User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
195 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: KGS & OGS & HGS Otoyol Geçiş Sistemi

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    babamda hgsle 1.5-2 aydır haşır neşir ama.işkillendirdiniz şimdi
    1- geçen beraber gişelerden geçerken tabelayı okudum hatta babam bile gördü karaliste 70küsürlü bişey yazdı bizemi öndekinemi çözemedim öndekiyle 1 araba mesafede geçtik
    2-okuyup okumadığı nası çözüyorz biplemiyo heralde bu zımbırtı
    3-yol yakınken ogs'yemi döniyim diyip duruyoda babam ,ben ne gerek var diyorm kararsız kaldım/k şimdide
    1881 - 193

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen gun babamda ptt den hgs almiş. ama bu etiket tarzinda olanlardan vermemisler, bildiginiz kredi karti gibi, bunu da mi cama yapistiracaz? yoksa kgs gibi durup okutup mu gecicez?
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen gun babamda ptt den hgs almiş. ama bu etiket tarzinda olanlardan vermemisler, bildiginiz kredi karti gibi, bunu da mi cama yapistiracaz? yoksa kgs gibi durup okutup mu gecicez?
    Kart tipini dikiz aynasının altına denk gelecek şekilde elinle cama yapıştırmışcasına tutacaksın, ekranda geçiş ücreti ile ilgili yazıyı görene kadarda elini camdan kaldırmayacaksın.
    Ben kartında beyaz tarafı dışa gelcek şekilde camda tutuyorum. 2 kez gişeden geçtim, bu şekilde sorun yaşamadım

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun aparatı varmış güya ve o apartla cama takılıyormuş. O kartı veren etikette olduğu gibi kullanım talimatı vermemiş mi. Tam şehir efsane si oldu bu kart olayı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı lethaldoze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Onun aparatı varmış güya ve o apartla cama takılıyormuş. O kartı veren etikette olduğu gibi kullanım talimatı vermemiş mi. Tam şehir efsane si oldu bu kart olayı.
    Türkiye Cumhuriyeti burası, sence nasıl uygulanacağını anlatmışlarmıdır. Kendi sitelerinde bile kartı nasıl kullanacağı yazılmamış.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Osman Bahadır Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün Ankara otoban giriş gişelerine yolum düştü. Tam bir curcuna... Birkaç günlük kiraladığı aracıyla otobana giremeyen adamın dramını mı sorarsınız, şirketinden yetki belgesi olmadığı için şirketi adına hgs alamayan tır şoförlerini mi, yoksa askeri araçla debelenenleri mi... Herşey muallak, herşey gelişigüzel...

@makif84;
    Ankara için kgs bakiye aktarımı sadece otoban gişelerinde yapılıyor maalesef. Koskoca Ankara'da karayolları ile ptt'nin tek kesiştiği noktaymış orası. Ortak projeye imza atan bu iki koskoca kurum koskoca başkentte bir tane dahi büro açıp da vatandaşa yardımcı olamıyorlar... Gişelerdeki ptt şubelerindeki karayolları yetkilisi sizin bakiyenizi okuyup yeni hgs'nize aktarmak üzere, "el ile bir forma not alıyor". Artık ne zaman ne kadarı aktarılır meçhul... KGS'nizde milyar bakiyeniz olsa dahi hgs alışında 5tldepozit+30tl ilk bakiye yüklemesini yaptırmanız gerekiyor. Aktarım için hgs'yi oradan almanıza gerek yok. Herhangi bir HGS barkod numarası verin yeter.

Ayrıca bugün ptt müşteri hizmetlerini aradığımda yetkili bana yıl sonu itibariyle artık kgs kart bakiyelerinin tamamen geçersiz olacağını, aktarım yapılmayacağını söyledi.

Tavsiyem şehiriçindeki müsait, boş olan ptt'lerden sıra beklemeden hgs'nizi alın. Yıl sonuna kadar yolunuz düşerse de KGS aktarımı için uğrarsınız gişelere... Bu arada bazı bankalar da müşiterilerinden 5tl olan depozito ücretini de almıyorlarmış. Bankadan da alınabilir hgs.

