User Tag List

Sayfa 36/37 İlkİlk ... 2634353637 SonSon
688 sonuçtan 666 ile 684 arası

Konu: Galatasaray-manchester unıted yorumları

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MeMo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapmayın gözünüzü seveyim ya cl'de gruptan cıkmak basarı felan degıl bıde kıl payı ıttıre kaktıra cıktıysan o gruptan.. Almanların 3 tane takımı ust tura cıktı hemde lıder olarak ıste basarı budur ama bız alısmısız 0 cekmeye 8 yemeye o yuzden gruptan cıkınca basarı olarak goruyoruz.. Baslı basına sakat bı dusunce bu zaten gs su saatten sonra elenırse basarıya ımza attık bızden bu kadar dıcek cekılecek kosesıne sonra bekle 10 yıl gecsınde bı daha gruptan cıksın.. Eyv. Tr standartlarında basarı ama avrupanın fatihi diyoruz Ünal AYSAL avrupada basarılı GS kurucaz dıyor bunların ardından gruptan cıkınca yonetımden bırı kalkıpta eger basarı derse tüküreyım bole yonetımın ıcıne

Yahu ben Türkiye standartlarına göre söyledim zaten bunu. Daha toplama takımın 2. sezonunda gruptan çıkıyorsun. Bu bence başarıdır dedim. Ki ilk maçı biliyosunuz o maçtan puan bile alabilirdik. Yani bu gruptan lider de çıkabilirdik, ilk 3 maçımız talihsiz maçlardı. Fakat yine de 2 milyon euroluk stoper, 3 m euroluk sağ bek, kiralık ortasaha, ücretsiz forvet ve golleri atan 5 m euroluk bi golcüyle gayet de gruptan 2. olarak da çıkmak başarıdır.

Bundan sonraki senelerde eğer 1. olarak çıkamazsak bu başarısızlık olur fakat, bu takımla bu kadar bile yeterli görülmeli. Ki daha 2. tur maçları şubatta olacak o zamana kadar bu takımın savunmasındaki hatalar da en az düzeye inerse çeyrek final imkansız değil, çekilecek kuraya bağlı olarak.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ingiliz bir takım yokmu ya varsa ingiliz gelsin
    Hayırdır cıkartmamı yapacan

MeMo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuncer M. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu ben Türkiye standartlarına göre söyledim zaten bunu. Daha toplama takımın 2. sezonunda gruptan çıkıyorsun. Bu bence başarıdır dedim. Ki ilk maçı biliyosunuz o maçtan puan bile alabilirdik. Yani bu gruptan lider de çıkabilirdik, ilk 3 maçımız talihsiz maçlardı. Fakat yine de 2 milyon euroluk stoper, 3 m euroluk sağ bek, kiralık ortasaha, ücretsiz forvet ve golleri atan 5 m euroluk bi golcüyle gayet de gruptan 2. olarak da çıkmak başarıdır.

Bundan sonraki senelerde eğer 1. olarak çıkamazsak bu başarısızlık olur fakat, bu takımla bu kadar bile yeterli görülmeli. Ki daha 2. tur maçları şubatta olacak o zamana kadar bu takımın savunmasındaki hatalar da en az düzeye inerse çeyrek final imkansız değil, çekilecek kuraya bağlı olarak.
    Benım cumlelerım sıze degıl geneldı aslında ama işler güçlerde buna çok iyi degındıler

Bız hep yarım kalmıs hıkayelerı basarı olarak sunuyoruz tamam tr için basarı ama gs için degıl

BORKED
    Alıntı MuratT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benım cumlelerım sıze degıl geneldı aslında ama işler güçlerde buna çok iyi degındıler

Bız hep yarım kalmıs hıkayelerı basarı olarak sunuyoruz tamam tr için basarı ama gs için degıl

Yahu Tr için başarı ama Galatasaray için başarı değil yanlış bir deyim bence. Çünkü ben Galatasaray'ın toplama olarak kurulan takımından ve de bunun 2. sezonunda gruptan çıkmasından bahsediyorum. 8 senedir yan yana oynayan futbolcular yok bu takımda. Hatta bırak 8 sezonu 3. sezonunda yan yana oynayan bile yok. Bu sebeple sonraki seneleri işaret etti Ünal Aysal da zaten. Fakat buna rağmen yıllar sonra şampiyonlar ligine bu takımla katılıp gruptan çıkmak bu takım ve bu şartlar için başarıdır.net.

