keşke uefa kalsaydık![]()
Livestrong
Galatasaraylinin "1"-"bir" adet stadi var; Ali Sami Yen!
TT arena falan isin kagit ustu yada Cimbomlu olmayanlarin ismi...
Konu Sampiyonlar Ligi,dagitmayim konuyu...
ben, fergusonla manu maçı alır işi bize bırakmaz diyordum, soğuk ingilizlere hiç bir zaman güven olmayacağını tekrarlamış oldum..
Biraz şanslı olsak gruptan lider çıkma durumumuz da vardı, ancak iyi oynamadığımız da bir gerçek.
Gruptan çıkmak başarı olsada, uefa da oynamak bizim menfaatimiz yönünde daha iyi bir adım olacaktı. 1. torbaya baktığımız zaman, hepsi bizi rahat yenecek güçte. Bunu söylememin sebebi defansın felaket felaket olması.. Tek göze batan adam Semih..
Kalemizi koruyamadığımız sürece başarı elde edemeyiz.. Bu vesileyle sevgili Lucescu'yu da anmış olalım, Gol yememek felsefemiz olmalı şu andan itibaren.. İnşalllah herşeyin hayırlısı olur..
Gururla, avazım çıktığı kadar, sesim kısılana kadar bağırmayı çok özledim...
.
barça çıkarsa varya maça bilet almak lazım messiyi izlemek adına
inş diyecem ama bu kadro ile zor işimiz hakkımızda hayırlısı
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Maçta fatih terim klası net şekilde görüldü.maçı fatih terimden önce fatih terimden sonra diye değerlendirmek lazım.
Kaybetmekten korkma,birşeyi kazanmak için ,bazı şeyleri kaybetmelisin ve unutma !" Kaybettiğinde değil , vazgeçtiğinde yenilirsin " Fatih Terim.
ilk yarı takımın başında fatih hoca mı yoktu da ikinci yarı mı geldi acaba? kusura bakmayın ama iyi oynayan galatasarayda fatih hocanın ne kadar katkısı varsa kötü oynayan takımda da o kadar katkısı var. şu hamiti acil yedek adam statüsüne sokmadıkça da sıkıntı devam edecek.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
3 oyuncu değişikliğinide ilk yarımı yapsaydı yani? ilk yarı cluj maçı 0-0 dı. Cluj 2. yarı gol atınca fatih terim işe koyuldu . Ambrabat asist yaptı , aydın da 2. golü attı.2 sinide fatih soktu.Fatih terim müdahele etmeden önceki futbola bakın sonrasına bak.Bu maçı kim aldı derseniz fatih terimdir.Fatih terim bu takımın başında olmasa bu maç hayatta burdan dönmezdi. Ha gs şu an çok mu iyi oynuyor hayır bu ayrı konu . Önemli olan fatihin bu maçtaki ve benzer maçlardaki çevirmeleri.
Defansı adam gibi yapamadığımız sürece bi halt olmaz bu sezon , cl de başarı elde edemeyiz...Kimse boşuna ümitlenmesin...Ligde yine pata küte gitme şansımız var , ***** rakipler kötü...Her maçta evlere şenlik hatalar yapıyor defans , her takım , her maçta tehlike yaratıyor bize karşı...Selçuk ve Melo formda değil , Burağın bu üstün formu sayesinde takım bir yere gelebildi cl'de...Muslera'nın hakkınıda es geçmemek gerek...Tamam defans yüzünden çaresiz goller yiyor ama her maç en az 3-4 tane net gol pozisyonunu kurtarıyor...
Ne zamanki Engin , Elmander , Selçuk , Melo iyi bir form tutar ve Ujfa'da takıma yerleşir , o zaman bu takım geçen sene gibi iyi olur işte...
Tebrikler Galatasaray, Yolunuz açık olsun...
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.