Filmi olan kitaplar yani romanlar neler bilenlerden rica etsem![]()
Da Vinci Şifresi - Prestij - Arthur ile Minimoylar - Koku: Bir Katilin Hikayesi - Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı - Dövüş Kulübü - Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği - Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü - Yüzüklerin Efendisi: İki Kule
alıntı..
Fight Club (Dövüş Kulübü) / Chuck Palahniuk
The Sheltering Sky / Paul Bowles
Great Expectations / Charles Dickens
Charlie and the Chocolate Factory / Roald Dahl
Anna Karenina – Leo Tolstoy
Papillon / Henry Charriere
American Psycho / Bret Easton Ellis
The Shining / Stephen King
Yılanı Öldürseler / Yaşar Kemal
Hababam Sınıfı / Rıfat Ilgaz
A Guide Recognizing Your Saints / Dito Montiel
The Godfather / Mario Puzo
Empire des loups, L / Jean Christophe Grange
Perfume: The Story of a Murderer / Patrick Süskind
Pride & Prejudice / Jane Austen
Da Vinci Code / Dan Brown
One Flew Over The Cuckoo’s Nest / Ken Kesey
The Count of Monte Cristo / Alexandre Dumas
White Oleander / Janet Fitch
English Patient / Michael Ondaatje
Schindler’s List / Thomas Keneally
Ebru Altın'dan alıntı
mesajım bulunsun
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Bir Grange sever gördüm sanki
Grange bana roman okumayı sevdiren yazardır. 9 kitabınıda okudum ve fılmlerini izledim.
Film olan kitaplarına senin yazdıkların + Taş Meclisi de var ki monica belluci oynamıştır.
Bence en güzel kitabı olan Leyleklerin Uçuşu ise dizi olarak çekiliyordu en son ve ne aşamada bilmiyorum. Bi 8 bölümlük olarak çekilip yayınlanmış fakat tr de yok.
Uçurtma avcısı kitabı çok güzeldi ama ondan sonra çıkan yazarın diğer kitabı Bin Muhteşem Güneş çok daha güzeldi bence, fakat filmi yok diye biliyorum.
Yerli olarak Ahmet Ümit'in Sis ve Gece var.
- Açlık oyunları tavsiye ederim.
- Sıkıysa Yakala- Frank W. Abagnale- Dolandırıcı hikayesedir kitabıda filmide güzeldir.
Aklıma gelenler bunlar.
Sıkı bir kitap kurduyumdur. Hatta yazmayı düşünüyorum güzel bir hikayem var fakat yeterli donanımda olmadığımı ve daha çok kitap okumam gerektiğini düşünüyorum acelesi yok
Fakat GLEEN MEADE gibi bir yazar vardırki nasıl film yapmazlar anlamıyorum. Bildiğim film yapılmamış romanları fakat bir solukta okunan romanları var.
Kar Kurdu kitabı okudum en iyi romandır şu ana kadar keza Sakkaranın Kumları ve 8.Gün de öyledir. Hatta 8. gün kitabı basım aşamasına geldiğinde 11 eylül saldırısı olmuş ve adam kitabım gerçek oldu deyip yayın kuruluşunun isteği üzerine baş karakterin ismini değiştirmiştir.
Bu konu benimde takibimde merak ediyorum. Hatta ben kitap konusu açmayı düşünüyordum. Kitap okuyanların birbirine tavsiye vermesi güzel olur.
J.C. Grange
Glenn Meade
Harlan Coben
Stieg Larsson
Craig Russel
Ahmet Ümit
Dan Brown vs,
Bunların kitapları çıktığı an alırım gözüm kapalı. Bu tarz sağlam yazarlar tavsiye eden olursa çok makbule geçer. Zira hep tavsiye üzerine tanıdığım ve çok memnun kaldığım yazarlardır.
Yukarda aklıma gelenlerin çoğu yazılmış.
Supernatural, dizisi(dizi kabul oluyorsa) olan bir kitap.
@lethaldoze Trevanian'da güzeldir. Tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)