Şirket aracı için HGS alan oldu mu aramızda?
Birde araç kiralam şirketleri bu işin içinden nasıl çıkacaklar merak içindeyim. Adamlar her araca HGS ya da OGS'mi alacak ?
Şirket aracı için HGS alan oldu mu aramızda?
Birde araç kiralam şirketleri bu işin içinden nasıl çıkacaklar merak içindeyim. Adamlar her araca HGS ya da OGS'mi alacak ?
Sabah işe gelirken gördüm üst geçide asmışlardı KGS 31 aralıkta sona eriyor HGS nizi alın diye
IMPOSSIBLE IS NOTHING
oturduğum bölgede ptt şubesi var hemde ana dağıtım yeri gittim adama anlatıyorum derdimi bize böyle bir eğitim verilmedi çarşıdaki ofisten halledin işinizi diyor.Gittim çarşıya bir tane memuru görevlendirmişler 10 tane normal sıra geçiyor 1 tane hgs sırası 6 kişi vardı önümde 1 saat bekledim.Son günlerde dahada kötü olur.
Bence bir zahmet artık uzatmasalarda 2 saatten önce evimize gidebilsek (önümüzde ki 1 ayla beraber bu muhabbet 3 aydır dönüyor.).belki bir faydası dokunur trafige,hoş ben yine fsm nin açılacağını zannetmiyorum da bir umut işte...
İçi boş kgs yüzünden özellikle cumartesi kilit trafik..Hafta içi kgs zaten pek problem yaratmıyor.KGS trafigi sadece cumartesilerine yansıyor.
Hgs nin bir alt sınırı yok, içindeki bakiye bittiği sürece PTT den yükleyebilirsiniz ayrıca bakiye olmadan geçiş yaptığınız da 7 iş günü içerisinde ödeme yapmanız gerekir, aksi takdirde kara listeye alınırsınız.
Eskiden en az 3o tl devamlı olmak zorunda idi fakat aşırı tepki alınca ulaştırma bakanlığı vazgeçti.
Keşke tüm trafiğin çözümü HGS'de veya OGS'de olsaydı.
Birbirinin kıçının dibinden ve hatta sol şeritten giden ağır kanlı özellikle de ticari araç sürücülerini de bir zahmet psikolojik destek versinler, başka şeritlerin olduğunu fark etsinler.
Birde trafiğin yoğun olduğu saatlerde kaza yapıp trafiği felç edenlerede ceza kessinler belki o zaman trafik problemi çözülür.
Sanada hak veriyorum, hıyar gibi kgs'sinde bakiye kalmayanlar gişenin içine kadar gidip diğer araç sürücülerinden kgs dileniyorlar, bana öylesi denk geldiğinde geç birader cezası neyse öde diyorum eminim içinden bana epey saydırıyordur, ama umrumda değil.![]()
Son güne kadar beklememenizi tavsiye ederim bende kgs kartımın bitmesini fırsat bilerek, 16 kasım günü şişli postanesinden HGS etiketimi aldım 5 Tl. etiket ücreti 30 lirada kontor yüklendi kullanmaya başladı, bence OGS den daha avantajlı çünki depozitosu yok ve yüklediğiniz tutarı zaten kullanmaya başlıyorsunuz, birde gişelerde bekleme olayı yok bence hem yeni fiyat düzenlemelerine maruz kalmamak, hemde postanelerdeki yoğunluğu yaşamak istemiyorsanız şimdiden alın.
Not: HGS sadece merkez postanelerde var mahalle arasında ufak posta şubelerinde yok bilginiz olsun.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
Beylikdüzü, PTT şubesinden 15TL kart bedeli 30TL Kontör ile 45TL den HGS alımı yaptım. Almak isteyen arkadaşlara bilgi amaçlı paylaşıyorum. Etiket şeklinde olan HGS'ler tükenmiş sadece kart şeklinde olanlar var. Kart şeklinde olanların kılıfları da tükenmiş durumda. Bir ara uğrayın verelim dediler.
ben etiketin tükendiğini sanmıyorum
bana kalırsa kasıtlı yapılıyor bu kadar hgs alın reklamının peşine iyi kâr elde ediceklerdir.
tanıdık pttci bulup bence alınırı vardır![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Birden çok araca sahip olan kişiler ne yapacak peki ? Her araca ayrı HGS mi alınacak ? Cüzdanımda taşıyordum ne güzel KGS mi , araç fark etmeksizin çıkarıp basıyordum bu HGS kart gibide değilki koy cüzdana taşı![]()
beyler benimde yardıma ihtiyacım var,***** Ankara içi ogs kgs lazım değil diye bizde hiç kullanmıyorduk. KGS kartım vardı istanbula giderken yükleyip gidiyordum. Şimdi haftaya istanbula gidicem ama nasıl gidicemşimdi bu kgs'ye bir şey yükleyemicez anladığım kadarı ile,mecburen hgs veya ogs mi alıcam
Ayın 15'ine kadar KGS'ye yükleme yapabiliyorsun 2012'nin son gününe kadarda kullanılabiliyor KGS.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)