Büyük proje diye sunup daha doğru dürüst bir web sayfası ile bile bu sistemi ve geçişi tanıtmaktan aciz karayolları ve ptt'ye şükran, iyi dilek ve en içten temennilerimi sunarım.
    Detaylı anlatımınız ve ilginizden dolayı teşekkürler.Eğer bankadan almış olsaydım kgsmi banka iade ediyordu.Sanırım hatam kgs yi karayollarından almak oldu.Koskoca başkentte KGS-hGS dönüşümü olmaması düşündürücü.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o aparat zaten tam bir efsane varmı yokmu bilinmiyor aparatın ismi var kendi cismi yok.. resmi bile yok googleda arattım resmini bulamadım..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kart tipini dikiz aynasının altına denk gelecek şekilde elinle cama yapıştırmışcasına tutacaksın, ekranda geçiş ücreti ile ilgili yazıyı görene kadarda elini camdan kaldırmayacaksın.
    Ben kartında beyaz tarafı dışa gelcek şekilde camda tutuyorum. 2 kez gişeden geçtim, bu şekilde sorun yaşamadım
    o trafik dahada tıkanmazssa ben bişey bilmiyorum , 2 elinle 1 mikiyi doğrultamayanlar var sinyal vermekten aciz, o süratte senin saydıklarını hiç yapamazlar... gişelerede ortadan çok patlayan olur, senin bu yazıyı yetenek yoksulları okumaz inşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi hgs alamadim ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o trafik dahada tıkanmazssa ben bişey bilmiyorum , 2 elinle 1 mikiyi doğrultamayanlar var sinyal vermekten aciz o süratte senin saydıklarını hiç yapamazlar o gişelerede ortadan çok patlayan olur, senin bu yazıyı yetenek yoksulları okumaz inşallah
    bencede patlayanlar olacaktır

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün bir arkadaşımızın konusunda HGS ve OGS kaçak geçişlerin tespit için önden çekilen resimleri gördüğünü söyledi. hafta sonu karşıya geçeceğim muhtemel bir kaçak geçiş yaşarsam ön plakam olmadığı için başım derde girer mi? bence girer acaba önden plakası olmayan araçlar için arkadan da bir resim çekimi var mı bu karayollarının elektronik sisteminde? bilgisi olan var mı? bir arkadaşımız vardı orada çalışan şimdi hatırlamıyorum bilgi verebilirse sevinirim. yada yorumu olan arkadaşlar var mı?

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cuma akşamı memlekete tekirdağa gideceğim hala almadım ogs mi hgs mi ?

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HGS Stickerını şeffaf plastiğe yapıştırabilir, ihtiyacınız olduğunda cama tutturabilirsiniz.
    Protonclub'da biri bu sistemi yapmış ve sorunsuz geçmiş köprüden, otobandan vs.

Şimdi sorun şu:

Babama o kadar yapıştırma dememe rağmen bu PTT'deki arkadaşı HGS stickerını malesef yapıştırmış arabamızın cama.
    Çok çirkin görünüyor. Bu stickerı söküp yerine yine nasıl sticker alabilirim ?
    Sıfırdan almış gibi işlem mi yapılıyor ? Çetrefilli bir işse o cama yapıştıran adama aldırtacağım.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu denk gelmişken bende bişey sorayım aynı ogs yi farklı arabalarda kullanabilir miyiz? mesela babamın arabasındaki ogsyi bende kendi aracımda kullanabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HGS Stickerını şeffaf plastiğe yapıştırabilir, ihtiyacınız olduğunda cama tutturabilirsiniz.

Şimdi sorun şu:

Babama o kadar yapıştırma dememe rağmen bu PTT'deki arkadaşı HGS stickerını malesef yapıştırmış arabamızın cama.
    Sıfırdan almış gibi işlem mi yapılıyor ? Çetrefilli bir işse o cama yapıştıran adama aldırtacağım.
    sticker camdan söküldüğünde deforme olup bir daha çalışmıyor. yeni etiket almalısın.

mcy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökberk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şimdi sorun şu:

sistem üzerindeki id numarası ile kart şeklindeki HGS lerden yaptır. etiketle falan uğraşmazsın. kartı cama doğru tutup geçiyorsun.

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sağolun.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Posta nin internet haberinde okudum ptt ci aciklama yapmis hgd okumasada ceza gelmeyecek plakasan dusuluyor demis.kaynak koyamiyorum simdi telefondayim.yalniz simdi diyelim adam camlicadan girdi orda okumadi sonra kartaldan cikti onudami manuel bakicaklar?
    Bu arada ogs ile bilgi yok benim bildigim ogs 2-3 okumamada skinti olmuyor bundan sonra oluyor.ozaman hgs daha avantajli oluyor.

Ferhat_V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen hgs ile gişelerden geçtim 13 lira ceza yemişim hiç fark etmedim yanımda oturan abim söyledi ceza yedin diye ne garip iştir hızlı geçince okumuyomu camda yapışık duruyo bant..
    2000 A3 8L

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)