Stra tv den herhangi bir açıklama geldimi ? maç öncesi görüntüleri vermediği için !
Stra tv den herhangi bir açıklama geldimi ? maç öncesi görüntüleri vermediği için !
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
veremez adiler ama Oğuz Altay güzel giydirmiş
ultrAslan | Bağımsız Taraftar Oluşumu
şahsen futbol seven biri olarak aynı konularda hem fikir oldugumuz kişiler ile (futbolu seven ve seviyeli kişiler ile) burada futbol sohbetleri yapmak isterim hatta bunun için Oz` ile mesajlastım futbol baslıklı konu acayımmı diye oda bana tartısma cıkıyor tavsiye etmem dedi bende vazgeçtim oysa neguzel olurdu bu konudada gördükki bazı seyleri basaramıyoruz![]()
Konuyu adminlerle çözdüm . Tüm forum camiasindan ve galatasaraylilardan gercek anlamda özurdiliyorum . Kusura bakmayin
imzasız..
bir kaç anons daha gelirse maçı tatil edebilr bu hakem
kameranın cekmediği yerlerde sanrım sıkıntı büyük
bizde olsa maçı bırakır tribundeki olayların canlı yayınını verirlerdi.
bekirin golüde harbi iyidi
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
etse daha iyi, resmen uykum geldi.
maçtan keyif alan var mı acaba?
özellikle bu sezon oynanan futbol ile futboldan soğudum.
tebrikler fenerbahce sıkıntılı geçen 3 dk sonrası kazasız bitti
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Her maçta güzel futbol oynanacak diye bir kaide yok,
şampiyonlar ligi yarı final maçındaki barça chelsea maçında sizce chelsea taraftarları keyif mi almıştır yoksa ölüp ölüp dirilmişlermidir... ?
Ama sonuca bakarsak iyi oynayan barça elenir sadece defans yapan chelsea turu geçer final oynar...
Fenerbahçenin gruptaki şu konumunda rakibe deli gibi basmasına devamlı gol aramasına kendini yormasına gerek yok zaten, maksat gruptan çıkmak, kontrollü bir şekilde oynarken golüde buldu daha oyunu ileride tutup marsilyanın hızlı adamlarına neden arka tarafı açsın... ?
Tebrikler Fenerbahçem, Kötüde oynasan futbolun zevk vermesede ülkemize puan kazandırmaya devam...
Savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye, zaman ki sana hasta oldu. İncelikli haytasın.
Vallahi çok iyi oldu Allaha şükür yendi Fenerbahçede
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
ben gs nin maçındaydım bir dakka durmadık bağırmaktan sesim kısıldı hele ikinci yarı uğultudan sesimi duyamadığım oldu.çok iyi destek verdik ama maçın özetini izledim.ses oldukça azdı.kısılmış bu çok net
Galatasarayımdan sonra ezeli rakip ve edebi dostumuz Fenerbahçe'nin yenmesini ve 1.liği garantilemesine sevindim , ülke olarak bu başarıları ihtiyacımız var ve inşallah şampiyonlar ligindede , avrupa ligindede iyi yerlere geliriz 2 koldan saldırın aslanlarım![]()
Livestrong
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)