Kardeşim bizzat şahitsin, 6 7 boy arası geçmedimmi arkadası? 0 dan kalktık 2. vitese kadar 1 boy arkamdaydı 3. viteste rahat rahat 6 7 boy açtım arayı 150 km leri gördüm yol bitti zaten.Sen arkadaydın yürümediğimiz için 6 7 boy rahat vardık Can a soralım istersen o daha yakınımızdaydı...
Birtek seninle denemedik hatırlıyosan o aksamı gectiğim arkadasada söyledim sizede, deneyelim isterseniz bidaha diye Kendisi deneriz ya dedi güldü hatta
Neyse ben simdi Okula gidiyorum, öğleden sonra ilk isim video cekmek...
Görüsmek üzere![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
A.s kardesim o gün bizzat yan arabamda sen vardın tek şahit sensin ve en arkadan gelen arkadas , Nasıl 2 boy vardı Allah askına ya.
Adamla sıfırdan kalktık 2. vitese kadar yanımda yürüdü 3. viteste uzadım gittim Bahanesi ön takımda biseyi varmıs yürürüne nasıl değistiriyorsa,hatta esprisini yapmıstık gülmüstük beraberSonrasında da 2. vitese gecmemiş ya hani, ama gayette yan yanaydık 2. viteste
Artık diğer yorumlara cidden cevap vermicem.
Yaş kısmında 18 i görüp buraya cıkan sallayan edenlerde karıstırıyosunuz ama yinede saygımı bozmuyorum kimseye.
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Ben deneme ıstıyorum suan 95 hp kesın yerım 7 boy haksızmıyımısın sakası anadolu yakasında dusuk bg arac bulupta roll yaapan bulmak sevındırıcı benım arac yuklendıgınde 135 bg 140 bg olucak ıste o zaman bende denemek ısterım
kardeşim bak seninle tek beyaz olan yürüdü onada ya 1boy hadi senin için 2 boy olsun ama 7boy ne demek sen biliyomusunn duran arabayla yarışsan anca 7 boy açarsınn aracına lafımız yok yürüyor ama abartmaya gerek yok![]()
Bir japon atasözü derki paran varsa s2000'e bin paran yoksa ne s!k!me binersen bin
bukadar abartmayın gsi la 1.4 un arasındaki farkı
stock gsi 106hp x16xe
stok 1.4 16v corsa: 90hp x14xe
mantzel + yazılım yapınca 1.4 e dynoda 17 hp almıştım başka bişey olmadan.
gsi la 1.4 denemesi 160 gibi hızlardan sonra gsi gelip gecmeye başlayacaktır. bildiğiniz gibi aracların bakım durumu jant olcusu felan cok onemlidir.
1.4 ü nekadar yuklersen yukle tork duşuk kalacaktır mantzeli yaptıgınızda tork düşer 125 nm olan tork 115 -120 aralığında seyrediyo![]()
Abi ne kadar kasmışsınız yahuadam olmayan şeyi olmuş gibi neden anlatsın üsteşik denediği adamlarda forumda.. Abartı belkı vardır ama sanmam sallama bi durum olacağını
![]()
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)