Benim arabada bilardo ıstakası var yalan yok.
Ne olur ne olmazBugüne kadar kullanmadım,
kullanmakta nasip olmaz inşallah![]()
Golf sopası canmış yanlız onu tecrübe ettim geçemlerdeBu devirde erkekliğin 10da 9 u kaçmak oldu valla.Ota boka adam vurur oldular.
Otomatik Av Tfekleri, Safir T 14 S elik Kasa arjrl Otomatik Av Tfei, Otomatik Av Tfekleri Safir T 14 S elik Kasa 10+1 arjrl 36.cal otomatik av tfei
1.800 Liraya taşıma ruhsatıyla birlikte bu aletin satıldığı memleket burası.Almak için aile hekiminden rapor ve fotoğraf yeterli..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
geçenlerde sahit olduğum bir trafik kavgası diyaloğu...
iri kıyım oğlan : delikanlı gibi kavga ediceksek geliyorum!!!
dolmuşcu: sadece sopa var gel istersen...
iri kıyım oğlan adamın üstüne koşmaya başlar önce sopayı alır elinden atar sonra 10 numara dayağını atar ve giderçok eğlenceliydi ama
![]()
Ben gerek duymuyorum böyle şeylere. Eline sopa alıp çıkıp sonra da yalvaran çok adam gördüm. Dibindeki adama sopayla vurmaya kalkan çok salak var memlekette. hele bide o sopayı tek elle yukarı kaldırmıolar mı ifrit oluyorum. Bildiğin gel beni döv bütün savunmamı açtım demek.
IN BOOST WE TRUST
Boş iş.
Çok bir tecrübem yok da arada ilginç hareketler yaptığımdan bir kaç kere ışıkta sağda solda yanımda durup camı açana kadar korna basıp açınca önce yüksek sesle bağırmaya başlayanlar oldu, bunların içindeki en atarlı taksici bile "haklısın abi görmedim" deyince daha gençsin canına malına yazık dikkat et deyip geçti.Arabadan hiç bir zaman inmem, direkt arabama vurmamışsa kendini padişah ilan etse umrumda olmaz sürekli alttan alırım sonra işime gücüme bakarım ki kesinlikle değmez zaman kaybetmeye.
İstanbul'da karşıdan karşıya yavaş geçen eskiceye küfreden bir iş adamını eskici silah çekip vurmuşsa, millet saçma şekilde sürekli birbirine dalmaya etmeye magandalık yapmaya ve bunun için yok bagajında bezbol sopası, yok haydar yok bıçak taşıyorsa bence bu saçmalıktır tehdit almadığınız sürece.
Siz o gün sopayla ağzını burnunu kırarsınız, işsiz manyak pislik bir şey çıkar beklemediğiniz bir an size veya arabanıza zarar verir. Dünya küçük, Ip Man, Iron Man Hulk filan değilseniz akıllı olmalısınız bence.
Bir de herkes biber gazı taşıyor artık sağda solda marketlerde 10 tl'ye satılıyor. Bunun bir üstü olarak tazer'lar gelirse yakında şaşırmam. O zaman elinizdeki haydar, döner bıçağı ya da 2 metrelik boyunuz da bir işe yaramaz.
Belasını aramayana bir şey olmaz bence.
Hocam bunları nereye şikayet ediyoruz ben de başlayım şikayetlere. Hatta EGO otobüslerini kameralı takibe alma gibi planlarım bile vardı bir ara kendilerini otobüs rallisinde zannettiklerinden.
şu kırmızı olan varya sopa onla 2007 de mınıbuscı serefsızı bacagıma bır vurdu 2 -80 yerdeyım![]()
DRİLL
Dr.Ecu
Yakalanırsa Aracınızda Bıçak Filan Kasabım Diyin![]()
![]()
hic birsey yok arabada, mumkunse kim ile de kavga etmem.
dag adami miyim ben, kaba kuvveti kim ozendiriyor boyle?
Built to fall....
her gün işe gittiğim kısacık 15 km lik yolda bunlara ana avrat küfür ediyorum. sabah sabah insanı sinirkrizine sokuyolar. Şunları gördükce iyice sinirlerim hopladı içimden geçenleri söylersem ceza alırım.
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
eskiden yolda olan kavgaları ayırmaya inerdm geneldede ayırırdım son bir kaç yıldır kesinlikle inmiyorum polisi arıyorum ayırsınlar v.s. diye(oda vicdanımı rahatlatmak için polis gelene kadar zaten olan olur)
cünki artık insnlar tekme tokat styla değil en temizinde bıçak var silah satır keser olanları saymıyorum
arabamda böyle bişi yok.
delikanlı adam eğer cok büyük bişi varsa ancak ozaman iner tekme tokat döver yada dayak yer bu mantıkdayım![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Genel olarak ben kimseyle bu şekilde bir diyaloğa girmem çünkü kesin dayak yerim o yüzden olayı alttan alanlardanım ama aracımda ucunda cam olan masa bacagı mevcut
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)