yukarı doğru full sıkışık şekilde bile zor ilerliyor. tek şeridi kapatacaklar onun trafiği sahile kadar vuracak.

avrupada varmış bu uygulama, herşeyimiz mükemmel de bi avrupamız eksik.
    avrupada sol şeride park eden, sol şeritte 4lülerinin yakıp mağazanın önünde duran, anasını bacısını vb. indiren var mı? 1 tane yok. sağ şerit desen zaten bağdat caddesi boydan boya sağ şerit iptal. e sol şerit hanzo şeridi. bi orta şerit akmaya çalışıyor.

sanırsın ki japonyadayiz herkes işine bisikletle gidip geliyor.
    ulan sabah bile 08:00 itibariyle bağdat caddesinden kızıltoprak'a kadar 3 şerit zar zor akıyor.şimdi iki şerit akmaya çalışacak. nasıl bir saçmalıktır.
    bitmiş halide bu olacakmış

madem bisiklet yolu yapacaksın..sağ kaldırımdan yarım şerit bisiklet gidiş yolu yap, sol kaldırımdan yarım şerit bisiklet geliş yolu yap..otomobil trafiği gibi aksın gitsin,bisikletine binen de huzurla binsin, trafik de olmasın.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En cok kaza olan ve en cok sola donulen yere yapilmasi bir garip sadece para ihtiyaci gibi gorunuyor, kucuk kaldirimlar ile ayrilirsa kesin buyuk kazalar goruruz, tr'de o is ancak kaldirim uzerinden olur.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    25tl mi çokmuş.. Haberlerde 6 tl diyorlardı..
    yok bro 1 saat 2 tl. 2 saat 4 tl mi ne ama tüm gün kiralarsan 25 tl. baktım o cihaza.

hayır işten eve gitmek için kendi ayaklarımı kullanmak için 2 tl verdikten sonra zaten minibüs 1.5 tl niye uğraşayım ki1 saat yok kredi kartını tak yok bilmem naap. bisiklet yolu kendi bisikletin varsa iyi. kiralama işi geyik olmuş. önüne gelenin ellediği bisiklete bindireceklerine kendi bisikletiyle gezmek isteyenlere bisiklet park yeri yapsın. günlüğüde 1 lira olsun devletin park mekanizmalarına park edelim kitleyelim.

ama yok yapmazlar onu ille belediyeden kirala ispark para kazansın. topbaşı kalkındırma projeleri son hız devam ediyor.

ayrıca herkesin kredi kartı mı var? hadi kartı var herkesin her zaman limiti mi müsait. 50 tl kapora verecek parası olmayan yararlanmasın diyorlar.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o yolu kullanıcaklara Bisiklet almaları daha mantıklı o zaman..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sag ve hatta sol seride park edenleri engellerlerse bu projeden sonra, trafik simdiki halinden daha iyi bile olur. O yuzden su an yorumda bulunmuyorum, bitince bakacagiz.

Yanliz zaiyat cok olur burda, neden boyle birsey yapiyorlar anlamis degilim, zilyon tane apachi makas ata ata tepisiyor hergun bu yolda, biri mutlaka bu yola cikar altina da alir denk geleni...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şimdi anlamadıgım bu bisiklet yolunda sadece isparktan kiralayacagımız bisikletleremi binilecek?
    Ya benim kendi bisikletimle bu yolda gidemiyecekmiyim tam anlayamadımda
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    binebiliceksin. ama bisikleti park edicek yer yok. sadece isparkın bisiklerinin park etme kitleme alanı var. kendi bisikletini kitliceksen kendi kilidinle ağaca filan kitlicen artık bi mağazaya filan uğricak olsan.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kaldırırlar parasınıda bizden keserler, bu yolu ibb mi yoksa kadıköy mü yapıyor?
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldırırlar parasınıda bizden keserler, bu yolu ibb mi yoksa kadıköy mü yapıyor?
    sistem isparka ait. ispark da ibb nin. demekki ibb yapıyordur.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok bro 1 saat 2 tl. 2 saat 4 tl mi ne ama tüm gün kiralarsan 25 tl. baktım o cihaza.

