Kesinle 2.0 al.1.6 arkadaşın dediği gibi hantal ara hızlanmalarda.LPG işini hiç bilmiyorum valla ne yakar..
Ne Mutlu Türk'üm Diyene.
yıllar önce ortaya çıkan "koyumda gazla" esprisinden dolayı mazda tutulmuyo alıcıları çekingen yaklaşıyo
nacizane tespitim budur
bi abimiz vardı mazdası vardı modeli unuttum arabada klima vardı havayı vantilatör gibi sağa sola dönerek veriyodu çok şaşırmıştım
500 SEC ecdadskeyn20.000 tl ye dustu mercedes tarihinin efsanesi bana gore
![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Bence hot hatch olarak 40.000 Tl lere alınan güzel bir R53 mini cooper S parasını sonuna kadar hak ediyor neden
parçası tahmin edildiği gibi pahalı değil servisi kolay artık miniden anlamayan usta yok
donanımı çok fazla
performansı zaten artık türkiyede yapılan minilerden ortada
bu gün 96 vti lar 25 ediyorsa 2006 cooper S lerin 40 etmesi normal
Vti girmeyeydik iyiydi
Mazda Mazda 323 1.5 1999 Model 14.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 98786322
Seçeneklere birde mazda girdi![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Parasını en hak eden araç son kasa Mazda 6 dır bence arkadaşlar. Deri koltuk, sunroof, bilgi ekranları, cruise lar vs herşeyi olup 2010 model olup 30 küsüre bile alınabilen bir araç. Asla anlamını bulamadı Türkiyede.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
30 küsura full+full olanları imkansız ben bir ara bakınıyordum geçen senede gene derili navili sunrooflu olanları 45 den aşağı yokdu.. boş olanları 37-38 lere vardı
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Volvo bu işin başını çeker bence,devam da etsin de etsinde Allah nasip ederse bir Volvo daha alayım
Vti bu konuya da malzeme oldu ya ne diyeyim![]()
Mitsubishi Carisma rakamları uygun ve aynı zamanda günümüz araçlarında olan özellikler var ayrıca performansıda çok kötü değil 1.8 GDİ zevkle binilebilir![]()
vectra gt'ler diyorum....tofaşa verilen 9-10 binlere alınabiliyor...biraz daha temiz olsun el değmemiş olsun derseniz max..14-15..93-94 modellerde sfi motor var ki dünya çapında ün sahibi bir motor,o yaşta bir araç için 4 cam otomatiği,klima,4 disk fren,airbag,yol bilgisayarı,elektrikli sunroof,elektrikli ısıtmalı yan aynalar,ve en önemlisi konfor gt kullanan arkadaşlar varsa uzun yoldaki lezzetinden muhakkak bahseder...![]()
Ben son kasa Hyundai Sonata ların da bu grupta olduğunu düşünüyorum. Fazlasıyla dolu, dizel ve otomatik. 40.000 liraya bulunabiliyor hem de 2009 - 2010 falan.
mazda'lar gerçekten bedava, 98 kasa familia'lar practicalar emsallerinden her yönüyle çok üstün...
fiyatlarıda çok uygun.
nissan 2,0 gt ş.içi 9,7 litre yakıyordu uzun yolda 7 litre benzin yakıyordu..
nissan çok rahat, konforlu, donanımlı araç, toparlaması vs. çok güzel 2000 motorunun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)