G.Saray'dan 28.5 milyon euroluk gelir!

Bunun yanında gelecek yayın geliri vs.yle bu takımın isletini. Muslera, semih, eboue, selçuk, burak, amrabat takımda tutulup daha kaliteli oyuncular takıma katılırsa o zaman süreklilik yakalanır işte.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırdır cıkartmamı yapacan
    neden olmasın ahaha

bence şuanki durum tamamen başarıdır çünkü bizim kadromuz avrupa ligine uygun dün maçı izlerkende söyledim , bu kadro ile gruptan çıkıyorsak bu bir başarıdır bide bunun transferi var 22 milyon dolar harcayıp 28 milyon euro koyduk şampiyonlar liginden kasamıza bütün transferler beleşe geldi üstüne bide para kaldı daha ne başarısı olcak ? final mi oynıcak bu kadro ile. gerisi hikaye faso fiso

Son 16 da 2 ingiliz var biri manchester ikincisi arsenal..Manchester ile aynı grupta arsenal ilede aynı torbada oldugumuz için eslesemıyoruz
    tüh ben ingiliz gelsin isterdim..
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu Tr için başarı ama Galatasaray için başarı değil yanlış bir deyim bence. Çünkü ben Galatasaray'ın toplama olarak kurulan takımından ve de bunun 2. sezonunda gruptan çıkmasından bahsediyorum. 8 senedir yan yana oynayan futbolcular yok bu takımda. Hatta bırak 8 sezonu 3. sezonunda yan yana oynayan bile yok. Bu sebeple sonraki seneleri işaret etti Ünal Aysal da zaten. Fakat buna rağmen yıllar sonra şampiyonlar ligine bu takımla katılıp gruptan çıkmak bu takım ve bu şartlar için başarıdır.net.

G.Saray'dan 28.5 milyon euroluk gelir!

Bunun yanında gelecek yayın geliri vs.yle bu takımın isletini. Muslera, semih, eboue, selçuk, burak, amrabat takımda tutulup daha kaliteli oyuncular takıma katılırsa o zaman süreklilik yakalanır işte.
    Cl den gelicek parayla orta sahanın ortasına sol beke ve defansa bırer adam alırlar dıye dusunuyorum cunku melo ve selcuk canları ısterse oynuyo canları ıstemezse oynamıyor keza fatıh hoca rıeranın onunu acıyor adam tek kalıyor kotu oyuncu gıbı gozukuyor aslında riera bu takımdaki en iyilerden ama taktik kurbanı oluyor dıger yandan defansa yorum bıle yapmak ıstemıyorum..

tr için basarı gs için degıl dememden kastım bu takım yıllarca avrupanın fatıhı dıye gezmedımı ortalarda? trde hıc bı takım bızım yakaladıgımız basarıları yakalayamadı demedıkmı? ben bunlara ıstınaden soyledım o lafı.. Öte yandan tr liginin ve milli takımın halı ortada onlara bakınca basarı ama super kupayı kazanan bı takım ıcın hıcte basarı degıldır kı zaten 10 yılda 1 gelıyosa bu basarı denılen sey o basarı degıl tesaduftur.. Galatasaraylıyım ama aziz yıldırıma bu noktada katılıyorum cunku bı kupa alıyoruz oturuyorz basarı dıyoruz gruptan cıkıyoruz basarı dıyoruz peki olduda yanlıslıkla cl kupasını aldık ve her sene fınal oynadık o zaman bu duruma ne dıcez? benım demek ıstedıgım tamam suan ıyı bı ıs yapıldı gectıgımız yıllara baktıgımızda ama buna basarı dıyıpte kenara cekılıp oturmayalım
    Success is just like being pregnant. Everybody congratulates you but nobody knows how many times you were fucked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cl den gelicek parayla orta sahanın ortasına sol beke ve defansa bırer adam alırlar dıye dusunuyorum cunku melo ve selcuk canları ısterse oynuyo canları ıstemezse oynamıyor keza fatıh hoca rıeranın onunu acıyor adam tek kalıyor kotu oyuncu gıbı gozukuyor aslında riera bu takımdaki en iyilerden ama taktik kurbanı oluyor dıger yandan defansa yorum bıle yapmak ıstemıyorum..