hayır işten eve gitmek için kendi ayaklarımı kullanmak için 2 tl verdikten sonra zaten minibüs 1.5 tl niye uğraşayım ki1 saat yok kredi kartını tak yok bilmem naap. bisiklet yolu kendi bisikletin varsa iyi. kiralama işi geyik olmuş. önüne gelenin ellediği bisiklete bindireceklerine kendi bisikletiyle gezmek isteyenlere bisiklet park yeri yapsın. günlüğüde 1 lira olsun devletin park mekanizmalarına park edelim kitleyelim.

ama yok yapmazlar onu ille belediyeden kirala ispark para kazansın. topbaşı kalkındırma projeleri son hız devam ediyor.

ayrıca herkesin kredi kartı mı var? hadi kartı var herkesin her zaman limiti mi müsait. 50 tl kapora verecek parası olmayan yararlanmasın diyorlar.
    Birgun kisi basina dusen gelir 70.000 filan olursa o zaman belki bu dediklerin olur. 10bin'le anca bu kadar oluyor, Devlet fakir baştakiler aç olunca halkta perişan olur...
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gunes G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Birgun kisi basina dusen gelir 70.000 filan olursa o zaman belki bu dediklerin olur. 10bin'le anca bu kadar oluyor, Devlet fakir baştakiler aç olunca halkta perişan olur...
    vatandaş çok bonkör zaten. bütün krizlerin faturasını vatandaşın ödemesinden belli.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En cok kaza olan ve en cok sola donulen yere yapilmasi bir garip sadece para ihtiyaci gibi gorunuyor, kucuk kaldirimlar ile ayrilirsa kesin buyuk kazalar goruruz, tr'de o is ancak kaldirim uzerinden olur.
    Kaldırımın genişliğinede dikkatinizi çekerim. Diğer ülkeler trafiği nasıl çözeriz diye uğraşır, yol genişletir, geliştirir, bizde kaldırımları genişletip yolları daraltırız, yolun sağına değil soluna bisiklet yolu yaparız niye çünkü herkes işine gücüne bisikletiyle gidiyor.

Ya daha metrodan inen adamı veya asansörden çıkanı beklemeden hurrra üstüne çullanıp içeri girmeye çalışan sığır bir toplumuz ne ara bisiklet kültürümüz oldu da üstüne yol yaptılar hayret ! ! !

Ayrıca bizim millet gösterişi sever, bu konsept hiç ama hiç iki ayaklı ayılara gelmez. Adam, bir kere gittiği yerde anahtarı çıkarıp masaya koymazsa olmaz, bisiklet ile kafeye falan giderse valeye bisikleti mi verecek, masaya bisiklet kilidinin anahtarını mı koyacak

Neyse, zaten park probleminden zaar Bağdat caddesine aracımla inmiyordum, artık bir bahanem daha oldu.

Aha buraya yazıyorum, ya da şuraya... İstanbul 3-4 seneye kalmaz bu kafayla resmen açık otoparka döner, yaşanmaktanda çıkar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    allahın sopası yok diyicem birsürü kişi karşı gelicek. Yakın zamanda Kadir Topbaşla alakalı hastane haberleri alırız. Allah bi yerden verip biyerden alıyor kendisi kansermiş.
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

crazydog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Livestrong Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    veliefendiye o yolu yapan öküzü ben tebrik ediyorum , zaten marmara forum açıldığından beri trafiği yoğun olan bir bölgede birde bitane şerit kapatıyolar harbi öküzler
    Aynen sonuna kadar katılıyorum eve gitmek için ızdırap çekiyoruz çok lazımdı oraya bisiklet yolu yapacağına yolu genişlet bi işe yarasın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Klasik bir komplo teorisi kurıyım direk .. Benzinin litresi 6-7 tl olucak o yüzden şimdiden ön hazırlık yapıyorlar bisiklet yolları falan millet arabaları çıkartamayınca bisiklete talim .. tamamen geyiğine yazdım ciddiye almayın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik bir komplo teorisi kurıyım direk .. Benzinin litresi 6-7 tl olucak o yüzden şimdiden ön hazırlık yapıyorlar bisiklet yolları falan millet arabaları çıkartamayınca bisiklete talim .. tamamen geyiğine yazdım ciddiye almayın
    yoo ben ciddiye alıyorum. araba kullanmak istemeyendende bisikletle para koparalım peşindeler. vatandaşa hayrına iş yapmazlar. anca makarna dağıtırlar onuda badem bıyıklıdan alırlar.

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bisiklet yoluna kullanım artsın bariyerle çevrilir belirli giriş çıkış noktaları olur ve para keserler
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)