abi galatasaraya sow gibi bi adam lazımjardelde iş yapmaz şuan sow şart
![]()
Sow'un kaliteside Fenerbahçe veya Gs gibi takımlarda oynayacak düzeyde değil bana göre ama bi şekilde ittirdiler onuda Fener'e iyi kötü götürüyor atıyor işte.
Holosko tarzında bir futbolcu şuanda Burağın yapamadığı herşeyi yapar Gs'da meselaSelçuk inan ile yapacağı pas trafiğini hayal etmek bile istemiyorum
Kurtulamadık Buraktan amk hala Burak yazıyoruz![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Gs - ManU gol var
Valencia Bayern gol var
Bate - Lille bate yener sistem yazan handikap yazabilir
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Sow konusuna katılmıyorum Koray abi, fransa liginde gol kralı olmuş, premier lig yerine türkiye yi yani parayı tercih etmiş, hertürlü zor pozisyonda vuruş yapabilen,atletik güçlü ,iyi vuran bir forvet. Türkiye lig'i için yada büyükler için alt düzey futbolcu degil bence.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Sow'a kötü demedim kalitesi bizim takımlar için yeterli değil dedim. Önce ne yazdığımı oku ondan sonra yorum yap ordinaryus.
Olmuş . Bak geçmişten bahsediyoruz ben şuandan bahsediyorum.
11 maçta attığı 6 gol var 0 asist.
Benim bu takımlara yakıştırdığım golcü hem atmalı hem asist yapmalı. Herkesin kendi fikridir ama bence Fenerbahçe Sow'dan daha kaliteli bir golcüyü kesinlikle hak ediyor.
Konunun sow 'a dönmesine gerek yok
defans yine dökülmezse bizde öyle böyle 1 tane atarız gibi geliyor , herşeyden önce ilk golü bizim atmamız lazım , yediğimiz zaman hep sıkıntıya giriyoruz
Livestrong
fenerbahçe sowdan önce başkanını sonra kocaman gururunu sonrada kafatasını değiştirmeli
bence şu an o asırlık takımda ki tek iyi şey sow..
Yedeklerin yedeği olarak gelen gençler benim tek korkum![]()
Ben basket oynadım futbol oynamadım ama o formayı kapmanın tadı tarif edilemez. Bunu yapmak içinde verilen şansların tamamını olumlu kullanmak gerekiyor.
Daha fazla yazmıycam yaza yaza nazar değecek takıma. Diğer maçlar için tahmin yapıcam yönetimden sıkıntı olmayacaksa![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)