tr için basarı gs için degıl dememden kastım bu takım yıllarca avrupanın fatıhı dıye gezmedımı ortalarda? trde hıc bı takım bızım yakaladıgımız basarıları yakalayamadı demedıkmı? ben bunlara ıstınaden soyledım o lafı.. Öte yandan tr liginin ve milli takımın halı ortada onlara bakınca basarı ama super kupayı kazanan bı takım ıcın hıcte basarı degıldır kı zaten 10 yılda 1 gelıyosa bu basarı denılen sey o basarı degıl tesaduftur.. Galatasaraylıyım ama aziz yıldırıma bu noktada katılıyorum cunku bı kupa alıyoruz oturuyorz basarı dıyoruz gruptan cıkıyoruz basarı dıyoruz peki olduda yanlıslıkla cl kupasını aldık ve her sene fınal oynadık o zaman bu duruma ne dıcez? benım demek ıstedıgım tamam suan ıyı bı ıs yapıldı gectıgımız yıllara baktıgımızda ama buna basarı dıyıpte kenara cekılıp oturmayalım

İstikrar konusunda son konuşması gerekn AY.dir bence. Çeyrek finale çıkmış, yarı finalin kapısından dönmüş bir takımın antrenörünü bir inat üzerine takımdan gönderen kişidir kendisi. Bu ülkenin sorunu şu kimsenin konuşutuğuyla yaptığı bir değil. Fakat Ünal Aysal geldiğinde pembe hayaller sunmadı. Ekonomiyi raya oturtma ve profesyonelleşme yolunda gideceğini belirtti. Ve de 4 senelik süreçte Galatasaray ilk 10 avrupa takımı içine girmeli diye bir de hedef belirledi. Ben takımdan bu sene ve gelecek sene için ümitliyim.

neden olmasın ahaha

bence şuanki durum tamamen başarıdır çünkü bizim kadromuz avrupa ligine uygun dün maçı izlerkende söyledim , bu kadro ile gruptan çıkıyorsak bu bir başarıdır bide bunun transferi var 22 milyon dolar harcayıp 28 milyon euro koyduk şampiyonlar liginden kasamıza bütün transferler beleşe geldi üstüne bide para kaldı daha ne başarısı olcak ? final mi oynıcak bu kadro ile. gerisi hikaye faso fiso

tüh ben ingiliz gelsin isterdim..

Hele şükür beni anlayan bi renktaş çıktı

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fenerin maçı hangi kanalda arkadaşlar?
    Tango-1 never dies.

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hele şükür beni anlayan bi renktaş çıktı

Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    deplasman ise d smarttır abi
    Livestrong

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Shadow_Dancer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Star verecek

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

deplasman ise d smarttır abi
    Star verecek
    Teşekkür ederim.
    Tango-1 never dies.

semih1469 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bayern Münih, Barca ve Dortmund dışındaki rakiplerden korkmuyorum en çok Schalke'nin gelmesini istiyorum. İlk 16'ya girmek Türkiye futbolunda büyük başarıdır. Hemde ilk 3 maçta talihsizliklerden dolayı 1 puan topladıktan sonra 3 te 3 yaptığımızı düşünürsek.

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    schalke'den tutun barcelona'ya kadar galatasaray'in olasi tum rakiplerinin hemen her hafta maclarinin ya ozetini ya da tamamini izler, takip ederim. hicbiri ne braga ne de cluj'a benzer. iclerinde su an icin en formsuzu schalke. geriye kalanlarin hepsi de acikcasi galatasaray'i rahatlikla eleyecek kapasitede. malaga ve juventus'u kolay lokma olarak gormek yanlis olur. almanlar da barcelona'dan sonra cekilebilecek en talihsiz kura olur. barcelona'nin cikmasi ise turk futbol tarihinde avrupa'da cekilmis en kotu kura olarak kayitlara gecer. digerleri neyse de barca'yi elemek icin once onlara gol atmak, gol atmak icinde once topu ayaklarindan almak gerekir. basarilar galatasaray.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temsilcimiz Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ikinci turunda Schalke 04 ile eşleşti. İlk maç 12-13'te TT Arena'da, rövanş ise 19-20 Şubat'ta Almanya'da oynanacak.
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şike yapsan böyle kura çektiremezsin

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlsıı olsun

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hadi hayırlısı umarım bu turuda geçeriz
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

HkN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hadi hayırlısı umarım bu turuda geçeriz

Amin diyelim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)