User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
236 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Parasından fazlasını hak eden araçlar ...

Ef Driver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni bir mazdacı olarak geçmişte bir cok markanın araç kullandım ama araştırmalarım ve şuanki durum göz önünde bulundurmak gerekirse mazdadan önceki kullandıgım araçlar yalan diyorum ve araştırdıgım forumlarda mazda 3 için söylenenler triger olmaması büyük bir arti ve yanı sıra parçaları abartı pahalı degil bir toyota bir honda kadar ve dünyanın en az arıza veren aracı oldugu söyleniyor bir gazete sayfasındada okumuşlugum var 200 bin araç arasında mazda 1 ci olmuş ve yanı sıra mazda 3 fren mesafesi 100 km de 33 mt proshe gibi marka ile yarışıyor bu fren mesafesinde bunuda okumuştum ve kullanıdıgım kadar söylüyorum frenleri konforu yol tutuşu ciddi denecek kadar iyi bence japon otomobil dünyasının en iyi otomobil üretici mazda ve benim inceledigim kadar mekanik motor aksamı vtec 2 1.6 ies hondaya cok benziyor tutulmamasının tek nedeni ön yargıdan başka birşey degil ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan zorumuş bizim milletimiz böyle ama ben aldırmadım gittim baktım kullandım inceledim aldım memnunum şuan söylenenlerin aksi bir durum yok tşkler
    Ben..Annenizin siz küçükken"O çocukla bir daha oynama"dediği yaramaz çocuğum

emre_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Type r ların fiyatları bu konuya malzeme olurmu

tolgaaydın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu kişi E39 olarak belirtmiş ben ek olarak E46 compact modelinide eklemek istiyorum.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    t5 motorun en büyük dezavantajı vergisi

mesela bu araç ilk sahibinden satılıktı, sonra galeriye geçti. manuel c70 t5

Volvo C70 2.5 T5 2007 Model 73.000 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 103865848
    evet alırken otv kurbanı bir araç

ama piyasası yok 2. eli çok uyguna geliyor ve o paranın hakkını fazlasıyla veriyor

T5 makinenin keyfi başka ama açıkcası cabrio bir aracı duz vites almam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

devil_berk22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saab jaguar volvo bu 3 markanın her modeli uygun fiyata bulunabiliyor accent fiyatına saab 9-3 veya bora fiyatına s60 a binilebilir tabi eksi yanları yok değil ancak yıllarca binicem diyen insana farketmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni bir mazdacı olarak geçmişte bir cok markanın araç kullandım ama araştırmalarım ve şuanki durum göz önünde bulundurmak gerekirse mazdadan önceki kullandıgım araçlar yalan diyorum ve araştırdıgım forumlarda mazda 3 için söylenenler triger olmaması büyük bir arti ve yanı sıra parçaları abartı pahalı degil bir toyota bir honda kadar ve dünyanın en az arıza veren aracı oldugu söyleniyor bir gazete sayfasındada okumuşlugum var 200 bin araç arasında mazda 1 ci olmuş ve yanı sıra mazda 3 fren mesafesi 100 km de 33 mt proshe gibi marka ile yarışıyor bu fren mesafesinde bunuda okumuştum ve kullanıdıgım kadar söylüyorum frenleri konforu yol tutuşu ciddi denecek kadar iyi bence japon otomobil dünyasının en iyi otomobil üretici mazda ve benim inceledigim kadar mekanik motor aksamı vtec 2 1.6 ies hondaya cok benziyor tutulmamasının tek nedeni ön yargıdan başka birşey degil ön yargıyı yıkmak atomu parçalamaktan zorumuş bizim milletimiz böyle ama ben aldırmadım gittim baktım kullandım inceledim aldım memnunum şuan söylenenlerin aksi bir durum yok tşkler
    Mazda 3 aldın anladığım kadarı ile hayırlı olsun,seni rahatsız eden herhangi bir durum oldumu,yada vayy bunu iyi düşünmüşler dediğin oldumu ?
    Alıntı emre_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Type r ların fiyatları bu konuya malzeme olurmu
    Oralara hiç geçmeyelim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mazda nın Türkiyede tutulmamasının sebebi bence yakın zamana kadar kötü bir distribütör aracılığıyla markasını pasif ve kötü duruma sokmasıyla alakalı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mazda 3 aldın anladığım kadarı ile hayırlı olsun,seni rahatsız eden herhangi bir durum oldumu,yada vayy bunu iyi düşünmüşler dediğin oldumu ?

