ama hangimizde yokki dersen bunun doğru birşey olduğunu önermiş olursun. o yüzden tepkide çekersin. kanunen yasak olan bişeyi önermekte suçtur.
benim tavsiyem taşıyorsan bile önerme kimseye bizden sonraki nesiller bari düzelsin biraz.
ama hangimizde yokki dersen bunun doğru birşey olduğunu önermiş olursun. o yüzden tepkide çekersin. kanunen yasak olan bişeyi önermekte suçtur.
benim tavsiyem taşıyorsan bile önerme kimseye bizden sonraki nesiller bari düzelsin biraz.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
şu adanadan bi kerede güzel haber gelsin şaşıracam. hergün haberlerde ya tecavüz yada adam öldürme haberi var arkadaş nasıl bi yer burası...
Adamlar cok sert biraz daha arasalardi daha cok sey cikardi sanirim
bide birisi bize 3. dunya ulkesiyiz muamelesi yapinca zorumuza gider ..
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
İstanbul-Ankara gibi yerlerde araçlarına ''Arabada sopa var'' stickerı yapıştıran insanlar varken Adana'da minibüscüden bunların çıkmasını ben hiç yadırgamadım..
![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
biber gazi bulundurmak sucmu ? meraktan soruyorum cunku evimde arabam da ve is yerinde bulunduruyorum hatta is yerimde bi defa kullandim hatta canimi onun sayesinde kurtardim desem yalan olmaz sopa bicak yerine kendini mudafada bu kullanilmali bence sahsen tavsiye ederim
gereğinden falza minibus toplu taşıma kullanan bir insanımdır. Çoğu kez minibusscülerin sohbetlerine tanık olurum vay a.ınoğlu sıramı çaldı vay şerefsiz müşterimi aldı vay benden önce yola çıktı v.s hiçbiri birbirini sevmez ama mevzu çıkarsa hepsi kan kardeştir. bunuda not düşelim.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
İkitelli-Yenibosna hattını arasalar neler çıkar tahmin bile edemiyorum![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
çok kişi bilmez ama asıl ESENYURT hattı çok piskopattır.
geçiş üstünlüğü sıralamasıda bu bölgede
1 esenyurt minibüsleri
2 ambulans
3 itfaiye
şeklinde liste uzar gider.![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
böyle şeylere gerek yok biz osmanlı torunuyuzkoyduk mu tokatı...
Bu şartlarda Reno Candır =) Yl"CLio"DUR
zaten başlıktan adana olduğunu tahmin etmiştim amaaa,
o malzemeler inanın sadece 20 otobüs minibusten çıkanlar, ve hepsi de emanetini vermez, 2şer 3er vardır dandik olanı verirler...
o sopa bıçak felan da hikaye, sopa çekene silah çekiyorlar...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)