Shanghai'da yasadigim icin yemek aliskanliklarim degismedi ve en ufak zorluk cekmedim, sh'i japonlar kurdu gibi bi durum var hermarka onlara ait.
Oncelikle ac kalma durumunda 1 La sezariya 2 family mart'lada gunluk et ve tavuk var orada mikro dalgada isitip veriyorlar ve cok ucuz.
Pearl otelde kaliyorum japon bir arkadasim ayarladi bahsi gecen otellerden baya ucuz ve konumu cok iyi.
Suana kadar cogu yeri gezdim auto bacs icin toei ve tokyo line ile gidilen bulamadim oyuzden kastirmadim varsa yrn gidebilirim.
Bayan konusunda sh tercih olunur ozenti olduklari icin burada anime gibi giyinen biseyler dagitan kizlar gibi giyinip geliyorlarve sh'da bakicam diye takilan oluyor ama burada beyaz olmanin pek etkisi yok.
Sagdan direksyonlu hangi ulkeye gidersem metrodan iner inmez mavi r34 gelenegini bozmadi
Taksiye toplam 12 km de 180tl filan verdim sanirim
Benim yasadigim yerlerde genelde lp760, gto, bolca italya oldugu icin eski araba gormeyi ozlemisim, illegal drif gercekmis
Bundan sonra ki baslik singapur olacak sanirim herkesin tek gectigi yer burasi. Birde malezya kaldi.