Bide animasyon okuyorum ya kendimden iğrendim
...................... bu da benim avatarım
Mehmet Ali DİNÇ M.A.D Custom Stickers
@Malii başarılı
ER Lojistik www.erlojistik.com www.instagram.com/erlojistik/
Met Nickli Üyeden Alıntı @Malii başarılı cocuk mozaiklenmiş bi doktora götürun benimkini birisi yapsın
s2k Nickli Üyeden Alıntı Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi. Berkan Nickli Üyeden Alıntı tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım
işim var kanka gelince yapayım
uuraştım vallahi
M.Resat Simsek
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı uuraştım vallahi afferım ben beceremedım
olmuşmu
abi siz neyle yapıyorsunuz ya agah, bu soruya cevap verecek birini biliyorum çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı? - YouTube
JapanVsGermany Nickli Üyeden Alıntı uuraştım vallahi tip olarak daha yaşlı olmuş ama çok iyi helal olsun
AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın... Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)
o kadar üşengeçim ki çizmeye üşeniyorum
gözünüze elinizi sokup yaşarttıktan sonra bulanıklaştırarak üstüne şaşı bakarsanız benziyor biraz
weST.27 Nickli Üyeden Alıntı gözünüze elinizi sokup yaşarttıktan sonra bulanıklaştırarak üstüne şaşı bakarsanız benziyor biraz gayet süper olmuş, denemedim dediğini ama yine de süper
Agah Nickli Üyeden Alıntı olmuşmu agah kolpalamış ama benden önce davranmış
benimki çok zor arkadaş :/ edit; bunu yapan kör oldu =)
feel is everything
beyler paintte yapın ps'da efect vermeyin
Bende yapcam sonucu çok merak ediyorum
paintte yapabildiğim tek şey emeğe saygı
Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Eğer zaman ayırabilirseniz çok komik şeyler çıkıyor ortaya lol edit:Crx değilde Eg oldu nan bu Bunu çizen çocuk kör olmuş
Gezdim, Gördüm, Yazdım, Yazıyorum...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları