KAZA KAÇTA OLMUŞ ACABA BU KAZA MI ? GRİ Bİ CLIO
Maltepe
Edit: Bu kaza değilmiş... Linkteki kaza gece olmuş
Printable View
KAZA KAÇTA OLMUŞ ACABA BU KAZA MI ? GRİ Bİ CLIO
Maltepe
Edit: Bu kaza değilmiş... Linkteki kaza gece olmuş
cok moralim bozuldu keşke izlemeseydim allah rehmet eylesin
ALLAH rahmet eylesin gerçekten üzücü bi durum inşallah bundan sonra hepimiz daha dikkatli oluruz
annemin gördüğü bu sabah 10:30 civarındaydı. Heralde. Beni aradığında eli ayağı tutmuodu kaza yerini yeni geçmişti.
içim parçalandı be allah rahmet eylesin
offff offff cok kotu oldum arkadas ıcınde katlanmıs mekanı cennet olsun. bıızm mıllet nekadar mal ya, arabayı cevırelım dıyor lar. yok adam olecek yardım edelım vs vs. nekadar bılıncsız bı toplumuz ya. hayret valla hayret !
gri yeni kasa opel Corsa. Karşı şeride geçip beyaz range rover jipe çarpmış. Motoru metrelerce ileride bulunmuş araç pert ve sürücü ölmüş
bu kadar detay geldi
Bu arada beyler yeni konu açmadım Allah Rahmet eylesin ben grup olarak seviyordum bunları
Cemil'i kaybettik - Hrriyet Magazin Hatt
Allah rahmet eylesin gercekten dikkat etmek lazim. Biz dikkat etsek bile karsi tarafin bi anlik hatasi bile buyuk sonuclara yol acabiliyor. Allah geride kalanlara sabir versin. Bende e5 ile idealtepe sahilyolu baglantisinda yol uzerinde oturuyorum surekli kaza oluyor geceleri zaten yaris pisti gibi yazik gunah genc yaslarda bu kadar insan oluyor
Allah rahmet eylesin çok çok acı hemen her hafta bir kaza haberi :( Allah otomobile gönül vermiş tüm arkadaşlarımızı korusun..
cemil'ede hayatını kaybeden arkadaşımıza da Allah rahmet eylesin
offff çok kötü ya..
bu kaza geçen yıl olan kazaya benziyor bi yanlıslk yoksa
Offf naptın be kardeşim yaaa :(
allah yakınlarına sabır versin çok kötü bir durum
Bencede gecen yil yapilan kaza olmasi lazim ALLAH rahmet eylesin