Helal seko iyi dikkat, o kaza geçen sene olmuş ;
oka girdi-Gncel- Gazeteport.com
Allah rahmet eylesin bu arada..
Helal seko iyi dikkat, o kaza geçen sene olmuş ;
oka girdi-Gncel- Gazeteport.com
Allah rahmet eylesin bu arada..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Allah rahmet eylesin
sırf bu yüzden yıllardır arabada sadece keyif konfor sistemlerine yöneldim car theatre multimedia bilgisayar tablet sistemleri v.b bazen sahile geçiyorum açıyorum bir film koyup izliyorum bazen tv den dizi falan izliyorum sunroofu açıp acayip keyifli oluyor ciddi ciddi kettle almayıda planlıyorum torpidoyada hazır cappucino 3ü bir arada hazır sallama çay falan alıcam uzun süredir kettlelara bakınıyorum.. tamamen bu saatten sonra zevkime keyfime konforuma bakıyorum..
Allah rağmet eylesin ölen merhuma ailesine dostlarına geride bırakdıklarına sabır versin.. o bir kere ölüyor ama ardında bırakdıkları esas binlerce defa ölüyor.. bir can bir hayat kolay büyütülüp yetişmiyor ama çok kolay kaybediliyor.. Allah hepimizi korusun.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Rabbim tüm ölenlere rahmet eylesin en çok üzüldüğümde ailesinin düştüğü durum bi telefon geliyor ve çocuğunuz öldü deniyor Allah kimseyi evlat acısıyla sınamasın çok zor.
Çok kötü olmuş. Resimler çok kötü. Diğer videodaki ve o ara başıbüyükteki ieett optobusuyle çarpışan aracın videosunuda izledim. Milletimiz çok iyi niyetli ama bi okadarda cahil. Arabadan çıkartsan noolucak. Ha arabada oturmuş ha yol kenarında. Kadını süürkleyerek çıkardı kaldırıma götürdü yahu...
Allah Rahmet Eylesin Yakınlarına Sabır Versin
Bende sizin gibi düşünüyorum evlenip çoluk cocuk sahibi olunca dahada anlam kazanıyoryarıs yapıp sürat yapıp kazalara sebebiyet vermemek gerek bende bugüne kadar sadece görsel ve konforu düşündüm aldığım araclarda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)