Oralara hiç geçmeyelim
    vallahi bugun yıkarken dikkat ettim saklama gözleri kolcak 2 gözlü olması emniyet kemeri koltugun içine yuvaları bile süper olmuş herşey düşünülmüş ben eksik birşey göremedim bir tek eksigi benim gördügüm bagaj kaldırmak için bir tutacak koymamışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ef Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi bugun yıkarken dikkat ettim saklama gözleri kolcak 2 gözlü olması emniyet kemeri koltugun içine yuvaları bile süper olmuş herşey düşünülmüş ben eksik birşey göremedim bir tek eksigi benim gördügüm bagaj kaldırmak için bir tutacak koymamışlar
    Evet bagajda tutma yeri yok zannedersem araştırdım bende bulamadım , hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun mantıklı bir seçim yapmışsın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında parasında fazlasını hak eden değil, parası şişirilmiş araç çok bizde...
    has bugun 0 bir arabanın bayi çıkısı ustune %100 küsür vergi binerse insanlar tabi koyduklarını geri almak ister.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bagajda tutma yeri yok zannedersem araştırdım bende bulamadım , hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun mantıklı bir seçim yapmışsın
    eyw teşekürler

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Göki,ZD Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M3 de o paralarda ama bana gore e39 m5 2 tik ustu hak ettiginin altinda yada m3 ler pahali
    aynen oyle abı dogru soyledın, m3 un pıyasası hep var ama m5 yerlerde.

m3 de 2001-2003 arası m5 de aynı modellerde - (2000 öncesını gectım)

bırını sıfır alırken senesınde 200bın euro dıgerı 120euro. Ikıncı ele dusuyor 10 yasına gelıyor m5 oluyor 50 kaat m3 oluyor 80 90 kaat neredeyse yarı yarı fıyat oynuyor.

siyah m5 ten oncede 6 - 7 ay önce m5 ım vardı coy plaka gumus renk, onda ınternette cok bekledı soran yoktu neredeyse aracı en sonunda yakın bı arkadasıma verdım oda drıfte cıkıyor dıye aldı. m5 kesinlikle hak ettiğini göremıyen bir araba.
    C M G

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2009-2010 elegant avensisler resmen 2008 comfort corolla parasına satılıyor.Şaka gibi

tandogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Corsa 1.3cdti 206 1.4 hdi fiesta 1.4tdci e39 5.28i lancer plus,e32 7.40il,volvo fazlasiyla hakediyorlar bence

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39 benim tek sevdiğim 5 kasasıdır.Ve m5 harbidende candır.2 parça-3parça boya sıkıntı değil.Önemli olan yürüyen ve kaput altı sıkıntısız olsun yeter.
    55 liraya e39ları görünce içim acımıyor değil.Keşke sahibi olabilsem diyorum.Ama işte duygusal

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle volvo ve rover

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cem36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen oyle abı dogru soyledın, m3 un pıyasası hep var ama m5 yerlerde.

m3 de 2001-2003 arası m5 de aynı modellerde - (2000 öncesını gectım)

bırını sıfır alırken senesınde 200bın euro dıgerı 120euro. Ikıncı ele dusuyor 10 yasına gelıyor m5 oluyor 50 kaat m3 oluyor 80 90 kaat neredeyse yarı yarı fıyat oynuyor.

siyah m5 ten oncede 6 - 7 ay önce m5 ım vardı coy plaka gumus renk, onda ınternette cok bekledı soran yoktu neredeyse aracı en sonunda yakın bı arkadasıma verdım oda drıfte cıkıyor dıye aldı. m5 kesinlikle hak ettiğini göremıyen bir araba.
    BMW M Serisi M3 2001 Model 66.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 104537874

BMW M Serisi M5 2001 Model 61.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 103958809

///m5 diyenlerdenim
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

FcX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2001-2004 Skoda Octavia TDi Collection. Orijinalden xenon far, ısıtmalı-elektrikli-hafızalı deri koltuklar, sunroof, hız sabitleme, dijital klima, sensörler vs. bilimum donanım + 1.9 TDi 110 hp motor, şanslıysanız PD130. 20-25 bin arası. Yeme de yanında yat.

cem36 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    70 lira nın altına alıcagın m3 ten hayır gelmez sımdıden soylıyım daha gecen hafta ankaraya m3 almaya gıttık cok hesaplı dıye çöp parasına olmasına ragmen gerı dondum.

ılandakı m5 hakkını ıstıyor, benım m5 ımde ilanlarda var arabamın hakkı o
    C M G

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)