User Tag List

Sayfa 8/11 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
195 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: KGS & OGS & HGS Otoyol Geçiş Sistemi

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün tam 4 ptt şubesi 2 de banka şubasine baktım,elimde olan karayollarından alınma kgs kartımım iade veya değişim yapamadım.Aramızda ankarada bu değişim iadeyi yapabilen varmı?nerelerden yapabilirim yardımcı olabilecek varmı? 4441788i aradım ama öğlen 1den beri şebeke meşgul uyarısı vermekte.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mcy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu hgs kılıf işini çözebilen var mı? hiç bir yerde kılıf yok. bulan gören alan varsa hangi ptt'den aldığını buraya yazsında akın edelim
    Hgs Kılıf ?

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün Ankara otoban giriş gişelerine yolum düştü. Tam bir curcuna... Birkaç günlük kiraladığı aracıyla otobana giremeyen adamın dramını mı sorarsınız, şirketinden yetki belgesi olmadığı için şirketi adına hgs alamayan tır şoförlerini mi, yoksa askeri araçla debelenenleri mi... Herşey muallak, herşey gelişigüzel...

@makif84;
    Ankara için kgs bakiye aktarımı sadece otoban gişelerinde yapılıyor maalesef. Koskoca Ankara'da karayolları ile ptt'nin tek kesiştiği noktaymış orası. Ortak projeye imza atan bu iki koskoca kurum koskoca başkentte bir tane dahi büro açıp da vatandaşa yardımcı olamıyorlar... Gişelerdeki ptt şubelerindeki karayolları yetkilisi sizin bakiyenizi okuyup yeni hgs'nize aktarmak üzere, "el ile bir forma not alıyor". Artık ne zaman ne kadarı aktarılır meçhul... KGS'nizde milyar bakiyeniz olsa dahi hgs alışında 5tldepozit+30tl ilk bakiye yüklemesini yaptırmanız gerekiyor. Aktarım için hgs'yi oradan almanıza gerek yok. Herhangi bir HGS barkod numarası verin yeter.

Ayrıca bugün ptt müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili bana yıl sonu itibariyle artık kgs kart bakiyelerinin tamamen geçersiz olacağını, aktarım yapılmayacağını söyledi.

Tavsiyem şehiriçindeki müsait, boş olan ptt'lerden sıra beklemeden hgs'nizi alın. Yıl sonuna kadar yolunuz düşerse de KGS aktarımı için uğrarsınız gişelere... Bu arada bazı bankalar da müşiterilerinden 5tl olan depozito ücretini de almıyorlarmış. Bankadan da alınabilir hgs.

Büyük proje diye sunup daha doğru dürüst bir web sayfası ile bile bu sistemi ve geçişi tanıtmaktan aciz karayolları ve ptt'ye şükran, iyi dilek ve en içten temennilerimi sunarım.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim pederde arabasına almışda bu tam olarak camın neresine yapıştırılıyor.. bu aynanın arkasında siyah bir kesim var oranın içinemi yani o siyah kısmın tam içinemi yoksa siyah kısmın tam altınamı bir okuyorum birileri siyah kısmın içi yazmış resimlere bakıyorum siyah kısmın altına yapıştırmışlar..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Osman Bahadır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim pederde arabasına almışda bu tam olarak camın neresine yapıştırılıyor.. bu aynanın arkasında siyah bir kesim var oranın içinemi yani o siyah kısmın tam içinemi yoksa siyah kısmın tam altınamı bir okuyorum birileri siyah kısmın içi yazmış resimlere bakıyorum siyah kısmın altına yapıştırmışlar..
    O siyah kısım tüm ışınları yansıtan atermik camlarda yansıtmayan, sensör ve kart yapıştırmak için özel olarak ayrılmış kısımdır. O siyah benekli kısım içinde kalarak uygun bir yere yapıştırabilirsiniz.
    Your car is your story. So don't let someone else write the book...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bankadan alırken bana bir kağıt verdiler. Üzerinde dikiz aynası cama monteli olan araçlar ve dikiz aynası tavana monteli olan araçlar diye ayırmışlar.

Benimki tavana monteli olduğu için camın üst orta hizasından 5-10 cm aşağıya yapıştırın diyordu. Aynanın arkasına yapıştırdım.

Sizin aracın da aynası bu şekilde ise böyle yapın.

Ayna cama monte ise aynanın aşağısında olması gerek diye biliyorum.

Bir de Audi, Lancia, Renault ve birkaç marka daha saymışlar. Bunların da camlarının neresine yapıştırılacağı yazıyordu o kağıtta.

Kağıdı maalesef yapıştırdıktan sonra attım. O kağıdı bulmaya ya da Ptt'nin filan sitesinde bilgi var mı ona bakın derim.

Bankadaki görevli yanlış yere yapıştırma okumaz, yeniden etiket almak zorunda kalırsın demişti..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sağolun arkadaşlar tavana monte pederinki siyah benekli kısmın içine yapıştırıyım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osman Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Ankara otoban giriş gişelerine yolum düştü. Tam bir curcuna... Birkaç günlük kiraladığı aracıyla otobana giremeyen adamın dramını mı sorarsınız, şirketinden yetki belgesi olmadığı için şirketi adına hgs alamayan tır şoförlerini mi, yoksa askeri araçla debelenenleri mi... Herşey muallak, herşey gelişigüzel...

