biriksin işte cukka yapmaktan manyak oldular paraları siz sanıyormusunuzki birine çıkıyor... allah yedirmesin inşallah milletin parasına göz koyuyorlar..
biriksin işte cukka yapmaktan manyak oldular paraları siz sanıyormusunuzki birine çıkıyor... allah yedirmesin inşallah milletin parasına göz koyuyorlar..
low is low
Şahsen tanıdığımız birine 11 yada 12 milyon TL çıktı birkaç ay önce net rakamı hatırlamıyorum şu anda.Parayıda aldılar yani hatta 2 oğlu hemen cayenne ve toureg aldı beyaz. 6 liradan batıcak değiliz hilede olsa bi umut belki şanslı gündeyizdir.
geçen carsıda bi iddaa oynıyım dedım bayinin sahibi basket maclarını bagırarak evını arabanı sat bu maclara bas diyodu bende muamele cekıyo dıye oynamadım yarısı gun gıttıgımde herkez parasını almaya gelıyodu bızde böyle bı sans var :/
Valla burada her hafta Euro millions oynuyorum gecen hafta 170 milyon euroydu 22 sizin dedikleriniz donuyorsa 170 siz düşünün![]()
Beyler şuan itibari ile süper loto 24.750.000 lt olmuş
çekiliş yapılana kadar 25.000.000 tl yi geçer
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Evlere servis yapan bi loto bayii açarsam o an köşeyim.
Gecen sene 40 trılyon ıkramıyeye kadar devretmıstı super loto..sonrada 2 kısıye cıkmstı..bu haftada devır edecek bence ve dıger hafta 35 ler gorulup bırıne yollanacaktır![]()
gecen sene super loto cıkanlardan 1 ı ıle aynı bayıden oynamıstık..Bursa - kucuk sanayi.
cıkan kadın ıse Bursanın sayılı zengınlerınden bırı ıdi..100 den fazla ev kırası gelırı oldugu soylenıyordu..ne derece dogru ne deree yanls bılemem...
cari açık nasıl kapanıyor sandınızbide artık kuponlarda sayıda olmayacakmıs nerden hangı saatte oynandıgı bellı olmasın dıye, gerisini siz düşünün
![]()
BaYTaR MURO
bence var bunun hilesi dünya kupaları elemesi bile kagıda yazılıp çekiliyor topla degil hile olmasın diye bunuda mesela canlı yayında halkın önünde elle çektirseler ya...
gariban 106 gti....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)