Allah rahmet eylesin. Çok acı bir olay :(
Printable View
Allah rahmet eylesin. Çok acı bir olay :(
Allah geride kalanlara sabır versin. Çok can sıkıcı bir durum başa gelmeden sağ ayağı kontrol etmek çok kolay olmuyor.
ya varya yazmıyım diyorum yemin ediyorum titriyorum suan , kazadır olur ama bile bile lades ne demek ya bende gazladım deli gibi bende vurdum saga sola akıllandık durduk yavasladık sonunda , yeter artık ya ne dicek simdi polisler ailesine ölen vatandaşın ? annesi babasına ne dicekler ya evladını operek evden ugurluyo bi telefon evladınız öldü yahu yapmayın kardeşim şu hızı şu süratı tehlikeyi zaten şuursuz milletiz ne yapıcagımız belli degil köpek fırlar biri arabayı sürerken dalgınlıgına gelir şerit degistirir direksyon elinden kaçar birşey olur , allam ya gözlerim doldu yine üzüntüden ve sinirden
allah rahmet eylesın bole kaza olum duydugumuzda hep aynı seylerı soluyoruz yazılmıs abı ogun vefat edıcegı kaza olmasa baska bısey olucak gene vefat edıcektı harcanan paraları dıyosunuz yapmasaydınız ıcınızde olucaktı yapsaydık dıyecektık
Olgun Bulut Kardeşim ve Tarık Erçınar ustanın kaza sonucu vefat etmesinden dolayı kazadan sonra bugüne kadar 100-110 u geçmiyorum nereye gidersem gideyim emniyet kemerini artık takıyorum...
Dikkat etmek lazim gaza gelmemek lazim
Allah rahmet eylesin. Çok üzücü gerçekten. Dikkat etmek lazım.
of çok kotu ya allah rahmet eylesin :(
açıkcası ben arabalara para herzaman harcayacağımı duşunerekten şuzamana kadar hep yatırım yaptım hala daha yapıyorum :D
zaten şurda 10 sene sonra duzeni kurunca bol bol savurucam işimi garantiye alıym istiyorum nekadar ev alırsam okadar kar benim için :)
buzamana kadarki yaptığım en buyuk savurganlık tembellikten unilere verdiğim paralar oda olsun tabi :D
Allah rahmet eğlesin.
Allah ailesine sabır versin,üzüldüm gerçekten.
bu arada aynanın solistide vefat etmiş hay allam allah rhmet eylesin güne bak :(
Allah rahmet eylesin üzücü bir durum :(
allah rahmet eylesin :(
Allah ganı ganı rahmet eylesın herkez hatasının bence farkında ama o koltuga oturupta gaza cok fazla gelıyoruz ben korkmuyorum olumden ama tek korkum yanımda yada yaparsam kaza kı allah korusun bırının kılana zarar gelmesı ınsan ve canlı ne varlık varsa
ALLAH rahmet eylesin.. ailesine sabır versin..
Allah rahmet eylesin, sahilde gazlamak çok riskli, biz 90 la giderken adamın teki bi anda aracıyla tam sola dönmek isteyince vurmuştuk bizde, yani her an herşey olabiliyor..
aynanın solisti geçenlerde haberlerdeydi hastaydı ölmüş mü ? çok üzüldüm.. Allah rahmet eylesin :(
bu arada sahilde ki kaza ile ilgili bi gelişme var mı ? nedir durum ?
Allah Rahmet Eylesin her zaman dikkat etmek lazim
:( off allah rahmet eylesin , allah düşmanımın basına vermesin :(