@makif84;
    Ankara için kgs bakiye aktarımı sadece otoban gişelerinde yapılıyor maalesef. Koskoca Ankara'da karayolları ile ptt'nin tek kesiştiği noktaymış orası. Ortak projeye imza atan bu iki koskoca kurum koskoca başkentte bir tane dahi büro açıp da vatandaşa yardımcı olamıyorlar... Gişelerdeki ptt şubelerindeki karayolları yetkilisi sizin bakiyenizi okuyup yeni hgs'nize aktarmak üzere, "el ile bir forma not alıyor". Artık ne zaman ne kadarı aktarılır meçhul... KGS'nizde milyar bakiyeniz olsa dahi hgs alışında 5tldepozit+30tl ilk bakiye yüklemesini yaptırmanız gerekiyor. Aktarım için hgs'yi oradan almanıza gerek yok. Herhangi bir HGS barkod numarası verin yeter.

Ayrıca bugün ptt müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili bana yıl sonu itibariyle artık kgs kart bakiyelerinin tamamen geçersiz olacağını, aktarım yapılmayacağını söyledi.

Tavsiyem şehiriçindeki müsait, boş olan ptt'lerden sıra beklemeden hgs'nizi alın. Yıl sonuna kadar yolunuz düşerse de KGS aktarımı için uğrarsınız gişelere... Bu arada bazı bankalar da müşiterilerinden 5tl olan depozito ücretini de almıyorlarmış. Bankadan da alınabilir hgs.

Büyük proje diye sunup daha doğru dürüst bir web sayfası ile bile bu sistemi ve geçişi tanıtmaktan aciz karayolları ve ptt'ye şükran, iyi dilek ve en içten temennilerimi sunarım.

yani şimdi kgs'lerin içindeki paralar uçtumu! (kimin cebine giricek o paralar acaba )

yusufbatırel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olurda hgs almadıysanız henüz biletsiz gecmek zorunda kalırsanız
    Kgs den gecmeyin 33ytl yazıyor hgs den gecerseniz 3 ytl alıyor
    Onuda hgs aldıgınızda icinden dusuyor kopru gişelerdeki ptt den solediler
    Bilginiz olsun

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya bu hgs okuduğum kadarıyla bildiğiniz eziyet 50 lira fazla verin ogs alın otomatik odeme talimatıda verin cihaz bozulana kadar kafanız rahat olsun derim ben

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bana kgs deki paraların yıl başından sonra bank asyalardan alınabileceği söylendi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya bu hgs okuduğum kadarıyla bildiğiniz eziyet 50 lira fazla verin ogs alın otomatik odeme talimatıda verin cihaz bozulana kadar kafanız rahat olsun derim ben
    bişe eziyet değil, yeni olduğu için büyüten büyütene. halbuki oldukça basit. cihazın bozulma derdi yok. yılda 3 araba değişsen bile (yasal sınır bu), 2 senede 6 hgs etiketi yapar, 30 lira. yine ogs cihazından uygun.indirimli geçiş de cabası.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dün gişelerden geçerken KGS'yi kullanayım dedim; baktım dünya kadar kuyruk var; .ıçtık HGS karta kaldık ve yine okumayacak beni deli edecek diye düşünürüken hızımı 30km/h'a düşürüp dikiz aynasının altına beyaz tarafı dışarıyı görecek şekilde hgs kartı bildiğiniz elimle cama yapıştırdım, gişeye girerken ne bir ses, ne bir yazı, ne bir bip...vs hiçbir uyarı yok çıkarken ulan dedim yine kaçak geçiş yazacak kırdırtacak kartı bana derken 3,40 TL yazısını gördüm.

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben camın yanına yapıştırdım, korka korka geçtim okuyacak mı acaba diye, ama okudu epeycene yavaş geçtim 20-30 civarı bir hız.

Benim düşünce, bir ara laf ortaya çıkmıştı, 30 km/h ın üstüdne bir hızla ogs den geçerseniz okumaz, ceza yazar diye. Sanki hızlı geçince gişeden (HGS) okumayacakmış gibime geliyor.
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Hgs sitesinde üye olmak istedim geçişlerimi görürüm vs niyetiyle ama hem aktivasyon yapamıyorum hemde bir türlü önünü alamıyorum hgs bana sürekli mail atıyor var mı başına gelen

koraycano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Hgs sitesinde üye olmak istedim geçişlerimi görürüm vs niyetiyle ama hem aktivasyon yapamıyorum hemde bir türlü önünü alamıyorum hgs bana sürekli mail atıyor var mı başına gelen
    banada sımdı 25 tane mail geldi ama aktivasyon kabul olmuyor.
    ~ Feel The Difference ~

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı koraycano Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada sımdı 25 tane mail geldi ama aktivasyon kabul olmuyor.
    Telefonunda internet bağlantısını kapatmak zorunda kaldım sabahtan beri 37 oldu şuan mailler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Telefonunda internet bağlantısını kapatmak zorunda kaldım sabahtan beri 37 oldu şuan mailler.
    aynen banada 30 tane gelmiş..

bskone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)